12-16 ÅR SPION-LEG
12-16 ÅR SPION-LEG www.sagenskerne.dkPræsenteret her  28 januar 2010

SPION-LEG FOR UNGE MELLEM 12 ÅR OG 16 ÅR

Hvis du er ung, og du er mellem 12 år og 16 år, så kan det være, at du og nogle af dine kammerater ønsker at blive spioner, eller hemmelige agenter, fordi du gerne vil gøre noget for dit fædreland. Du vil måske være med til, at overrække det land som danskere har forsvaret i mere end 1000 år til næste generation ???

DE  FØRSTE  OVERVEJELSER

Nu kan man ikke helt vide, om dem der skal ansætte dig, i virkeligheden er spioner, eller hemmelige agenter, ( for en fremmed magt ), der vil erobre landet = eller måske er det en fremmed magts spioner, der styrer Danmarks efterretnings-tjeneste og i virkeligheden kan de være hemmelige agenter, der kæmper mod Danmark, for en fremmed magts totalitære ideologi. Derfor er de første overvejelser, inden i siger ja, til en sådan opgave, at i danner en lille hemmelig gruppe, der er så hemmelig, at ikke engang jeres forældre aner noget.

HEMMELIGE AGENTERS FØRSTE OPGAVE.

Det er naturligvis hemmelige agenters helt nødvendige opgave, at kunne holde på en hemmelighed. Derfor kan en lille hemmelig gruppe, der kun består af cirka 3 til 5 personer begynde at øve jer i, at holde på en hemmelighed = i længere tid = på denne måde.

Jeres første hemmelige opgave er derfor, at holde jeres lille gruppe hemmelig. Det kan være meget svært. Det som jeres lille hemmelige gruppe først skal undersøge, Det om det er Danmark der i virkeligheden styrer Danmarks efterretningstjenester. Kan det være fremmede efterretningstjenester, der styrer Danmarks Folketing, ved at have placeret hemmelige spioner i vigtige nøglestillinger forskellige steder i det Danske Folketing ??? 

HEMMELIGE SPIONERS ANDEN OPGAVE

Jeres næste opgave bliver at vide noget om spioner, og hvor farligt det kan være, at være spion, og i skal vide, at der er flere slags spioner på forskellige niveauer i forskellige hirakier. Spioner findes typisk i Danmarks Folketing, eller hos ansatte i administrerende statsinstitutioner. Hvis en nyvalgt Politiker synes noget administreres på en mærkelig måde, så er det måske fordi der er en spion i Folketinget. Det farlige for en ny Politiker i Danmarks Folketing er, hvem kan denne politiker stole på ??? Derfor skal danske hemmelige agenter, vide noget om spioner. Derfor skal i anskaffe jer denne bog, og læse om spioner og hemmelige agenter. Det er så = skridt nummer to. Den bog hedder =

KRIGSKUNSTEN  af   SUN TZU
1. udgave 4. oplag 2008
ISBN : 978-87-7759-278-2
www.detukendtes.dk  = bogen kan måske bestilles her.

Eller i kan prøve   www.Google.dk


I bogen kan i på side 77  læse kapitel 13. som hedder

13. BRUG AF AGENTER.

Der findes flere slags agenter, og nogle spreder falske rygter, og  hemmelige agenter, der spionerer imod Danmark, kan være svære at gennemskue, fordi de måske spreder falske rygter, om hæderlige personer. Du kan læse om brugen af falske agenter i denne bog.

HEMMELIGE AGENTERS TREDIE OPGAVE

Vi ( leger ) naturligvis, at i ønsker at være hemmelig agent for Danmark. Derfor er jeres første grundige opgave, at finde ud af, om i kan stole på dem der skal ansætte jer. Hvordan kan det så gøres ???  Det er en meget svær opgave, og hvis du sjusker med denne opgave, så kan det koste dig livet, og måske også livet, for den lille gruppe du tilhører. Derfor er det meget vigtigt, at du har undersøgt dine kommende chefer meget grundigt, inden du søger et job i en af Danmarks efterretnings-tjenester. Der er jo både FET og PET. Disse 2 efterretnings-tjenester, kan jo være styret af en fremmed magt, uden nogen i Danmark fatter mistanke. Teoretisk foreligger muligheden. Dette er legens første fase. Du, og dine kammerater i den lille gruppe, bør overveje, om  FET og PET styres hemmeligt af danskere = der er agenter for en fremmed magt =  eller en fremmed ideologi. Så allerde inden ansættelsen som spion, skak i vide, om dem der ansætter jer = ikke i forvejen er spioner for en anden magt.

DENNE UNDERSØGELSE ER MEGET VIGTIG, FOR DIT LIV OG DINE VENNERS LIV = AFHÆNGER MÅSKE AF DENNE UNDERSØGELSE.Kan du eventuelt regne ud, hvilke Politikere du kan stole på, ved at studere navnene på dette link =  og derefter tænke dig lidt om ???

http://www.stoetytringsfriheden.dk/index.php/skriv-under
TID og GRUNDIGHED

Hvis i er en lille hemmelig gruppe, der vil ( lege hemmelige agenter ), og vil undersøge om, om Danmarks Danske efterretnings-tjenester er infiltreret af hemmelige fremmede spioner, og i er mellem ( 12 år og 16 år ), så har i tid til en meget grundig undersøgelse, og i kan derfor begynde tidsmæssigt allerede da anden verdenskrig sluttede = i maj 1945 =  og her kan i så overveje, om Hitler havde anbragt spioner i Danmark, allerede inden Hitler angreb Danmark.
Er det sandsynligt ???DET DER SKER  og  DET DER IKKE SKER = SIGER NOGET

Hvis du og dine venner i gruppen vil være gode spioner, så skal i være gode til at lytte, for det giver mulighed for, at stille de = rigtige spørgsmål. Lad os ( lege lidt ) med slutningen af anden verdenskrig i maj 1945.

Hvad skete der dengang i 1945  ???
Blev der anholdt nogle af Hitlers mulige spioner i 1945 , som måske kunne være medlem af Folketinget eller administrationen i Folketinget eller være bureaukrat i udvalgte ministerier =  dengang i 1945 ???
Hvis ingen af Hitlers spioner ikke blev afsløret i 1945, så kan det være fordi = 
at der ingen Tyske spioner var i Danmarks Folketing.

Det kan også være fordi, at dem der skulle afsløre de fremmede spioner, ( måske var dem ) der var de fremmede spioner ???ET VIGTIGT RÅD TIL JER MELLEM = 12 og 16 ÅR.

Lad jer ikke ansætte i Politiets og Forsvarets efterretnings-tjenester, før i har efterforsket forløbet efter ( anden verdenskrig ) meget grundigt, og da der ligger meget viden på internettet, så er en computer et fantastisk arbejds-redskab- når det drejer sig om, at søge konkret viden, om hændelserne i Danmark ( før ) anden verdenskrig, og ( under ) anden verdenskrig og ( efter ) anden verdenskrig. Det kan kræve et lille linieret hæfte til  notater, der bærer overskriften = mærkelige sammentræf.

http://www.bilderberg.org/

MÆRKELIGE SAMMENTRÆF

For at tage en socialdemokratisk Politiker, der under anden verdenskrig forsvarede samarbejds-politiken med Hitler, så var det ( Hartvig Frisch ) Hvorfor gjorde han nu det ???

Var han inspireret af den græske filosof = THOKYDIDS TEORIER om, at et lille folk som Danskerne ( let kunne udryddes ) og så gavnede det folkets overlevelse bedre = på lidt længere sigt = at samarbejde med Hitlers tropper ???

Var ( Hartvig Frisch ) en forræder, fordi han samarbejdede med Tyskerne. Var han en helt, fordi det danske folk overlevede krigen, med et begrænset tab af menneskeliv ??? Livet er ikke bare sort eller hvidt, så dette spørgsmål kan være svært at besvare.

Nu er manden død, så hans motiver kender jeg ikke, selv om det nok står i en bog, et eller andet sted, hvor svaret måske kan findes  ??? Jer = der er mellem ( 12 år og 16 år ) i har nu et ( udgangspunkt ) for jeres søgen efter sandheden = om, hvad der skete under anden verdenskrig =  der er måske stadig spioner i Det Danske Folketing, eller der har måske aldrig været hemmelige agenter i det danske Folketing ???

Husk, at det bare er en leg det her, men hvis i ikke, kan danne en lille hemmelig gruppe = og holde den hemmelig, så er i måske ikke egnet som hemmelige agenter, eller til, at samle oplysninger, og sætte dem sammen på en måde, så i får overblik over et hændelsesforløb. I skal naturligvis søge informationer, der giver overblik om et bestemt hændelsesforløb. For at kunne få et overblik over et bestemt hændelsesforløb, så noter mærkelige hændelser ned i en notesbog, og gennemgå disse notater med jævne mellemrum, for at få udviddet jeres overblik.

Her er et konkret udgangspunkt, for at afprøve jeres evner, til at analysere, om der var hemmelige agenter under anden verdenskrig i Danmark, og senere og frem til i dag, og jeres udgangspunkt er personen ( HARTVIG FRISCH ) God fornøjelse med opgaven, og husk i er en hemmelig gruppe.

Besøg evt.  www.Google.dk  og læs om THOKYDID.Hvis du er mellem = 12 år og 16 år = Så er det måske en ide, at besøge  www.forsvarspartiet.dk 

Hvis du overvejer, en karriere som efterretnings-agent, så skal du naturligvis vide, at der er forskel på moral og etik.

Til hjælp til, at forstå noget om moral og etik, så læs under overskriften = Mahatma Ghanhi.Så vidt vides, så var bogen ( KRIGSKUNSTEN )  de bog, som blev brugt af Kinesiske generaler, da Kina, blev samlet til et rige. Det kræver måske lidt livserfaring, at for stå denne bog, men hvis hver lille hemmelig gruppe i danmark har denne bog, så har i måske den bog, som generaler anvendte før jesus blev født. Denne bog kan også bruges til selvforsvar, hvor det vigtigste våben er ( viden) om fjenden.

AVISER

Det som spioner og hemmelige agenter også gør. De læser aviser, for at se, om aviser tør skrive om sandheden, eller de skjuler noget af sandheden eller hele sandheden.

Hvis der er noget der forties i aviserne, så er det sandsynligvis det mest interessante for spioner og hemmelige agenter.

TV  =  Det gælder naturligvis også for nyheder bragt i  =  TV.OMVENDT  TANKEGANG

Hemmelige agenter kan også bruge læren om omvendt tankegang. Det kræver lidt fantasi, men jeg vil forsøge at forklare, hvordan spioner kan bruge denne tankegang.

Hvis du forestiller dig, at nogen vil erobre Danmark ved hjælp af krigslist, og styre Danmark, uden at Danmarks befolkning vidste, at det var ( spioner ) fra en fremmed magt, der styrede Danmark  =  hvilke nøglestillinger i Folketinget var det så nødvendigt at kontrolere ???TEORETISKE  MULIGHEDER

Forsvarets efterretnings-tjeneste
Politiets efterretnings-tjeneste
Danmarks Jurister  eller  EUs  Jurister ???
Statsministerposten
FinansministerpostenDet var nogle af mulighederne. Hvis i, der er mellem ( 12 år og 16 år )  ikke ved hvor få nøglestillinger i Danmarks Folketing og Ministerier, der kan styre Danmark, så er det måske en hemmelig agents opgave at undersøge dette, og sende en melding hjem til sin egen regering.

Her er så en opgave, hvor i kan øve jer i at finde svaret ???
Husk at i er en hemmelig gruppe. Hvis jurister er spioner, så bliver disse jurist-spioner aldrig dømt, fordi disse spioner dømmer alle andre. Derfor kan det være farligt at stole på pollitiet. Ikke fordi Politibetjente er uærlige folk, men fordi politibetjentes rapporter bliver sendt til, eventuelle jurist-spioner. Nu hvor i leger ( meget hemmelige ) spioner, så bør denne mulighed være med i jeres overvejelser, hvis i henvender jer til Politiet.

DET VAR LIDT OM LÆREN OM =   OMVENDT TANKEGANGHEMMELIGE  KODER

Hvis jeres lille gruppe mødes hver onsdag, så kalder i jeres "klub" for mandags-klubben, men i mødes i virkeligheden om onsdagen. Så når i taler sammen i telefon = sms = internetet så aftaler i, at mødes om mandagen, men i mødes i virkeligheden om onsdagen. Herfra må i så selv udvikle jeres egne hemmelige mødekoder yderligere, hvis det bliver nødvendigt. Det at morse med en lommelygte, kan være nyttigt i nogle tilfælde. Sådant noget må jeres lille gruppe selv overveje, om det er nødvendigt.

ØV DIG I ÅRSAGER OG RESULTATER FRA VIRKELIGHEDEN.

Her er en forståelses-opgave fra virkelighedens verden.
Det er en svær opgave.
Hvem bør underrettes efter opklaringen af sammenhængen ???STIKORD  KOMMER HER = FIND SAMMENHÆNGENTONY BLAIR og NATOs bombning af KOSOVO i SERBIEN ???

Hvilken årstal fandt denne krig sted ???

Var NATOS krig lovlig eller ulovlig ???

Efter hvilken lov ???


Er loven for denne krig =  FN - Konventioner  ???

Hvem afgav ordren til denne krig i Serbiens Provins = Kosovo ???

Hvordan endte den ???

Hvem ??? holder øje med, at der ikke finder ulovlige krige sted her på jordkloden ???

Kan et reklame-firma = med falske oplysninger = være årsagen til = at denne krig fandt sted ???

Hvad betyder det for EUs troværdighed ???

Hvad betyder det for NATOs troværdighed ???

Hvad betyder denne krig for FNs troværdighed ???Hvordan var Politikens holdning til denne krig, inden denne krig fandt sted. ???

Hvis denne krig overtrådte FN - Konventioner = hvad betyder det så for den anklagede =  Raradovan Karadzic ???

Hvis krigen var ulovlig internationalt set, er anklagen imod  = Radovan Karadzic = så også ulovlig ???

Var der noget i udviklingen i Kosovo, fra 1945 , og frem til denne krigs begyndelse, der kunne berettige Serberne til, at starte den krig som NATO stoppede med dette militære angreb ???

Var denne krig en religiøs krig  ???
Var denne krig en kulturkrig ???
Var Serbernes krig i deres KOSOVO-PROVINS en forsvarskrig ???

Hvilke Regeringer, og internationale organisationer, er interesseret i, at denne krig ikke omtales i det offentlige rum, = i aviser og på TV ???

Kan afhøringerne i disse dage, omkring ( 29. januar 2010 ) af Tony Blair i England = påvirke retsagen mod = Radovan Karadzic = og anklagerne imod Ratko Mladic   ???

Hvad var Alexander Solzhenetzyn,s reaktion på denne NATO-Bombning ??? Hvor fandt denne NATO-BOMBNING sted, og i hvilket årstal ??? Kan svaret findes på denne internet side ???

www.spiegel.de/international/world.1518.496003-4.oo.html
HEMMELIGE AGENTERS OPGAVER  =Dette kunne være en opgave for hemmelige agenter, at skulle finde svaret på disse spørgsmål, og derefter rappotere til dit lands regering, som ønsker en rapport, der kun må fylde  =   4 stk = A4- - PAPIR.

Derefter må du intet fortælle til nogen ( hvis du er ansat som hemmelig agent ) fordi din minister ( og chef ) i det land, du er hemmelig agent for kan blive afsat, hvis du lækker noget til pressen, fordi det kan føre til dyre undersøgelser, af din ministers troværdighed.

Så hvis du er mellem = (12 år og 16 år ) så er der her en sag, hvor du og jeres lille gruppe kan øve jer på, ved  at finde et = ( hændelsesforløb ) fra 1945 og frem, så i får et klart overblik over denne sags forløb, og hvilke spørgsmål det kan medføre i det offentlige rum ???GOD FORNØJELSE MED DENNE = ØVELSESTEST =  DER KAN AFPRØVE JERES EVNER SOM = HEMMELIGE SPIONER.Det er jo muligt, at en ihærdig journalist, finder svaret på disse spørgsmål før jer ???  Men denne risiko er ikke særlig stor, for journalister styres måske, og holdes i kort snor, og det højner ikke motivationen = for at være særlig ihærdig.HELD og LYKKE med opgaven  =  M.V.H.  Poul Leo NielsenHer kan i finde lidt musik til arbejdet =

De kan se Farlig Romance ved at klikke på dette link

Læs også: Nikoline vil kysse og kramme  Kurt WestergaardMåske er dette link  http://www.amine.dk/  interessant for

piger imellem = 12 år og 16 år  ???  Hvem kan vide det ???Besøg evt.   www.forsvarspartiet.dk 12 til 16 årige =  Dan jeres eget   VERDENSBILLEDE 

Det kan eventuelt gøres ved, at besøge disse internetsider =

www.sagenskerne.dk
www.kulturpartiet.dk
www.fornyelsespartiet.dk
www.oplysningspartiet.dk
www.pokerpartiet.dk
www.feriepartiet.dk
www.advarselspartiet.dk  

Findes brikkerne i puslespillet til et Verdensbillede her ???KORANEN og GEERT WILDERS   = mere =   Spion - Leg.Politikeren i Holland = Geert Wilders = påstår, at ( Koranen )er en farligere bog end Hitlers bog = ( Mein Kampf )

Hvordan kan man finde ud af, om hans påstand er rigtig ???Hvis nu Geert Wilders har ret, og jurister i et land påstår, at denne påstand er kriminel = har vi så ytringsfrihed ???

Hvis de ( jurister ), der anklager Geert Wilders er hemmelige agenter for en fremmed totalitær ideologi = eller et fjendeland, kan det så forklare, disse juristers anklager imod Geert Wilders  ???

Besøg eventuelt =  www.Sappho.dk  og læs mere om sagen. Eller her =

http://www.internationalfreepresssociety.org/ om fri tale og frihedHej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE