VENSTREFLØJEN
VENSTREFLØJEN

Præsenteret her  21 januar 2010

VENSTREFLØJEN og HUMANISTERS VIDEN

Det er mit håb, at venstrefløjen og humanisters viden, også omfatter viden om, de kulturforskelle der er mellem vestens kulturer, og den globale demografiske viden, og hvad det kan forandre her på jordkloden. Derfor håber jeg, at venstrefløjen også har læst følgende, og derefter vil overveje deres politiske holdninger en gang til. Det som jeg håber er, at også venstrefløjen har læst er følgende =

KHOMEINI - Venstrefløjens blinde øje

Dette ( interview ) kan læses på internetsiden www.Sappho.dk  under = arkiv = interview eller artikel

TABERNES KONTINENT

Jeg håber, at Venstrefløjen også vil læse dette ( interview ) af GUNNAR HEINSOHN som også kan findes og læses på www.Sappho.dk 

Her ses et billede af GUNNAR HEINSOHN


Gunnar Heinsohn – 80 pct. af verdenshistorien handler om
overflødige unge mænd, der laver uro

GUNNAR HEINSOHN har blandt andet udtalt følgende =

Ulykkeligvis står den vestlige verden netop i disse år over for en gigantisk ungdomspukkel i store dele af den muslimske verden. Denne pukkel er opstået på baggrund af en muslimsk befolkningseksplosion. I løbet af blot fem generationer (1900-2000) er folketallet i de muslimske lande vokset fra 150 millioner til 1200 millioner – altså en ottedobling. Til sammenligning er Kinas befolkning vokset fra 400 til 1200 millioner (en tredobling) og befolkningen inden for det nuværende Indiens territorium fra 250 millioner til 1000 millioner (en firedobling).

Sappho har besøgt Gunnar Heinsohn på hans kontor på Bremens Universitet, der i 1984 gav ham et livsvarigt professorat, for at få ham til at uddybe sine opsigtsvækkende synspunkter.

Jeg håber, at også Venstrefløjen vil læse denne ( artikel ) der bærer overskriften = DEN HOLOGRAFISKE VERDENSORDEN og som også kan læses på  www.Sappho.dk HVAD ER VENSTREFLØJENS POLITISKE OVERVEJELSER ???

Jeg håber naturligvis, at også Venstrefløjen vil læse disse ( 2 interviews ) og ( artiklen ) om Den Holografiske Verdensorden, og begynde at overveje, om Danmark kan dæmme op for denne massive indvandring, der medbinger sin egen Parallel-lovgivning, hvis Danmark forsat skal bevare sin danske Grundlov, og om det er muligt uden, at melde sig ud af EU ???HUMANISTER og CHRISTIANSBORGS POLITIKERE

Jeg håber også, at de humanistiske politiske frontkæmpere, og vore Chtistiansborg-politikere vil læse denne bog.

TOPPEN AF ISBJERGETJeg anser mordforsøget på KURT WESTERGAARD som toppen af isbjerget, i forhold til, hvad vi kan forvente af islams stærkt troende muslimer, som kun udfører de ordrer som, deres tro kræver af dem. Der er en grænse for, hvor mange af Danmarks kunstnere som Danmarks Politi kan overkomme at beskytte, efterhånden som antallet af muslimer i Danmark forøges, og mordforsøget på KURT WESTERGAARD har efter min opfattelse til formål, at lukke munden på alle kunstnere, der vover at udtrykke, bare en lille smule kritik af islams = "fuldkomne religion" = bare fordi han har fulgt gammel Dansk tradition, og har bragt en satire-tegning af Muhammed.Der findes også en svensk kunstner, der har vovet, at lave en tegning af islams profet Muhammed. Det er den svenske kunstner LARS VILKS


DE HUMANISTISKE POLITISKE FRONTKÆMPERE

Jeg håber, at de humanistiske Frontkæmpere vil læse denne bog, og at de bagefter vil overveje, om filosoffen KAI SØRLANDERS overvejelser om, at ( humanisme og kristendom ) måske har mere til fælles end ( islam og humanisme ) ???

KAI SØRLANDER  har skrevet bogen 
FORSVAR FOR RATIONALITETEN
filosoffens bog er udkommet på INFORMATIONS FORLAG
isbn 978-87-7514-1890 udkom 2008

HUMANISTERS  OVERVEJELSER

Jeg håber, at humanister vil besøge vil besøge dette internet-leksikon www.islam-info.dk  om KORANENS INDHOLD og læse, hvad der står under overskrifterne KVINDER  og  ÆGTESKAB, og derefter overveje, om dette indhold i KORANEN, svarer til jeres HUMANISTISKE IDEALER ???

HUMANISTER og BØRN

Hvis et dansk barn i en dansk skole, laver en tegning af Muhammed, hvordan mener i Humanister, at dette barn skal straffes ??? 

Efter den danske grundlov, eller efter KORANENS religiøse lovgivning ??? 

Det er jo muligt, at et dansk barn, i en dansk skole, kunne komme til, at lave en sådan tegning, uvidende om de religiøse konsekvenser.

MELLEM 12 ÅR og 16 ÅR

Jeg håber, at alle i, der i dag, den ( 21 januar 2010 ) er imellem ( 12 ÅR og 16 ÅR ) vil læse disse tre indlæg på www.Sappho.dk  der her er nævnt, her på siden. I får jo også stemmeret og mulighed for, at stemme på politiske kandidater til folketinget på et tidspunkt. Jeg har dette forslag til alle Politikere på Christiansborg, og i kan allerede nu begynde at overveje, om vore Politikere på Christiansborg bør overveje disse forslag. Det er jo trods alt jeres fremtid, der står på spil, hvis vore = CHRISTIANSBORG - POLITIKERE fejler.

HER ER FORSLAGET TIL VORE CHRISTIANSBORG - POLITIKERE

VORE CHRISTIANSBORG POLITIKERE SKAL MELDE DANMARK UD AF EU.


Jeg foreslår, at Folketinget melder Danmark ud af EU, med den begrundelse, at det = ( DANSKE FOLK ) = aldrig blev orienteret om,at betydningen af EUs underskrift på EUROMEDITERRANIENAFTALEN den, 13. juli 2008 = betød = fri indvandring af muslimer fra Afrika til Europa fra år 2010.

SPØRGSMÅL TIL JER IMELLEM 12 ÅR og 16 ÅR

Har i nogensinde hørt om, at middelhavs-aftalen fra 1995 skulle føre frem til Euromediterranien-aftalen i 2008 og fri indvandring af muslimer fra 2010  ??? Hvis i aldrig har hørt om disse EU-AFTALER, så har i muligheden for på dette ( link ) at læse lidt mere om denne aftale =

http://balder.org/avisartikler/EU-Og-Medierne-Tavshed-Om-Euromediterranien-Eurabien.php

FRA 12 ÅR til 16 ÅR

Jeg er født i 1945, så det er ikke min fremtid, som der står på spil, men jeres fremtid. Derfor er det jer, der må op på dupperne, og vurdere vore Politikeres handlekraft på Christiansborg. Da det er =  EU-POLITIKERE = der for 27 EU-LANDE, der har skrevet under på denne aftale, der imddirekte omdøber EUROPA til EURABIA, så er der ( som jeg ser det ) kun en måde, at komme ud af den aftale på, og det er hvis ( Politikerne på Christiansborg ) melder Danmark ud af EU. Det er noget, som i unge mellem ( 12 ÅR og 16 ÅR ) bør holde nøje øje med, om de gør ???

ISLAMS RELIGIØSE LOVE STÅR I KORANEN

Islams religiøse love står i Koranen, og disse religiøse love kan ikke adskilles fra muslimernes tro. Det er islams præsteskab, der administrerer disse religiøse love. Foreløbig er deres ordrer til muslimer = fød mange børn. Hvorfor ??? Forklaringen = findes måske på denne internetside =

Besøg  http://www.youtube.com/watch?v=6-3X5hIFXYU og tænk.

JORDENS RESURSER og ANTALLET AF MENNESKER

Jordens resurser og brændstof = så som ( rent vand ) og olie og kul, vil slippe op, især hvis Politikernes løsning er = vækst. Det er et begrænset antal mennesker, som jorden kan brødføde. Da muslimers største interne status-symbol = er mange fødsler = især drengefødsler = så er jordens resurser stærkt truet af islams kultur, på grund af de mange børnefødsler.
Det har KINA forstået for mange år siden, og indførte derfor = et barns politik. EU - Politikernes globale magt-drømme er tilsyneladende så store, at de fattes rationel tankegang, eller også har de nogle for os ukendte politiske målsætninger. Sådan noget er svært at vide, men vi har jo hørt om = ( TROJANSKE HESTE ) og ( FEMTE KOLONNE-VIRKSOMHED ) dengang jeg gik i skole.

PLAN 1975

For jer på mellem ( 12 ÅR og 16 ÅR ) så kan det være interesssant at læse, hvad der står under overskriften ( PLAN 1975 ) fordi, det er jer, der har de kvikke analytiske hjerner. Så en analyse af, hvor mange mennesker der var i Saudi Arabien og Tyrkiet i Iran fra 1975, og hvor mange der er nu, her i 2010. Det kunne jo være interessant at undersøge. Det gider jeg ikke, for jeg er doven, og nu er det ikke min fremtid, det drejer sig om, men jeres. I har naturligvis muligheden for, at mødes i små private grupper, og analysere den Politiske udvikling nærmere i Danmark og i EU fra år 1975 og frem.

DENNE  BOG

Hvor mange af jer har hørt om denne bog, eller har læst den ???

VI ER FOR MANGE er en debatbog, udgivet af
DEMOGRAFISK RÅD og SELSKAB
og skrevet af følgende forfattere
Jesper Jacobsen
Morten Lindrup
Bernard Lindrup
Jens Lindrup
Bent Jacobsen
Geoffrey Cain
Udgivet af forlaget PRUDENTIA ISBN 87-90827-42-2

DER ER EN MODIG TEGNE-KUNSTNER I DANMARK.

Er det jer unges Frihed til = at sige og skrive og tegne = ( hvad i vil i fremtiden ), som KURT WESTERGAARD kæmper for ??? For hvis islams trusler lukker munden på ham, hvor meget tør i så sige, når i bliver voksne ??? Kan det være værd at overveje, når man er fra 12 til 16 år ???
Besøg eventuelt  www.nomos-dk.dk  og læs om Dansk Kultur.

Besøg eventuelt  www.islam-info.dk  og læs om = jihad


Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE