SORGLØS LEDERSKAB
SORGLØS LEDERSKAB www.sagenskerne.dk

Præsenteret her 23. januar 2010

Jeg fandt denne kronik i jyllandsposten skrevet af Can - jur OLE  HASSELBALCH  dateret ,den 10 marts 2008,
 Overskriften på kronikken var.

DAGEN DERPÅ MED EN ELENDIG STATSLEDELSE.

Jeg ved jo godt,at mange danskere er bange for,at åbne grænser,kunne føre til ,at Danmark blev oversvømmet med ja, foreksempel en halv eller en hel million mennesker udefra.Det ville skræmme folk, men sådan går det jo ikke.
Var det hvad Poul Shlüter  sagde i 1985 ??? - - - ???

Jeg tror ikke ,at der er mange--om nogen overhovedet--som kunne tænke sig, at omdanne Danmark til et multietnisk samfund. Jeg ønsker det ikke. Men ved,at oppiske et kunstigt og overdrevet skræmmebillede, kan det medvirke til et overdrevent skræmmebillede,og så kan man være med til,at oppiske en stemning af en frygt og lukkethed over for andre ,som dybest set rummer en større trussel mod danskheden end påvirkningerne udefra.Var det UFFE ELLEMANN--JENSEN, der i 1994 sagde det ??? - - - ???

Indvandrerne kommer til os,med alt det vi har brug for. Solide familie-værdier,sunde instillinger i retning af,at man skal yde,før man kan nyde -- samt en stærk trang til,at etablere selvstændige virksomheder.Var det BERTEL HAARDER, der kom med denne udtalelse i 1997 ??? - - - ???

Er det rigtigt, at efter de radikales KIRSTEN LEE,s opfattelse,så var flygtningene,hverken en samfundsmæssig eller en kulturel trussel ??? - - - ???

Var det JYTTE HILDEN der sagde. Den islamiske verden er blevet  en mangfoldig del af vores hverdag med spændende butikker og smilende folk,--uden denne påvirkning ville Danmark være farveløs ??? - - - ???

Var det ANKER JØRGENSEN der sagde. Folk her i landet ser spøgelser ved højlys dag, hvis de mener ,at de fremmede rent national-økonomisk -- er et af de største problemer.

Hvad mente Thøger Saidenfaden i midten af 1990 erne da OLE HASSELBALCK fortalte ham, at om føje år ,så ville Danmark stå med et alvorligt sikkerhedsproblem ??? - - - ??? Gå ind på JYLLANDSPOSTEN,og læs hele kronikken skrevet af OLE HASSELBALCH. http://www.jp.dk/

MIN VURDERING SOM VÆLGER.

Som vælger så mener jeg,at ((POLITIKERNE )) kan grave så meget i (( FORTIDEN )) at de ikke ser (( FREMTIDEN )) Lige nu,er det IKKE tid til,at (( GRAVE i FORTIDEN ))  Som vælger  (( FORVENTER JEG )) at vore POLITIKERE på CHRISTIANSBORG ser FREMAD ,og  (( STÅR SAMMEN )) og viser LEDERSKAB i KAMPEN for ((BEVARELSEN )) af vore (( FOLKEVALGTE POLITIKERE )) og vores Danske ((
FOLKETING )) 

FREMTIDENS  SYNDER

RETORIK og VIRKELIGHED er to forskellige ting,og når RETORIKEN ikke er BASERET på VIRKELIGHEDEN,SÅ ER RETORIKKEN frit svævende i LUFTEN.Jeg håber,at RETORIKKENS  (( SUPER )) STORMESTER  Hr (( THØGER SEIDENFADEN ))   fremover vil interessere sig lidt mere for (( VIRKELIGHEDEN )) for DANMARK har brug for DIG,og DINE EVNER. Det er sjældent,at vi ser ((RØG)) uden at der er (( ILD )) et eller andet sted. (( DET VED VI NU ))  ((ISLAMS FRUGTER SER VI TYDELIGT)) FREMTIDENS synd er = PASSIVITET.
Kun hvis ((ALLE)) Danskere (( STÅR  SAMMEN )) om bevarelsen af VORES DEMOKRATI, kan vi klare OPGAVEN.

POLITIKERE

Der er måske POLITIKERE, der ikke kender UDFORDRINGEN. Hvis dette er TILFÆLDET,så er det fordi, i ikke har læst bogen ( I  KRIGENS  HUS ) jeg vil også gøre jer POLITIKERE opmærksom på,at der på denne JORDKLODE findes (( 56 MUSLIMSKE LANDE )) som er organiseret i OIC,og som har en fast Delegation siddende i FN,og har haft denne Delegation siddende i FN i mange år.Hvorfor og hvordan er 56 lande blevet muslimske ??? - - - ???  Det kunne jo være interessant,at få et svar på dette spørgsmål. Hvad mener i POLITIKERE ??? - - - ???   Kender i svaret  ???

DEN 11. TIME

GEERT  WILDERS den HOLLANDSKE POLITIKER  gæstede her til aften ,DEN 11. TIME. GEERT WILDERS er gået under jorden,som det hedder,fordi MUSLIMER har udsendt en FATWA imod HAM,hvilket er en DØDSTRUSSEL.Han flytter fra STED til STED,med 2 udvalgte BODY-GARDS,som skal passe på ham. Kære POLITIKERE på CHRISTIANSBORG,denne FREMTID venter jer måske FORUDE,hvis i ikke finder på ((NYE og GODE )) LOVE ??? - - - ???  Desuden mener jeg,at ENHVER ansat i EFTERRETNINGSVÆSENET,der ikke har læst bogen (( I KRIGENS HUS ))  bør FYRES. Denne bog vil efter min opfattelse,også være god læsning for POLITIET.
HVAD mener POLITIMAND PER om denne BOG ??? - - - ???   

DØDEN

Sådan som jeg ser fremtiden,så har vi Danskere kun to muligheder.Enten bliver vi myrdet (( EEN AD GANGEN )) eller også finder vi sammen,i et meget (( STÆRKT  FÆLLESSKAB )) Nu får vi at se ,om vore POLITIKERE,kan skabe dette FÆLLESSKAB ??? - - - ??? 
www.sappho.dk   og www.islam-info.dk   2 links for de videbegærlige. 

forsvar ytringsfriheden besøg 
www.durban2.dk   
http://www.internationalfreepresssociety.org/  om fri tale og frihed. 
www.kulturkloeften.dk

Den 7. august 2008 tænkte jeg på, om jeg måske kunne lære noget af den bog, som jeg nu har læst om ( HARTVIG FRISCH ) ??? For dem der ikke ved hvem ( HARTVIG FRISCH ) var, så var han under anden verdenskrig en socialdemokratisk politiker, der forsvarede samarbejdspolitikken med tyskerne, og i sin samtid blev han anset for en stor ( INTELLEKTUEL KAPACITET ) og er måske stadig, at betragte som sådan ???
    
KULTUR og VANER

Det jeg mener at have lært af bogen ( HARTVIG FRISCH ) fra Christian Ejlers Forlag, det er at ( FOLKETS VANER ) er en del af et ( FOLKS KULTUR ) Hvis dette er rigtigt,og oven i dette lægger det standpunkt, som den polske jurist ( RAPHAËL LEMKING ) har, og lyder således :

UDSLETTES et folks kultur, så ( UDSLETTES ) hele FOLKET.

Hvis dette er rigtigt, så er Danmark ved, at ( UDSLETTE SIG SELV SOM ET FOLK ) Dette er min bedømmelse, men du har naturligvis ret til at mene det modsatte.

KULTUREN ER ET NUL SUM SPIL

Det skal forståes på den måde, at i et land som Danmark, så er der alt i alt 100 procent kultur. Engang i 1946 herskede de blåøjede danskeres kultur ( danskernes måde at opføre sig på, over for hinanden i hverdagen )  I dag i 2008 er det en anden måde, de muslimske indvandrere opfører sig på, både indbyrdes, og over for de blåøjede danskere. Der er lidt et KULTURTAB, men der er stadig kun 100 procent kultur i Danmark. Derfor er det min opfattelse, at det oprindelige danske folk,  er på vej mod TILINTEGØRELSEN. Den samme udvikling ses i flere af de 27 Nationalstater i EU.stormoskeen på Vibevej Lørdag Den 27. marts kl 1400
Sted: ud for moskeen på Vibevej
Demonstrations Navn: Nej til stormoskeerHVAD ER SORGLØS LEDERSKAB  ???

Er det når danske valgte ( Politiske Partiledere ) undlader, at opfordre deres medlemmer til, at demonstrere imod en stormoske. Jeg må som vælger formode, at vore Politiske ledere går ind for islams syn på kvinder, når de ikke arrangerer en demonstration imod en = stormoske i Danmark ???

Hvad er KORANENS syn på kvinder ??? Hvis du endnu ikke ved det, så besøg dette internet-leksikon www.islam-info.dkom KORANENS KVINDESYN , og derefter læse, hvad der står under overskriften =  KVINDER.
 
ER DET SORGLØS LEDERSKAB ??? =
hvis vore folke-valgte Folketings-Politikere, undlader at arrangere en Demonstration imod, at der bygges en ( stor-moske ) i København ???  Har vores folkevalgte - Folketings - Politikere besluttet sig til, at forholde sig passive helt frem til =
den 1. oktober 2016 

ER PASSIV LEDERSKAB = SORGLØS LEDERSKAB ???MEDENS VORE POLITIKERE TÆNKER  ???

Jeg ved naturligvis ikke, hvor passive vore Folkevalgte Politikere er imellem ørerne, eller hvordan vore Politikeres aktiviteter er imellem ørerne, men medens de tænker, så kan de lade sig inspirere af denne sang, af en kvindelig Dansk kunstner, med = hjertet
= på rette sted.NIKOLINENIKKI,S = Farlig Romance = er nu også udkommet på Engelsk, hvis jeg er rigtigt imformeret. Det kan opklares ved, at besøge   www.Sappho.dk http://www.youtube.com/watch?v=3OOYvAzboUc
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE