POLITISKE PARTIER
POLITISKE PARTIER www.sagenskerne.dk

Præsenteret her  13. januar 2010

DANSKE POLITISKE PARTIER

Er Danske Politiske partier og Danske Politikere fanget i et bur af selv-valgte ubeviste vaner = motiveret = af en blanding af dovenskab og mangel på nysgerrighed og interesse for, at analysere nye politiske udfordringer, som muligvis udgør en trusel = mod bevarelsen af vores Danske Grundlov.

ET TIDS-PRES

Hvis det er et tidspres, der gør, at vore Danske Politiske partier ikke har søgt dybere viden om Koranens indhold, så er det langt hen ad vejen forståeligt = fordi = det kræver en analyse af islam, som en erobringshær = der startede forklædt som en religion, der skulle erobre ved hjælp af krigslist. Jeg kan naturligvis tage fejl, men burde ansvarlige Politikere ikke skaffe sig ( konkret viden ) om denne mulighed i et videns-samfund ??? Er det en urimelig forventning til dybt ansvarlige Politikere ???

TIDS-BESPARELSE

For at spare vore Danske Politikere for tid, så findes der 20 spørgsmål, på denne her internetside, der kan gennemgåes enkeltvis af vore Politikere, og som vore Danske Politikere ved et selvstudium, kan erhverve sig mere viden om islams religiøse budskab, hvis det ellers har vore Politikeres interesse ???

FORSVARET  AF DEMOKRATIET

Forsvaret af vores Demokrati, og vores Danske Grundlov, er ikke helt let, selv om man kender islams 1400 år gamle erobrings-strategier. Disse gamle erobrings-strategi, har foreløbig ført til, at 57 lande har indført sharia-love, hvilket betyder, at islam ikke bør undervurderes af de af vore Politikere og de Politiske partier, der ikke ønsker Danmarks Grundlov udskiftet med Koranens sharia-love.

NYSGERRIGE POLITIKERE

Islam er både en politisk organisation, og en militær organisation, med en Kultur der tager sit udgangspunkt i Koranen, som ikke har skiftet et komma i sit budskab i over 1000 år. Derfor bør islam også analyseres fra = militære indfaldsvinkler = kulturelle indfaldsvinkler = og Politiske indfaldsvinkler, for at vide hvordan vi kan forsvare vores danske kultur, og vore danske daglige vaner, og dermed vores egen idenditet, således vi forsat kan vide hvem vi er, og hvilke daglige vaner, som vi ( indfødte danskere ) ønsker at forsvare. For at forstå islams komplicerede erobrings-strategi, den = som islam benytter i Europa, så kan de nysgerrige Politikere eventuelt læse nogle af de bøger, som jeg anbefaler, under overskriften ( BØGER )

ANALYSER AF ISLAM

Analyser af islam kan analyseres i andre af = EUs 27 nationalstater = Der sandsynligvis også har deres daglige vaner, som de ønsker at bevare og forsvare. Desuden kan jeg henvise til, at intellektuelle kapaciteter også advarer imod islams farlighed for Europas forsatte frihed og ytringsfrihed.

http://www.internationalfreepresssociety.org/ om fri tale og frihed.

KULTUR - ADVARSEL TIL FORÆLDRE

Jeg vil gerne gøre forældre og skolelærere opmærksom på, at hvis der bare ( een gang ) er givet tilladelse til, at der må bæres tørklæde indendørs i en skoleklasse, så vil denne tilladelse også gælde for de næste muslimske piger, der er kommer i denne skoleklasse. Det er ikke normalt i Danmark, at bære en hovedbeklædning indendørs, og derfor er tørklæder indendørs et angreb på normal Dansk Kultur. Det er muligt i Danmark at lave nye love, men når en sådan tilladelse er givet, så er det svært, at trække en sådan tilladelse tilbage. Det bør forældre efter min opfattelse være meget opmærksomme på. 

FØRSTE GANG = KAN BETYDE = HVER GANG

Første gang en tilladelse bliver givet til muslimske krav, til hensyn til deres såkaldte "religion" så kan den tilladelse der er givet, komme til at gælde i al fremtid. Desuden er erfaringen med muslimer, at har man været imødekommende  bare een gang, og givet efter for deres særkrav, så vil der komme ( nye krav ) til underviserne i den pågældende skole, hvor tilladelsen er blevet givet. Dette er min advarsel givet til forældre i dag, den 13, januar 2010. og hvis en tilladelse gives til en elev i dag, hvor mange piger vil så kunne kræve at bære tørklæde i den samme skole, den 1. oktober 2016 ???  og hvad vil det betyde for undervisningen i klasserne på denne skole, hvor tilladelsen er givet første gang ???

HVOR LANG TID VARER DET ???

Hvor lang tid varer det, inden hele Danmark ser således ud, som det vises på denne her hjemmeside  ???

www.KvinderForDanmark.dk   

ISLAMS  KULTUR - ANGREB

Islam kæmper for, at inføre deres daglige kultur-vaner, og det gør de efter min opfattelse, ved at indføre islams kultur-vaner, een daglig vane af gangen. Den militære erobrings-strategi og krigslist, er efter min opfattelse sammensat således, at den foregår i et parallelt tempo til islams børnefødsler her i Danmark. Politiske Partier og Politikere har naturligvis ret til, at have en anden opfattelse end min. Alligevel så kan det være interessant for politikere, at besøge dette link.

Besøg  http://www.youtube.com/watch?v=6-3X5hIFXYU og lyt.

POLITIKERE og VÆLGERANTAL

Vi vælgere ved godt, at vælgerantal gør indtryk på Politikere, og her kan jeg fortælle, at i dag, den 13. januar 2010 har der været over 40.000 besøg, på denne her hjemmeside. Derfor håber jeg, at i der besøger og læser denne hjemmeside = ( sagenskerne ) = og vil fortælle andre om denne her hjemmeside. Det er naturligt, at Politikere ikke vil begå Politisk selvmord, ved at gå imod en folke-stemning. Jeg håber også, at kunne bringe vore Politikere til en større indsigt i, hvordan islams totalitære og militære ideologi fungerer andre steder på denne jordklode, og gør muslimer til stakkels slaver af islams totalitære ideologi, uden den individuelle friheds valgmuligheder.
 


Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE