KIRKEN og PRÆSTERNE
KIRKEN og PRÆSTERNE www.sagenskerne.dk

Præsenteret her 28. december  2009

EN SLAGS RAPPORT FRA PRÆST = JAN BROGAARDFundet på DRs  TEKST - TV =  28. december 2009PRÆSTER VIL FORBLIVE VIET TIL STAT

Folkekirkens præster vil gerne forblive viet med staten. 69 procent af landets præster foretrækker, at kirke og stat ikke forbliver adskildt, viser en ny undersøgelse blandt 700 præster foretaget af Dagbladet Information.

Ifølge flere præster er staten nemlig en garanti for en fri kirke.

 - Uden staten ville kirken skulle overleve på samme vilkår som andre organisationer, og man ville kun focusere på økonomien. Det ville betyde en topstyret kirke, mundkurv til præsterne og en befolkning, der ikke kunne relatere til kirken, siger Jan Brogaard, præst i Lillevorde sogn, til Information.   Citat slut.
SOCIALDEMOKRATEN = HARTVIG FRISCH = VIDSTE DET

Et FOLK, der ikke kender sin fortid og historie
forstår ikke sin NUTID og har derfor ingen FREMTID
og er derfor et TILINTEGJORT folk.Siden jeg blev født, den ( 9. maj 1945 ), er der ingen humanister, der så vidt jeg ved, der er blevet generet i deres Politiske arbejde. Heller ikke af præster. Hvorfor er humanister så imod, Danmarks Riges Grundlov af 1953, der har givet fred mellem kirke og stat til, at ( velfærds-staten ) kunne udvikles i årene efter anden verdenskrig. Hvorfor kæmper humanister for, at Danskerne skal glemme deres historiske fortid, og vores danske kulturvaner ???  Hvem kan vide, hvad der er humanisternes og de multikullturelles formål, med at omskrive indholdet i Danmarks skolebøger ??? Er der noget andet på vej ??? Skal banen ryddes for en ny religion ???Religionshistoriker Helle Hinge: “Medborgerskabet må løsne sig fra sine nationale bånd.”

Læserbrev af Katrine Winkel Holm i Jyllandsposten.

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE