FORFATTER-INSPIRATION
FORFATTER-INSPIRATION www.sagenskerne.dk

Præsenteret her 27. december 2010   www.Google.dk 

FORFATTER-INSPIRATION  FOR  2011

Overvejer du at blive forfatter - og mangler inspiration til dit selvrealiserings-projekt - ved at skrive en bog - så er der en opskrift her. Du gør følgende =

WEEKENDAVISEN

Du køber Weekendavisen, der udkommer en gang om ugen, som regel om fredagen. Så finder du den sektion der står  (ideer )  på, og så finder du den tegneserie, der hedder ( KLOGE HOVEDER ) af Niels Roland.

KONCENTRATIONS-TESTEN

Du river den side med tegneserien ( KLOGE HOVEDER ) ud af sektionen der hedder ( ideer ) og smider resten af Weekendavisen væk. Her er det din koncentration skal stå sin prøve, og derfor er det meget vigtigt, at du smider resten af Weekendavisen væk, fordi det er et selvrealiserings-projekt - hvor input fra virkeligheden skal holdes på lang afstand. En forfatterspire med en svag karakter kunne begynde - direkte at læse i Weekendavisen - og det vil ødelægge dit forfatter-projekt inden du er kommet i gang.

INSPIRATIONSFASE 2011

Denne inspirationsfase skal vare hele 2011. Det betyder at du i hele 2011 skal købe cirka 52 Weekendaviser - og rive siden med de ( KLOGE HOVEDER ) ud. Dernæst du smider du resten af Weekendavisen væk - og naturligvis uden at læse indholdet af Weekendavisen - fordi din hjerne skal fyldes med ren inspiration - der ikke bliver påvirket af virkelighedens uvedkommende kendsgerninger fra dit selvrealiserings-projekt som forfatter.

FAST UGENTLIG LÆSNINGSPLIGT

Her kommer din faste forfatter-diciplin på den hårde prøve - hvor mængden af inspirations-materiale, stiger hver uge med en side med en tegneserie af ( KLOGE HOVEDER )  som du naturligvis skal gemme - uge efter uge. Hver uge stiger inspirationsmængden til dit selv-realiserings-projekt, nemlig indtil du har en hel årgang af tegneserien ( KLOGE HOVEDER )

NÅR ÅRET ER OMME

Når året er omme, og du har læst disse cirka 52 tegneserier, så formoder jeg, at dir hoved er ved at sprænges af inspiration, og så er tiden inde til, at skrive bogen - og virkeliggøre dit selvrealiserings-projekt.

NÅR BOGEN UDKOMMER

Når bogen udkommer, så skal det naturligvis fejres - uanset hvad anmelderne skriver om bogen. Dine pålidelige rygklappere har du naturligvis organiseret, allerede tidligt i inspirationsfasen. Du har sat dem til, at finde en opskrift på - BERSERKER-MJØD  på internettet, som dine beundrende rygklappere skal have brygget færdigt, så det kan drikkes på den dag - bogen udkommer engang sidst på året 2012.

KUNSTNER-STØTTE

Det er ikke den store hemmelighed, at for at opnå kunstnerstøtte til et sådant selvrealiserings-projek, så er det en fordel at kende de rigtige personer. Hvis du ikke gør det, så må du forsøge at finde en sponsor, der vil forære dig Weekendavisen. Hvis ingen af delene lykkes for dig, så vil jeg fraråde dig, at begå selvmord, hvis du er under 40 år. Selv om du er en følsom kunstner, så er det muligt, at du på et senere tidspunkt får en ny chance, med et nyt inspirations-projekt

EGO PÅ AFVEJE

Hvis din hjerne efter et år kommer helt på afveje, og du begynder at tænke på noget, der ikke vedrører dit indre og din egen selv-realisering,  så vil jeg fraråde dig at læse - Ræson - for så kan det gå helt galt, og du kan risikere at begynde at interessere dig for en virkelighed der ligger uden for dit eget ego, og dine personlige realiserings-ambitioner.

UNDGÅ AT BLIVE FANGET AF VIRKELIGHEDEN

For at du kan undgå, at blive indfanget af virkelighedens problemstillinger, så vil jeg stærkt fraråde dig at besøge dette link =

RÆSON    www.Ræson.dk 

Jeg ønsker dig hermed = HELD og LYKKE = med dit forfatteskab - samt et = GODT NYTÅR. mvh. Saxo-Poul.


HER ÅBNES OP FOR DET NYE ÅR - 2011 = VELKOMMEN


                       

MEDENS VI VENTER PÅ DRONNINGENS NÆSTE NYTÅRSTALE.HVAD ER DE MULTI-KULTURELLES HOBBY FOR 2011 ???

Går de multikulturelles hobby og arbejdsopgaver op i en højere enhed  ??? For at analysere dette nærmere, så kan det være interessant at tænke lidt over - hvad er de multikulturelles opgaver her i Danmark ???

LØSE RYGTER OM LØSE TEORIER

Et vedholdende ( løst rygte ) går ud på, at de ( multikulturelles projekt ) også her i Danmark - går ud på - at samle al Danmarks politisk og udøvende magt i Danmark og overføre denne til EU. Desuden har EU samme målsætning for EUs 26 andre medlemslande.

DANMARKS FÆLLES VÆRDIER

De multikulturelles opgave er også, ifølge vedholdende rygter, at EU overtager = DANMARKS FÆLLES VÆRDIER = men så ( langsomt ) - at Danmarks og EUs andre nationalstaters befolkninger ikke opdager, at de administrativt - bliver berøvet alle deres fælles værdier.
Med til de -
( MULTIKULTURELLES PROJEKT ) hører også, at alt hvad der ikke kan -Privatiseres og Opkøbes - af EUs arbejdsgivere de ( MULTINATIONALE SELSKABER ) disse værdier skal EU have politisk og administrativ kontrol over.

LØSE RYGTER = ( PROJEKT LANGSOM ) = INGEN BEVISER.

Nu findes der ingen beviser på, at dette er de ( MULTIKULTURELLES PROJEKT ) i Danmark og i resten af EU. Det bedste fremtidens unge studerende ( DEM UNDER 21 ÅR ) kan gøre, det er sandsynligvis, at studere tiden her i Danmark ( FRA 1945 TIL 2011 ) og gøre op hvilke ( FÆLLES VÆRDIER ) Danmark havde kontrol over - ( den 9. maj 1945 ) samt hvor stor ( INDFLYDELSE ) Danmark havde på egen lovgivning i 1945 - da anden verdenskrig i Europa var slut.

DEN HISTORISKE UDVIKLING KAN STUDERES TIL 2011

Danmarks samlede værdier og det danske Folketings indflydelse på Danmarks indre anliggender, vurderes her i 2011 - og så burde det være muligt at gøre forskellen på de værdier Danmark rådede over i 1945 og hvilken Politisk indflydelse Danmark havde i 1945 op - en statusopgørelse. 
Derefter sammenlignes  sitivationen i 1945  med Danmarks sitivation her i 2011.

HVORDAN SLØRES   ( PROJEKT LANGSOM ) ???

Hvordan tilsløres det multikulturelle ( PROJEKT LANGSOM) af ( EUs og islams ) erobringsprojekt i Danmark og i Europa ??? Det kan gøres på mange måder - og det bliver måske også gjort - på mange måder. En af måderne - kan være - at bruge kunstnere til at aflede - hvordan ( PROJEKT LANGSOM ) skrider langsomt frem her i Danmark. Hvordan projektet tilsløres i EUs 26 andre medlemslande, skal man nok være en begavet studerende eller flere sammen  ( UNDER 21 ÅR ) for at kunne analysere og gennemskue de ( multikulturelles eurobringsprojekt ) ???

BRUGES KUNSTNERE TIL SLØRING AF MULTIKULTURELLE
???

For at tilsløre at - EU - erobrer al magt i Folketinget indefra, og efterlader Folketinget som en tom skal - uden Politisk indhold og indflydelse på Danmarks interne forhold, så er det måske muligt at bruge kunstnere til denne slørings-opgave = for at få befolkningens opmærksomhed flyttet væk fra sagens kerne, nemlig overførsel af Dansk indflydelse til EU ??? Kan danske kunstnere spændes for en sådan politisk vogn ??? Kan modige danske kunstnere spændes for = en sådan politisk vogn ???

ER DU UNG - OG - UNDER 21 ÅR - HVAD MED FREMTIDEN ???

Hvis du er ung - og - UNDER 21 ÅR
- så kan det jo være interessant at vide - hvilke fremtidsmuligheder du har - fra den ( 1. oktober 2016 ) og frem her i Danmark. Det er naturligvis svært at vide - men du har mulighed for - at oplyse dig selv yderligere - ud fra disse links  = 

www.kulturpartiet.dk
www.oplysningspartiet.dk
www.advarselspartiet.dk 
http://www.pokerpartiet.dk/
www.feriepartiet.dk
http://www.fornyelsespartiet.dk/
http://www.radioholger.dk/
http://www.forsvarspartiet.dk/

Dansk kultur = er det danske Folks = daglige vaner.
Citat af socialdemokraten = Hartvig Frisch.

http://balder.org/avisartikler/EU-Og-Medierne-Tavshed-Om-Euromediterranien-Eurabien.php


HER ER BEVISET - OPLYSTE KUNSTNERE KAN IKKE ENSRETTES

ET ØJE - I DET HØJE       www.Google.dk

                                       

Videoer til et øje i det høje

Allahs øje i det høje
3 min. - 2. dec 2010
Uploadet af Deenestetre

youtube.com
Trille - Ham gud (Øjet)
3 min. - 26. nov 2008
Uploadet af dankjoller

youtube.com

HELLER IKKE POLITISK
 

 66.692.338 visninger

 • 0:57Føjet til køMogens Glistrupaf Mustment  83.571 visninger

  www.frp.dk.   Fremskridtspartiet er på banen igen.


  DANSKE KUNSTNERE FRYGTER IKKE SANDHEDEN.

  De ved at sandheden er udelukket fra ( danske retssale ) af Racisme-Paragraf 266b

  Peter Neerup Buhl & Mogens Glistrup Retssagen mod Islamlobbyen "De ...


    Besøg evthttp://www.radioholger.dk/ 

  hør evt  om racismeparagraf  266b  ( i arkiv august ) og om

  ANKLAGEN - sagen mod Jesper Langballe


  Er det denne aftale, som paragraf 266b skulle skjule, siden sandheden ikke har plads i danske retssale ??? Besøg dette link.

  http://balder.org/avisartikler/EU-Og-Medierne-Tavshed-Om-Euromediterranien-Eurabien.php

  ERKENDELSEN = SANDHEDEN HAR IKKE PLADS I DANSKE RETSALE.

  Racisme-Paragraf 266b virker efter sit formål.
  Hvad kan - EU - ellers bruge Paragraf 266b til ???  MORTEN  UHRSKOV JENSEN har skrevet bogen
  ET DELT FOLK
  som er udgivet på forlaget
  LYSIAS
  ISBN 978-87-989198-5-8 
  UDKOM 2008

   - se evt. video med Morten Uhrskov  www.nomos-dk.dk

  Videoer til et delt folk

  Morten Uhrskov i Trykkefrihedsselskabet: "Et...
  23 min. - 25. sep 2008
  Uploadet af Snaphanen dk

  video.google.com
  Critique-foredrag: Et delt folk v. Morten ...
  38 min. - 10. okt 2008
  video.google.com

 • multikultur - er en utopi - fordi - kultur - er et nul-sum-spil.
  Hvilken betydning har ordet = integration ??? • Mark Steyn on Danish TV: European elites drew wrong conclusion after WWII

  http://www.youtube.com/watch?v=T463qFGsans • www.Folketinget.dk    www.Google.dk 

  Forsiden: Venstre
  Konservative Folkeparti
  SF - Socialistisk Folkeparti
  Radikale - Tag ansvar.
  Socialdemokraterne
  Liberal Alliance
     nyt parti - også et EU tilhængerparti.

  Disse gamle politiske partier går alle ind for et stærkt samarbejdende EU. Derfor ønsker disse partier ikke en debat om - at EU er udviddet til et ( Eurabia ) i en underskrevet aftale med = ( muslimske religiøse ledere ) den aftale, der blev underskrevet i Frankrig, den 13. juli  eller 14. juli 2008. 

  HVAD ØNSKER ET STÆRKT SAMARBEJDENDE EU ???

  Kronik: Gør plads til islam i Europa   hvorfor ???

  De ønsker plads mere plads til islam i Europa. Det kan læses i denne kronik - skrevet af - EUs - sendebud i Danmark - som åbenbart er blevet pålagt denne opgave, at skrive denne kronik.

 • Her ses fremtidens EU også kaldet EURABIA
  Betyder det noget, at der ingen grænser er
  imellem disse nationalstater, for din familie  ???
  Bør Danmarks Folketing melde sig ud af = EU ???   
  Morten Uhrskovs blog på JP
   
  Eliternes vanvid

  Dato: d. 23.12.10, 22:17

  Af: Morten Uhrskov Jensen
  Man gør klogt i at regne med, at de politiske eliter overalt i den vestlige verden er gået fra forstanden. Ganske vist har jeg tidligere gjort mig til talsmand for, at eliterne er skrupelløse, og det holder stadigvæk et langt stykke af vejen, men vanvittige er de nu lige godt også.

  Patrick Buchanan
  Den amerikanske Patrick Buchanan er god at stifte bekendtskab med. Jeg deler ikke hans syn på abort og homoseksuelle, men derudover fejler hans analyser mildest talt ikke noget.

  I en af Buchanans seneste klummer redegør han for USA´ s rablende indvandringspolitik. 644.000 amerikanere, sorte, hispanics og hvide, mistede deres job i byggesektoren i perioden 1.juli 2009 til 30. juni 2010. I samme periode fik 98.000 udenlandsk fødte hispanics job sammesteds. I kvartalet april til juni 2010 fandt 656.000 udenlandsk fødte arbejde, mens amerikanere i samme periode mistede 1.200.000 jobs.

  Patrick Buchanan beskriver videre, hvordan det i USA er muligt at få automatisk statsborgerskab, når blot man er født på amerikansk jord, også skønt moderen er illegal indvandrer. Får alle de mange illegale under 30 amnesti, som det er blevet foreslået, vil det være lig med en accelererende udvikling hen imod USA som et blot beboet sted, en geografisk term, i stedet for et hjemland for amerikanere.

  Vi er ikke bedre
  Og bilder man sig ind, at vi er bedre herhjemme, tager man grueligt fejl. Det vælter ind over den danske “grænse”, som for øvrigt på vide stræk er ophævet af EU. De seneste tal fra Integrationsministeriet  viser, at der i de første ti måneder af 2010 blev givet opholdstilladelse til 49.901 personer. I 2009 var tallet 56.897.

  Fra alle verdenshjørner kommer de. Fra EU-landene, inklusive alle dem, især med muslimsk baggrund, der har brugt den såkaldte “Malmømodel” for at komme om ved de danske “stramninger” i udlændingepolitikken. De kommer på “studieophold”, som bruges som murbrækker for lovligt eller ulovligt ophold i Danmark. De kommer som “arbejdskraft”, skønt der ingen kontrol er med dem som påvist af Venstres Eyvind Vesselbo i marts måned i år.

  Om at smadre et land og en kultur
  Den guderne vil straffe, slår de med vanvid, som Enoch Powell sagde det allerede i 1968, da han indtrængende opfordrede til selvbesindelse, uden held, som vi ved, når vi i dag ser på Storbritannien.

  De er ligeglade, de er kyniske, og så er de gale, splittergale. Den slags plejer at ende galt, og det vil det også gøre her.

  P.S. Glædelig jul til alle, venner som fjender

                                   


  http://blogs.jp.dk/setfrahoejre/2010/12/22/domstolenes-undergravning-af-folkestyret/

   

  Morten Uhrskovs blog på JP

   

  Domstolenes undergravning af folkestyret


  Dato: d. 22.12.10, 10:01


  Af: Morten Uhrskov Jensen

   

  Man må lade det danske domstolsvæsen, at det er om sig. Man husker ikke at forsømme en lejlighed til at undergrave det danske folkestyre. Vedtager Folketinget strafskærpelser, undlader domstolene da bare at føre disse ud i virkeligheden i det omfang, det var meningen.


  Og prøver landets lovgivere at beskytte staten og dens indbyggere ved hjælp af muligheden for administrative udvisninger, så underkender domstolene da bare den praksis, som det skete for et par dage siden i den såkaldte tunesersag.


  Cepos helt egen chefjurist
  Den konstant på menneskerettigheder tænkende Jacob Mchangama fra Cepos iler med at rose dommen. Kan noget gavne den universelle abstraktion om menneskerettigheder og samtidig skade nationalstaten - og hvad der er til gavn for menneskerettighederne, vil næsten altid være til skade for nationalstaten - vil Jacob Mchangama være der som et søm.


  Skidt så med, at Jacob Mchangama og de danske domstole systematisk undergraver Danmarks muligheder for at svare igen på de trusler, som f.eks. udgår fra de af tilhængerne af fredens religion, der ser sig nødsaget til at angribe det land, der har givet dem husly.


  Vi lever i sære og interessante tider, hvor alle Jacob Mchangamaerne og flertallet af de højtærede dommere har påført sig selv ikke at vide, ikke at se og ikke at høre. Det er naturligvis også nemmere for dem at lade være med at tænke selv og i stedet slå om sig med slagord fra den ideologiske værktøjskasse.


  Vi andre må se undrende til.    Citat slut.


     Nyhedsbrev fra Den Danske Forening

                                  30. december 2010

  Befolkningsudskiftning i Sverige

   

  Indvandringen fortsætter, og indvandrerne får mange flere børn end svenskerne, som nu er begyndt at udvandre

   

  Den 20. december fremlagde Statistiska Centralbyrån, som svarer til Danmarks Statistik, den seneste befolkningsopgørelse. Den viser, at Sverige nu har 9.417.000 indbyggere, hvilket er en forøgelse på 76.000 på et år.

  Forøgelsen skyldes ikke kun den rekordhøje indvandring, som i de seneste år har været på ca. 100.000 om året, men også et betydeligt fødselsoverskud. Dertil kommer, at flere og flere svenskere udvandrer.

   

  Det viser sig, at svenskerne flytter bort fra områder med mange indvandrere, hvad enten de er tilhængere eller modstandere af ”multikultur”. I første omgang flytter de bort fra boligområder med mange indvandrere, dernæst flytter de fra kommuner med mange indvandrere, og nu ses det så, at de flytter bort fra selve landet med mange indvandrere. Udvandrerne søger fortrinsvis mod Norge, Storbritannien og USA. Det fremgår endvidere af statistikken, at også andre nordiske statsborgere søger bort fra Sverige og tilbage til deres hjemlande.

   

  Antallet af nyfødte var 116.000 i 2010, hvilket er usædvanlig højt. Det skyldes især, at det voksende antal indvandrerkvinder føder mange flere børn, end svenske kvinder gør. Kvinder fra Nordafrika og Mellemøsten får 3 – 4 børn, mens svenske kvinder får under 2.

   

  Masseindvandring, lav fertilitet blandt svenske kvinder og høj fertilitet blandt indvandrerkvinder. Læg dertil udvandring af svenskere. Resultatet er, at Sverige er i gang med at udskifte sin befolkning.

  Kilde: http://www.nationellidag.se/ d. 29/12 2010

             http://www.nationellidag.se/visa/default.asp?dokID=1352

  Besøg evt. www.DenDanskeForening.dk  KYS GRISEN

  Præsenteret første gang  24. december 2010

  GLÆDELIG JUL og GODT NYTÅR    http://www.google.dk/ 

  SÅDAN DANNES FORENINGEN  =  KYS  GRISEN   Sådan oprettes jeres lille gruppe - eller lille forening =

  1. KRAV - INGÅEDE AFTALER OVERHOLDES

  Man siger så meget i disse tider, men er der vægt bag aftalerne, når man er mellem 12 år og 21 år??? Derfor skal jeres viljestyrke afprøves - til at holde en aftale, eller om i skal vente et års tid eller to - inden i er klar til at holde en indgået aftale - og være klar til - at indgå i et mere forpligtende samarbejde - hvor aftaler overholdes.

  2. opstartsfasen

  KYS GRISEN - startgruppen ideel udgangspunkt 5 personer

  Principielt kan 3 personer mellem 12 år og 21 år oprette en en lille gruppe eller forening, men 5 personer er et godt udgangspunkt, for at danne jeres helt egen gruppe af = KYS GRISEN.Opstartsfasen er lidt krævende, for i skal lige bevise, at i klar til at være medlem - eller i må vente et år mere.

  3. STENEN TIL GRISEN SKAL FINDES

  Nu er planen, at i skal ud at finde den granitsten - eller en anden sten, som grisen skal hugges ud af. Stenen kan måske købes i jeres nærområde hos en der leverer gravstene til begravelser. Jeg vil formode at denne granitsten, som grisen skal hugges ud af, skal være cirka = 60 centimeter lang. og 40 centimeter bred - og 40 centimeter høj - men mindre kan også gøre det. Det er en gruppebeslutning, at vælge den rigtige sten.

  4. GRISEN SKAL HUGGES UD

  Hvis i kan finde en, der kan hugge jeres erhvervede granitsten ud, så det ligner en gris - så er det helt i orden. Hvis i ikke kender nogen, der kan hjælpe med dette projekt, så må i selv i gang med hammer og mejsel, og få denne sten til at ligne en gris. På ryggen af grisen. kan der eventuelt hugges en sprække - til jeres medlemskort.

  5. NÅR JERES STENGRIS ER HUGGET UD

  Når jeres stengris er hugget ud, så anbringer i den der, hvor i mødes hver uge til jeres klubaften. Derefter skal alle fem - kysse grisen på trynen -
  een af gangen- - medens de fire andre tager et billede af dette kys med jeres mobil-telefon. Når der er taget et billede af jer alle- HVOR I KYSSER GRISEN, på trynen, og hvis alle tager 3 billeder, så vil det sige, at i har taget 15 billeder af hinanden ialt.

  6. DEREFTER SKAL BILLEDERNE FREMKALDES

  Derefter skal billederne fremkaldes hos en - fotoforhandler - og den dag hvor i får billederne udleveret ved - fotoforhandleren - så skriver i datoen for udleveringen - bag på disse billeder, samt det årstal i er født. Derefter mødes i på jeres fælles mødested, og det er naturligvis der hvor grisen står. Derefter KYSSER I GRISEN på TRYNEN og når i alle har kysset grisen på trynen, så er i nu en gruppe der har bevist, at i kan samarbejde, og datoen for den dag jeres lille forening startede, står bag på jeres fotografier, og er jeres medlemskort i foreningen. Hvis i kommer så langt, så har bevist at i kan samarbejde, og så må i godt - være stolte af jer selv - og jeres lille private  forening. Om det skal fejres, det må i også selv finde ud af.

  7. OVERHOLD AFTALT MØDETID - VIGTIGT
   

  Når jeres indvielse af - kys grisen - er på plads, så aftaler i hvilken ugedag i vil mødes, og på hvilket klokkeslet.  

  8. DEN FASTE UGENTLIGE ( HEMMELIGE ) RUTINE

  Når i mødes på jeres faste ugedag, så skal i starte dette møde - med en spadseretur - der varer mindst 15 minutter , og som må vare op til en time. Så ser i om der holder mærkelige biler i ikke har set før, og så tager i et billede af bilen, samt et billede af nummerpladen på bilen. Hvis der ellers sker noget interessant, noget der gør jer nysgerrige, så tager i også et billede af det. Det er også muligt, at tage denne rundtur på en cykel - men kun hvis i alle har en cykel. Det vigtigste er sammenholdet, og turen til fods eller på cykel, har det formål, at i får noget motion, inden i mødes foran en computer.

  9 NYE MEDLEMMER OG AFTALER

  Hvis i tillader nogen at blive optaget i jeres klub, så skal de nye medlemmer først og fremmest KYSSE GRISEN og fotograferes og billedderne fremkaldes, med optagelsesdato på, før vedkommende kan regnes som medlem.

  10. KUN IDIOTER BETALER RENTER.

  Det bør være et grundlæggende motto, at ingen låner penge eller køber på afbetaling, fordi kun idioter betaler renter, hvis det kan undgåes, så hvis i vil invistere i noget fælles til klubben, så prøv på, om i ikke kan tjene pengene først, eventuelt som avisbud.

  11. FORSKELLIGE EVNER OG INTERESSER ER GODT I GRUPPEN.
   
  Det er en gruppes styrke, at alle kan noget forskelligt, når i planlægger nogle fælles initiativer. Nogle er gode til, at få skøre ideer, og andre er gode til, at få skøre ideer ført ud i livet. Et fællesprojekt kunne være, at få samlet sammen til den - ALMANAK - der er udkommet her i 2010 skrevet af Kokken - CLAUS MEYER. Det kan være, at i skal oplære nogen til at lave mad, eller i selv vil forsøge med lidt madlavning når i mødes.

  BERSERKER-MJØD  =  EN SIDEGEVINST

  I kan også forsøge selv, at lave - berserker-mjød - men det bør måske kun brygges, hvis der er en voksen til at lede projektet. Det bør kun drikkes, inden særlige begivenheder.  Men man skal jo lære at lave det, hvis man regner med at få brug for det, og måske kan det sælges. Det er en stor kunst, at brygge - BERSERKER-MJØD - hvilket kræver megen dygtighed, og store forbereddelser. Der findes jo hemmelige opskrifter på -BESERKER-MJØD - på internettet. Disse opskrifter kan i jo kikke på, og se om det er en opgave jeres lille gruppe gider at gå i gang med. Måske på et senere tidspunkt, og måske aldrig. Det må i selv vurdere.

  GRISEN og DANMARKS BEFOLKNING

  Grisen har vi haft i Danmark i over 1000 år, men selv om jeg er født i 1945, så har jeg aldrig lært at slagte en gris i skolen, så den viden der er nødvendig, for at passe et par grise på en nedlagt ødegård, den har jeg ikke. Det siges at geniet og den danske milliardær ( DYNE LARSEN ) selv kan slagte en gris - og klare en hjemme slagtning. Så det selv at kunne slagte en gris derhjemme, er ingen forhindring for at kunne blive milliardær. Så hvis jeres lille hemmelige gruppe af - Kys grisen - vil lave et hemmeligt projek, og passe jeres egne to grise - et hemmeligt sted - så kan det være ret interessant, at besøge DRs - hjemmeside, og se udsendelser om - BONDERØVEN - og hvordan han holder grise, fordi i nok aldrig får at se - LARS LARSEN jeg mener DYNE LARSEN - på DR-TV og hvordan han klarer en hjemmeslagtning.

  AT HOLDE TO GRISE ET HEMMELIGT STED

  Det er jo svært at finde et sted, hvor man kan holde to grise, hvis det skal være en hemmelighed. Det betyder at der skal bygges  indhegning, så i ved hvor i har dem til jul, når de skal slagtes, og det er jo lidt før jul, at hjemmeslagtningen - skal finde sted. Der skal findes træ til indhejningen, og det kræver lidt tænkearbejde.
  Hvor finder man træet til indhejningen ???
  Hvor meget træ, skal der der bruges til indhegningen ???
  Hvad koster det nødvendige træ til indhejningen ???
  skal der laves et - trug - som grisene skal spise af.

  KYS GRISEN og HEMMELIGHEDER.

  Jo her er noget i kan bruge den regning i har læst i skolen til.
  Sådan noget må i tale videre om, og  drøfte videre, i jeres hemmelige grupper af = KYS GRISEN. Det er jo muligt, at i finder ud af, at det er for besværligt, at holde 2 grise et hemmeligt sted i Danmark. Det er jo også muligt, at i kan låne og  bruge en nedlagt ødegård - for at prøve - om i kan klare opgaven med, at fede 2 grise op - til en mere privat juleslagtning. Jo - der kan godt være lidt af tænke over i en lille gruppe på cirka 5 medlemmer ???

  FÆLLESSKABET og LEKTIER

  I et lille fællesskab, der mødes fast en gang om ugen, så kan der være nogen, der ikke helt har forstået et eller andet. Så kan i hjælpe hinanden med at forstå og klare disse skoleopgaver. Jeres sammenhold i en sådan lille gruppe er vigtig, og derfor er det vigtigt at i hjælper hinanden. For at overholde den ugentlige mødepligt - så er det naturligvis vigtigt, at i ikke laver andre aftaler, på jeres faste ugentlige mødeaften - fordi det er svært at holde to aftaler på det samme tidspunkt, og mødet i jeres lille gruppe, er altid vigyigere end alle andre aftaler.

  HVAD SPISER EN GRIS

  Det er naturligvis også vigtigt at vide hvad en gris spiser, og hvad den drikker. Kan en gris bedst lide saftevand, Coka Cola eller chokolademælk ??? Danskerne har holdt grise i over 1000 år - tror jeg nok - så vi danskere bør jo vide - hvad en gris drikker - eller gør vi det ???
  Hej!
  Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
  ANNONCE