MANGE SMÅ NÅLESTIK
MANGE SMÅ NÅLESTIK www.sagenskerne.dk

Præsenteret her 24. januar 2010

                       


MANGE SMÅ NÅLESTIK, KAN UNDERMINERE ET SAMFUND INDEFRA.

Mange små nålestik kan underminere et samfund indefra, og når frygten forhindrer debatørerne i at fortælle sandheden, så er der ingen, der ser helheden i alle de små nålestik, som også koster samfundet mange penge sammenlagt.

EUs Direktiver om åbne grænser for varernes frie bevægelighed over landegrænser, åbner også op for menneskers frie bevægelighed over grænserne, og deres moral og etik bygger på en helt anden kultur-baggrund.

 
dine penge.dk
 
Skats kasser står åbne for udlændinge
 
Det er især østeuropæiske håndværkere, som ifølge en gruppe medarbejdere i Skat nærmest har frit lejde. Modelfoto: ColourboxOnsdag den 23. september 2009, 6:04


Rejsefradrag i 100.000 kroners-klassen. Børnechecks længe efter hjemrejsen. Og flugt til udlandet, når der er restskat - uden at Skat reelt har mulighed for at inddrive den.

Den danske statskasse er et rent tag-selv-bord for udlændinge, der arbejder i Danmark, og Skat står magtesløs tilbage, for kontrollen med de op mod 50.000 personer er i praksis umulig.

Sådan lyder nødråbet i et otte sider langt, anonymt brev sendt til dagbladet Børsen, som angiveligt er skrevet af en række frustrerede medarbejdere i Skat. Det har ikke været muligt at få bekræftet identiteten på afsenderne, men de regler og omgåelsesmuligheder, som fremhæves i brevet, er reelle nok. Det vurderer eksperter i rådgivningsbranchen, som Børsen har talt med. Især østeuropæere misbruger reglerne, lyder anklagen i brevet.

Viceskattedirektør Ove Fournaise, Skat Udland, slår fast, at jagten på den skat, som den udenlandske arbejdskraft skal betale, er et højt prioriteret område. Men han erkender også, at kontrollen er svær, og hvis folk først er fraflyttet landet, er det op ad bakke med at kradse skatten ind.

»Hvis ikke betaling sker frivilligt, kan vi anmode vores samarbejdspartnere i de udenlandske myndigheder om at opkræve pengene. Men det er meget besværligt, hvis det eksempelvis er i Polen, mens vi har rigtigt gode erfaringer med vores samarbejde med Sverige,« siger Ove Fournaise.

Ifølge brevet betaler udlændinge, der arbejder i Danmark og dermed er såkaldt begrænset skattepligtige, stort set ingen skat i Danmark. De kan nemlig tage store skattefradrag for rejseudgifter og for kørsel, der er umulige at kontrollere.

Samtidig kan eksempelvis en polsk håndværker få børnepenge på 12.000 kroner for hvert af sine børn, der bor i Polen, og han kan også få dobbelt personfradrag på i alt 86.000 kr. ved at få overført personfradrag fra hustruen, selv om hun i forvejen får sit eget fradrag i Polen.

Derudover optjenes der dansk pension. En god forretning, der er helt efter bogen, men i mange tilfælde lander det alligevel i fiflezonen, fordi særligt østeuropæere »glemmer« at melde ydelser fra, når de forlader Danmark igen.

HVEM HAR ANSVARET FOR DENNE UDVIKLING ???

MELLEM 12 ÅR OG 16 ÅR

Hvis jeg i dag i ( JANUAR 2010 ) var mellem 12 år og 16 år, så ville jeg begynde at overveje, hvordan skattebyrden er, når vi når frem til den 1. oktober 2016, og så ville jeg begynde at overveje, om det måske er klogere, at imigrere til et andet land uden for EU, hvor det er muligt, at opbygge en fremtid, hvor alt ikke er gennemreguleret med så meget lovgivning, at samfundet kommer til virke som et moderne fængsel.

HVILKET LAND BØR VÆLGES

Jeg kan kun anbefale, at søge til et land, hvor der ikke lever muslimer, for hvor der er muslimer, er der intet samfund, der ikke får problemer med dem. Nu er det ikke sjovt, at emigrere alene, så måske skal i samles i mindre grupper, og forlade Danmark i fælles-skab. Det vil være smart, allerede nu, at begynde at studere mulige imigrantlande allerede nu.

Besøg   www.KvinderForDanmark.dk og regn selv ud, hvordan det er at leve i Danmark, når vi når frem til den. 1. oktober 2016, og overvej så, hvordan det er for en etnisk Dansker, at leve i Danmarks større byer.

DE FATTIGE TABERE

De fattige tabere, der ikke har mod, eller råd til, at forlade Danmark, bør flytte ud på landet, og bo i bofælles-skaber eller i kollektiver, på mellem 3 og 5 familier, og lære at dyrke jorden igen, som vore forfædre gjorde. Danmark bliver nødt til, at stoppe for ( kontante sociale ydelser ) ydelser, fordi alle tilflyttere til Danmark, ( får ret til ) sociale ydelser opå lige fod med Danmarks oprindelige indbyggere.

DER ER ANDRE UDGIFTER

Danmarks udgifter til EU = kommer naturligvis i første række, og disse udgifter er store, for de jurister, der arbejder for EU, skal naturligvis aflønnes med en hæderlig løn.  Desuden er der bureaukrater og politikere der også skal aflønnes, og det koster jo alt sammen. Det kan du læse lidt nærmere om, på dette link om EU =

Besøg eventuelt Morten Messerschmidt,s  EU - Skole
http://www.danskfolkeparti.eu/Eu-Skole.asp 

MÅLSÆTNINGEN  FOR UDREJSE-DATOEN

Målsætningen for udrejse-datoen bør sættes til, at være inden, den 1. oktober 2016 = tIl den tid tør ingen almindelige danskere sige sin mening, af frygt for, at komme til, at fornærme muslimernes profet Muhammed. Allerede nu, kan man blive dømt som racist, for at benytte ytringsfriheden. Hvem gider at bo i et EU, hvor det kan være farligt, at komme til, at sige det højt = som man tænker. Bare se en  KURT WESTERGAARD, der må leve med speciel beskyttelse. Det er der også andre der gør.


GEERT WILDERS I HOLLAND

EU, har et fredsprojekt for hele EU, som skal tromles igennem, uanset hvad Europas befolkninger mener om denne sag, så overtal jeres forældre til at sælge jeres ejendom til Araberne, og så bør hele familien samlet tage afsted til et nyt fædreland, hvor islams sharialove ikke findes. Dette fredsprojekt styres af EU Direktiver. Geert Wilders må som Politiker ikke sige hvad han mener højt. Denne EU-Politik vil naturligvis være noget stærkere, og mere udbredt, den 1. oktober 2016 og det er også derfor, du og din familie bør begynde at overveje, at sælge alt, og emigrere.

KULTUREN FORANDRER SIG I DANMARK

Kulturen forandrer sig i Danmark, langsomt men sikkert efterhånden som muslimerne bliver flere og flere, fordi det har den gjort over hele jordkloden, hvor det kollektive islam trængte frem. Hvorfor skulle det gå anderledes her i EU, hvor EU - Politikere  har underskrevet denne denne middelhavs-kontrakt =

http://balder.org/avisartikler/EU-Og-Medierne-Tavshed-Om-Euromediterranien-Eurabien.php

EFTER DENNE KONTRAKT ER UNDERSKREVET AF EU

så kan det ikke undgåes, at kulturen vil forandre sig, på grund af indvandring, og  de mange små nålestik, som foretages af en indvandrer-kultur, med et helt andet kvindesyn. På denne video kan i se, hvilke forandringer, der allerede er sket, eller ved at ske, i nogle af Danmarks større byer

http://www.youtube.com/watch?v=3OOYvAzboUc 

Danmarks oprindelige beboere lider kultur-tab i dette kulturelle ( nul sum spil ) Det skal forståes således. I et samfund er der altid 100 procent kultur. Når nye indbyggere medbringer deres kultur, så mister de oprindelige indbyggere markeds-andel af kulturen. Den samlede kultur-sun er stadigvæk 100 procent, men muslimernes andel i kulturen i Danmark er nu mindre end før. Hvor har Danmark så mistet kultur. Det kan du læse lidt mere om på = kulturpartiet.

www.kulturpartiet.dk 

ISLAMS MANGE SMÅ NÅLESTIK

Om islams mange små nålestik, så kan det konstateres, at der ikke kun angribes kulturelt, men også Politisk, religiøst, militært, og hvor der anes en svaghed i det danske kulturelle sammenhold.  Udviklingen skyldes også islams mange børnefødsler, men også islams mange børnefødsler, der sker uden for Danmark og uden for EU. Hvor meget har vores intellektuelle elite fortalt de ansvarsfulde Danskere om det, dem der bare passer deres arbejde ???  Her er et lille overblik over denne udvikling =

Besøg  http://www.youtube.com/watch?v=6-3X5hIFXYU og lyt


Jeg håber hermed, at disse oplysninger har inspireret jer mellem 12 og 16 år, til at tænke lidt nærmere over jeres fremtid. HELD og LYKKE med den. M.V.H  Poul Leo Nielsen.


Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE