NU KARATE I VIBORG
NU KARATE I VIBORG www.sagenskerne.dk

Præsenteret her  4. januar 2010

MICHAEL LANGE  =  STARTER  =  NY KARATEKLUB I VIBORG

Jeg har længe haft et ønske; At oprette en karate klub; I mange år har jeg rejst til andre byer og trænet der. Jeg startede i Rønde. Her var en hyggelig klub 12 km fra, hvor jeg bosatte mig. Dengang var Goju-Ryu ret ukendt for mig. Klubben havde 30 medlemmer incl. børn. Der var træning 2 gange om ugen og efter hver træning var jeg træt; Ikke bare træt, men nogle gange så træt at jeg ikke kunne komme ud af sengen dagen efter;

Efter min første Gasshuku i England blev jeg rigtigt forelsket. Derovre var helheden i systemet klart for mig. Opvarmning i 1  time med Higionnal; Så er man varm. Bunkai 1  time med Teruchi, så lærte jeg bundkai og hvad de kunne bruges til. 5 dage med min nye forelskelse betød at jeg forstod langt mere end da jeg tog derover.

Senere blev det Silkeborg det gik ud over. Jeg var træner og formand i nogle år. Men nu er jeg klar til at opfylde mit ønske, en karate klub i Viborg.

Der har været mange ting at tage hensyn til. Jeg ved at lokalerne er vigtige, jo bedre lokaler jo flere medlemmer.  Stedet er også nogle af de ting jeg har kigget meget på. Der skulle være gode omklædningsforhold. Gulvet skulle være anvendeligt og der måtte gerne være et cafeteria.

Alle de ting er nu opfyldt. Lokalet ligger i Hald Ege v. Viborg. Der er gode omklædningsforhold, både til piger og drenge. Cafeteriet er moderne og lederen er en god mand.

Alt i alt mangler jeg kun en ting, medlemmer; Så hvis du kender nogle som er klar til at blive forelsket i vores system, eller kommer forbi Viborg, så er de velkommen.

Med venlig hilsen
På den nye klubs vejne
Michael Lange

Citat slut.   http://www.langefoto.dk
 
Kilde = 
OSS = Okinawa Goju-Ryu Karate-Do
Nummer  84  -  December 2009Hvis dit barn starter med, at lære Karate nu, her i Januar 2010, så vil dit barn, hvis det har en stærk vilje, kunne være rigtig dygtig allerede, den = 1. oktober 2016Et Gasshuku er hjertet af traditionel karate - det er herfra man får livskraften, og hvor man virkelig kan føle pulsen i karate.Europæisk Gasshuku  2010 i Danmark

Det Europæiske Gasshuku er tildelt Danmark i 2010. Det Europæiske Gasshuku er en af verdens største karate-begivenheder, og en begivenhed, som alle seriøse karate - udøvere ønsker at opleve. Denne begivenhed finder i 2010 sted i København i DGI-byen. Sidst denne begivenhed fandt sted i Danmark  deltog over 500 karate udøvere.BørneGasshuku 2010 - En enestående chance;BørneEvent - for første gang.

Normalt har Det Europæiske Gasshuku kun  været for voksne, men i år er der arrangeret BørneEvent for første gang.

Børnene træner  fra 10.00 til ca. 12.15 hver dag i løbet af ugen. For børn der måtte ønske det, er der arrangeret en helt speciel Børne-Event fra kl. 1230 til ca. 14.30Dette specielle arrangement koster 450 kr. for hele ugen...FORÆLDRES  OVERVEJELSER

Hvis du overvejer hvilken hobby dit barn eventuelt bør vælge, så kan det være en ide, at overvære dette stævne som tilskuer, sammen med dit barn eller børn, for at se, om det er noget dit barn eller dine børn finder interesse for ???Der dyrkes Karate over 30 steder i Danmark, så mulighederne for, at dyrke karate er store. Her er både individuelle udfordringer og sammenhold. Er du mere nysgerrig, så besøg dette link.  =  www.IOGKF.dk

Nu også karate i Viborg = http://www.langefoto.dk/

Michael Lange starter Endnu en Okinawa Goju Ryu klub i Viborg.
Onsdag den 20. januar slår Michael dørerne op for den nye klub
Michael Lange kan kontaktes her  michael@langefoto.dk

God fornøjelse. Med Venlig Hilsen = Poul Leo Nielsen.Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE