KULTURKAMP
KULTURKAMP www.sagenskerne.dk


Præsenteret her  4. januar 2010

 
Jyllands-Posten
 
Kulturkamp

Offentliggjort 03.01.10 kl. 03:00
 
Fredag aften trængte en terrorist ind i Kurt Westergaards hjem, hvor tegneren var alene hjemme med sit fem-årige barnebarn.

Bevæbnet med økse og kniv forsøgte han at myrde den 74-årige tegner, hvis streger af profeten med en bombe i turbanen dokumenteres på dramatisk vis hver gang, nogen vil ham til livs. Kun en hurtig indsats af politiet reddede Westergaard og hans barnebarn. Det er oprørende og bizart.

Det er ikke første gang, at Westergaard og andre Muhammed-tegnere er blevet truet på livet. Det begyndte kort efter offentliggørelsen af tegningerne i 2005 og har været en del af hverdagen siden. I februar 2008 pågreb politiet tre muslimer med tunesisk og marokkansk baggrund, fordi de ifølge PET havde planer om at myrde Westergaard. To af dem blev fængslet, hvoraf den ene valgte at forlade Danmark, mens den anden fik tålt ophold. I den efterfølgende debat fornemmede man, at ikke alle tog episoden alvorligt. Var det nu også så galt? Hvilke beviser havde PET egentlig - og blev der ikke smurt lige lovligt tykt på?

Det gentog sig med afsløringen af et terrorkomplot mod Westergaard i efteråret 2009, da to amerikanere med pakistansk baggrund blev fængslet. Flere terroreksperter kaldte attentatmændene for håbløse amatører, selv om det kom frem, at de muligvis har været involveret i angrebet i Mumbai for godt to år siden, en af de mest succesrige terroraktioner siden 2001.

Det er imidlertid alvor, dødsens alvor. Det viste fredagens mordforsøg for dem, der stadig skulle være i tvivl. Man kan sådan set godt forstå den udbredte naivitet og det instinktive ønske om at underspille truslen for - helt ærligt - hvem kan, når det kommer til stykket, finde på at sprede død og ødelæggelse på grund af en tegning? Er vi ikke vant til at kunne tale om tingene? Vi fatter det ikke.

Westergaards tegning bruges af terrorister til at mobilisere til kamp mod Vesten, og det kan de fleste være enige om at fordømme. Men vandene skilles, når det gælder den krænkelse, som turban-tegningen har forårsaget. Mange er forstemmende tæt på at sige, at Westergaard selv er ude om det. Han kunne jo bare lade være med at krænke folks religiøse følelser. Som en kendt komiker formulerede det: Man stiller sig jo ikke op foran en rocker og siger, at han er et fedt svin. Det er lovligt, men i den virkelige verden får man tæsk for den slags, så det var dumt at lave de tegninger.

Det er en farlig retorik, for den flytter i et snuptag skylden fra voldsmanden til dem, der er ofre for volden. Det er junglens lov. Den ønsker vi ikke som norm i Danmark. Man kan være enig eller uenig i tegningen, men når det kommer til vold eller trusler, er der kun én acceptabel holdning - at forsvare Westergaards ret til at tegne profeten, som han lyster, uanset hvor tåbeligt og åndssvagt man måtte finde det.

Det er glædeligt, at fremtrædende danske muslimer har fordømt mordforsøget, men der er også behov for et utvetydigt forsvar for retten til at krænke religiøse følelser. Inden for få år har tre meningsmålinger vist, at der en afgrund mellem danske muslimers holdning til det spørgsmål og befolkningen som helhed. Et stort flertal af muslimer mener, at det skal være strafbart at krænke religiøse følelser, mens den øvrige befolkning er af en anden opfattelse.

Det er en kulturkamp, hvor der står meget på spil. Lad os få slået fast, at blasfemi er en forbrydelse uden offer, mens Westergaard var uhyggeligt tæt på at blive offer for en forbrydelse.   Citat slutSPØRGSMÅLET  ER

DANSK KULTUR  eller  KAOS  ???

HVAD ER DIT SVAR  ???Skal det forsat være tilladt, at tegne frit, og ytre sig frit her i Danmark. Skal dit barn straffes, for at komme til, at lave en tegning, der ligner denne her tegning  ???


Danskernes svar må være   =

DANSK KULTURKAMP    eller  SLAVERI under ISLAM ???

Besøg  eventuelt    www.kulturpartiet.dk   og læs, hvad du måske kan gøre i kulturelt kan selvforsvar, for vore Danske Vaner og Værdier.KURT WESTERGAARD

Lad alle os danskere glædes over, at vores Danske modige helt KURT WESTERGAARD slap levende fra dette attentat - forsøg.

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE