HVILKEN ANKLAGE
HVILKEN ANKLAGE www.sagenskerne.dk

Præsenteret her  21. januar 2010

HVAD ER ANKLAGEN MOD  GEERT WILDERS  ???

Geert Wilders 'personlige indlæg på forundersøgelsesfasen høring
Woensdag, 20 januari 2010

Mister Speaker, dommere ved domstolen,

Jeg vil gerne gøre brug af min ret til at tale et par minutter.

Frihed er det mest værdifulde af alle vores grader og de mest sårbare. Folk har viet deres liv til det og givet deres liv for det. Vores frihed i dette land er resultatet af århundreder. Det er konsekvensen af en historie, der ikke kender lige og har bragt os til hvor vi er nu.

Jeg tror af hele mit hjerte og sjæl, at frihed i Nederlandene er truet. , At det, vores arv er, hvad generationer kun kunne drømme om, at denne frihed ikke længere er givet, ikke længere er selvindlysende.

Jeg bruge mit liv til at forsvare vores frihed. Jeg ved, hvad risikoen er, og jeg betaler en pris for det hver dag. Jeg kan ikke klage over det, det er min egen beslutning. Jeg ser det som min pligt, og det er derfor, jeg står her.


Jeg ved, at de ord, jeg bruger til tider barske, men de er aldrig udslæt. Det er ikke min hensigt at skåne ideologien om erobring og ødelæggelse, men jeg er ikke noget mere ud af at fornærme folk. Jeg har intet imod muslimer. Jeg har et problem med islam og islamisering af vores land, fordi islam er i strid med frihed.

Fremtidige generationer vil undre sig selv, hvordan vi i 2010, på dette sted, i dette rum, fortjent vores mest dyrebare nå. Om der er frihed i denne debat for begge parter og dermed også for de kritikere af islam, eller at kun den ene side af diskussionen kan blive hørt i Nederlandene? Uanset om ytringsfrihed i Nederlandene gælder for alle eller kun til nogle få? Svaret på dette er på en gang svaret på spørgsmålet om, hvorvidt frihed stadig har et hjem i dette land.

Frihed var aldrig ejet af en lille gruppe, men var altid den arv af os alle. Vi er alle velsignet af det.

Lady Justice bærer en blindfold, men hun har flot høring. Jeg håber, at hun hører følgende sætninger, højt og tydeligt:


Det er ikke kun en ret, men også en pligt til frie mennesker til at tale imod enhver ideologi, der truer friheden. Thomas Jefferson, den tredje præsident for De Forenede Stater havde ret: Prisen for frihed er evig årvågenhed.

Jeg håber, at ytringsfriheden skal sejre i denne retssag.

Som konklusion, Mister Speaker, dommere ved domstolen.

Denne retssag er naturligvis om ytringsfrihed. Men dette forsøg er også om processen med at fastslå sandheden. Er de udtalelser, som jeg har gjort, og de sammenligninger, som jeg har taget, som nævnt i stævningen, sandt? Hvis noget er rigtigt, så kan det stadig være strafbart? Derfor vil jeg opfordre Dem til ikke kun at indgive at min anmodning om at afhøre vidner og eksperter på området for ytringsfrihed. Men jeg beder Dem udtrykkeligt til at ære min anmodning om at afhøre vidner og eksperter på området for islam. Jeg tænker ikke kun til Mister Jansen og Mister Admiraal, men også til vidnet / eksperter fra Israel, USA og Det Forenede Kongerige. Uden disse vidner, kan jeg ikke forsvare mig selv ordentligt, og efter min mening, ville dette ikke være en retfærdig rettergang.

Citat slut.  Oversat af Toolbar.

DANSKE  JOURNALISTER

Danske journalister ved det  =   måske  ???

Hvad er anklagen imod = GEERT WILDERS  ??? og er denne anklage et angreb på YTRINGS-FRIHEDEN i hele EUROPA ??? Breder selvcensuren sig i Europa ??? Journalister må vide det, hvis de ellers har bemærket noget ??? Har de mon det ???


Politiker anklaget for at sige sin mening

                   Kilde: hht://www.geertwilders.nlHVORDAN BLIVER HOLLANDS FREMTID ???


Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE