MIN NYTÅRSBØN 2010
MIN NYTÅRSBØN 2010 www.sagenskerne.dk

Præsenteret her  3. januar 2010

Kære Gud.

Jeg ved det godt. Jeg er en stor synder. Ikke fordi jeg har gjort særlig meget ulovligt eller forkert. men fordi der er så meget, jeg ikke gjorde, og som jeg burde have gjort.

Tak fordi jeg er født i Danmark, for der havde man opfundet tænger, der kunne bruges ved vanskelige fødsler, så derfor opnåede jeg, at blive født. Kære Gud = Tak for det.

Kære Gud.  Allerede her aner jeg min menneskelige egoisme.

Kære Gud.  Jeg skulle jo have sendt mange flere bønner op i himlen til dig, men jeg tænke det således = Hvorfor skulle jeg stjæle din opmærksomhed, når der var så mange andre, der havde mere brug for din hjælp. De bønner der betyder noget, er dem vi beder i enrum, og der er det vel kun blevet til en tre til fire stykker. Det er gået op for mig, at man også kan sende en bøn, for at sige tak. Så det vil jeg gøre.

Kære Gud.  Tak fordi jeg er født, som en blåøjet Dansker i Danmark, blandt et prægtigt og vildt begavet folkefærd, med mange store individuelle personligheder.

Bare tænk på skakspilleren = Jørgen Hvenekilde. Bare det, at have set ham analysere en givet skakstilling. Sommetider skulle der mere end en øl til.

Der var året, hvor han spillede skak for ( Saxo-klubben ) på førstebrættet, og vandt alle sine 7 partier for klubben.
Tak gode Gud = for = at jeg har oplevet en sådan skak-personlighed, på min vej igennem livet. Desuden var han festlig og realistisk, og det er efter min opfattelse visdom. Her er en af hans udtalelser =  Der er noget man kun vil gøre, med en pistol for tindingen. Citat frit efter hukommelsen.

PENICILLIN

Tak Gud = fordi penicillinen var tilgængelig her i Danmark i 1945, for ellers var jeg vist ikke blevet = 1. år. = på denne din jord. Tak for det.

LUDOMAN

Kære Gud =  Selvfølgelig må jeg erkende, at jeg er = ludoman. Det startede i skolegården, hvor vi spillede om farvede lerkugler og hønseringe. Så lærte jeg, at spille mølle og dam, og forskellige kortspil, og skak, og scrabble, og risk.
Det var nu sjovere end at lære en masse lektier, som jeg ikke forstod så meget af. Det var sandsynligvis derfor, at jeg dumpede i skolen, og blev smidt ud af den, på en pæn måde.

SAMFUNDETS BEHOV og FORSATTE BESTÅEN

Kære Gud  =  Efter en sådan omgang personlige nederlag, så kunne jeg jo godt se, at samfundets behov og forsatte beståen ikke afhang af mig. Det er jo ingen grund til, at forkludre et velfungerende socialdemokratisk samfund. Det betød, at jeg kunne gøre hvad, jeg havde lyst til, nemlig at spille om penge, når jeg havde nogen. Samfunds-ansvaret var jeg befriet for, allerede som 14 årig.  Kære Gud = Tak for det.

MINE  AMBITIONER

Kære Gud  =  Mine ambitioner som 14 årig, det var at blive daglejer, nede på Nørresundby havn. Først fik man hyre på et skib, der skulle lastes eller lodses. Efter 3 til 5 dage, så blev hyren udbetalt i kontanter, og derefter gik man op på EKKO-BAR, som var den lokale kaffebar, og tabte sine penge i kortspil, så som rommy og kasino, og sommetider poker.

ØDELAGTE  AMBITIONER

Kære Gud  =  Da jeg som 14 årig stak af hjemmefra, troede jeg, at de savnede mig, men da jeg fortrød, og ville vende hjem, var der ingen vej tilbage. Der var lukket af. Hvad lærte jeg så af det ???  Jeg lærte nok lidt visdom, som jeg vil holde lidt for mig selv, selv om jeg godt ved GUD, at dig kan man intet skjule for. Jeg kom i lære som bager, så jeg kunne få lidt at spise hver dag. Det ødelagde mine ambitioner som havnearbejder og daglejer, men til gengæld lykkedes det mig, at erhverve et Svendebrev som bager.

A - P - MØLLER  og   LØN

Kære Gud  =  Så stod jeg der, med mit svendebrev, og A-P-Møller var begyndt med at bruge Containere på sine skibe, og gjorde mange havnearbejdere overflødige. Det var ikke godt for mit planlagte karriere-forløb som daglejer og havnearbejder. Før blev lønnen udbetalt i en pose med navn på, og med kontanterne inden i. Nu skulle lønnen pludselig udbetales i Banken, med 14 dages mellemrum. Hvem kan vente ( stokflad ) sommetider over 7 dage på, at få udbetalt sin løn, og samtidig kombinere det med ambitionerne om en fremtid som havnearbejder og daglejer.

DANMARK OG SOLDATER

Kære Gud  =  Kun en gang i mit liv, har jeg set en jæger-soldat stikke af. Vi stod nogle havnearbejdere opmarcheret ved kajen, og ventede på hyre på et skib,der lige havde lagt til ved kajen. Jeg stod lidt bagved de andre, sammen med en jæger-soldat, blandt de håbefulde, der ønskede et job på dette skib.  Inden udvælgelsen af manskab til skibet skulle finde sted, så gik rygtet, at det var fiskemel i de sække, der skulle bæres i land. Da jægersoldaten hørte det spænede han lynhurtigt væk, rundt om et hjørne, så han ikke nåede at blive set, af ham, der udvalgte mandskabet. Han var i virkelig god form.  Tak Gud  -  fordi jeg fik denne oplevelse med. Det er sandsynligvis den eneste gang, en Dansk soldat har foretaget en så hurtig retræte, og det oplevede jeg. Efter at være udtaget til dette arbejds-sjak forstod jeg godt den hurtige retræte. Mit arbejdstøj stinkede af fiskemel, og måtte smides væk. Somme tider er det klogt, at kunne løbe stærkt. Jeg lærer lidt hele tiden  = Tak for det = Gud.

FORFATTEREN  =   MARCHALL GROVER

Som spillefugl, har jeg tabt alle mine penge, mange gange i mit liv. Når lommen så var tom, så læste jeg = Bill og Ben = bøger. Det, som jeg godt kunne lide ved Bill og Ben bøgerne = det var at = Bill og Ben = altid var høflig over for damerne. De tog altid hatten af for damerne, også de damer de mødte henne på Salonen. Her, på mine ældre dage, har jeg overvejet, hvordan en muslim  bærer sig ad, med at være høflig over for damer. De bruger jo ikke en flot Cowboy hat ligesom ham ( super-top-Poker-spilleren fra Las Vegas ) Jeg tror nok han hedder = DOYLE, og var vist nok vinder i 1976 og året efter.

UNGDOMMENS UVIDENHED

Ungdommens uvidenhed, har fulgt mig langt op i alderen, og jeg har lært, ind imellem mine mange opgaver, at gøre det, som jeg er bedst til = nemlig at være doven. Det har jeg til gengæld været god til. Tak fordi, at jeg levede i et samfund, hvor der også var plads til det. Selv om jeg har kendt mange småkriminelle i mit liv, så var jeg for doven til, at gå ud og stjæle. Tak gode gud for min dovenskab. Det har betydet, at jeg kun var i spjældet for illegal hasardspil. Tak kære Gud, fordi jeg levede i et samfund, der ikke skar min næse af, for at overtræde gældende lov i samfundet, hvilket de vist nok kan finde på i nogle af disse lande  =

Afghanistan Albanien Algeriet Aserbajdsjan Bahrain Bangladesh Benin Brunei Darussalam Burkina Faso Cameroun Comorerne Djibouti Egypten Elfenbenskysten Forenede Arabiske Emirater Gabon Gambia Guinea Guinea-Bissau Guyana Indonesien Irak Iran Jordan Kasakhstan Kirgisistan Kuwait Libanon Libyen Malaysia Maldiverne Mali Marokko Mauretanien Mozambique Niger Nigeria Oman Pakistan Palæstina Qatar Saudi-Arabien Senegal Sierra Leone Somalia Sudan Surinam Syrien Tadsjikistan Tchad Togo Tunesien Turkmenistan Tyrkiet Uganda Usbekistan Yemen

TAK GODE GUD

Fordi, jeg ikke er født i nogle af disse lande, hvor de næsten altid skændes indbyrdes = shea-muslimer mod sunni-muslimer om hvem der er mest troende, og hvem der har mest ret til, at vælge den næste kalif. Tak fordi jeg stadig har min næse, og fingerspidser i behold.

MUSLIMER

Jeg har mødt flere muslimer i spillemiljøet på vesterbro. Dem kunne jeg faktisk ret godt lide, men det er synd for dem, at de tror på,  at Muhammed er Profet, der tilsyneladende var en hærfører, som camuflerede sin hær, som om soldaterne, var troende i en religiøs menighed. Det var vist nok fordi, at Muhammed var nødt til, at udtænke en kriglist for, at kunne erobre en by der hed Medina i år 622.

MIN DOVNE VISDOM = HVIS DET ER VISDOM ???

Vestens civilisation er i opløsning, på grund af, at vi ikke overholder de 10 bud. Det er grådighed i banker i USA, der har ført til den globale finanskrise, og grådighed er en af de 7 døds-synder. Så opløsningen har været på vej længe. 

I EUROPA har idealisters fredsprojekt  ført til, at Danmark er et delt folk, og det betyder naturligvis til Danmarks tilintegørelse, fordi vi ikke står sammen om, at forsvare vores danske kultur og Danske Grundlov. Jeg ser intet håb, for de næste generationer.

WINSTON CHURCHILL 

Indianerne lukkede de hvide ind, og mistede deres land. Vi har lukket muslimerne ind i Europa, og vil miste vores kontinent. Det bedste vi Danskere kan gøre, er nok, at gøre som Winston Churchill gjorde, nemlig at forberede os på det værste, ud fra de muligheder vi har i et fladt terræn, at overleve ved egen hjælp i danske yderkant-områder, og bevare vore danske skikke, så de næste generationer, kan huske, hvem de selv er. Winston Churchill oprustede flåden inden anden verdenskrig. Vores danske sitivation er anderledes. Jeg tror, at vi danskere skal se ( Bonderøven ) på TV, og få næste generation til, at lære påny, hvordan jorden kan dyrkes, og afgrøderne kan opbevares, uden brug af elektricitet. Når Englænderne bliver træt af Moskeer i deres land, så kan krigen risikere at komme til Danmark, og så går strømmen, og så er det godt, at være forberedt.

FALSKE PROFETER

Jesus, du har advaret os imod falske profeter, og sagt vi kan kende falske religioner på deres frugter. En gud der kræver, at forældre, sommetider skal slå deres egne børn ihjel, tyder på, at islam er en falsk religion. Nogle ( kan ikke ) se de mange tegn på, at islam er en falsk religion, og der er andre der ikke vil se det, og så er dem, der er ligeglade, bare de tjener penge, så alt i alt, så vil vores kristne civilisation forsvinde og blive tilintegjort. Et folk der ikke forsvarer sig, og sit territorium, fortjener heller ikke at overleve. Jeg håber, at du vil tilgive de ansvarlige for denne udvikling.

MUHAMMEDS  HJERNEVASKEDE TILHÆNGERE

Jeg håber, du vil tilgive de muslimer, der slår alt og alle ihjel, hver gang de er mange nok, for som jeg ser det, så er de gennem mange generationer, blevet hjernevasket igennem den opdragelse, som Muhammed krævede, hvor piger og drenge skulle opdrages til, at kæmpe og dø for Muhammed når som helst. Muslimer er også ofre, men de er Muhammeds ofre, men hvilket muslim tør sige noget, som fornærmer Muhammed ???

Det er meget naturligt, for en muslim der fornærmer Allah eller Muhammed, eller skifter tro, vil muligvis blive myrdet, eller udskydt af sin egen familie.

Derfor = Kære Gud =  tilgiv dem, = thi de er hjernevasket i mange generationer.
 
Du har sagt, at hævnen hører dig til, og det er sikkert fordi, at vi kristne ikke skal gøre som muslimer, og bekæmpe hinanden indbyrdes, ligesom muslimerne gør det. 

Det er sket i Frankrig, da en Fransk regent slog kors-riddere ihjel. Det findes der sikkert nærmere oplysninger om på  
www.nomos-dk.dk  hvis du leder det rigtige sted. 

Pause = jeg blev ramt af et anfald af dovenskab.

Kære gud, kan man træne en ny generation af soldater op, til at bære hjelm, ved at lære dem, at bruge cykelhjelm som børn ???
 

  


Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE