Dette blogindlæg handler kun indirekte om Trykkefrihedsselskabets formand, den tidligere trotskist, nu indædte højrefløjsmand og islamkritiker Lars Hedegaard. Han synes, som det endegyldigt turde fremgå, udenfor rækkevidde. Indlægget handler om de mennesker i Trykkefrihedsselskabet, som efter dette ikke enten vælter ham eller forlader selskabet.

Baggrunden er, at Lars Hedegaard i et længere videointerview givet sin uforbeholdne mening om muslimske familieværdier. Internetavisen 180grader.dk har kritisk refereret dele af interviewet. Lars Hedegaard siger blandt andet: “De voldtager deres egne børn. Det hører man hele tiden. Piger i muslimske familier bliver voldtaget af deres onkler, deres fætre eller deres far. […] De er ikke mennesker. Deres funktion er som livmoder - de bærer krigernes afkom og skaber nye krigere, men ellers … Nuvel, de kan bruges til seksuelle formål, men ellers har de ingen værdi.”

Beruset af stemningen fortæller Lars Hedegaard i videointerviewet videre om sit syn på forholdene i den vestlige verden. Tilsyneladende har han ikke glemt sin revolutionære fortid på den ikke-demokratiske venstrefløj. Nu er han ligeså langt ude blot på højrefløjen. På 180grader.dk er der et uddrag af interviewet, hvor Lars Hedegaard opfordrer til eller i det mindste ønsker et oprør og - sådan må man læse det - en slags lynchning på grund af den muslimske indvandring. Her gengivet på engelsk, som interviewet foregik på: “[…] Our leaders do not take this seriously and I am afraid that it will take a public uprising before they will take this seriously. But they must. After the German occupation of Denmark there were quite a few who had collaborated with the enemy who came into very hot water. The same thing could happen here… This cannot be solved with a compromise, it’s either our civilisation or their non-civilisation and barbarism. Our two ways of life are like fire and water. One of them must be victorious.

Det sagde han! Og nu er vi så fremme ved snorene, hvor selskabets næstformand, Søren Krarups datter Kathrine Winkel Holm, de øvrige medlemmer af bestyrelsen, inklusiv folketingskandidat for Dansk Folkeparti Jette Dali, tidligere medlem af Etisk Råd Kit Louise Strand og alle andre medlemmer eller medløbere i selskabet må beslutte sig. Og det er egentlig ikke så svært. Enten er de med Lars Hedegaard eller også er de imod ham. Der er således tre muligheder. 1) De er enige med deres formand. 2) De er uenige og vælter ham omgående. 3) De er uenige og forlader selskabet omgående. For Jette Dalis vedkommende må man gå ud fra, at hendes fortsatte folketingskandidatur for DF afhænger af, hvad hun vælger.

Der er ikke noget midt imellem. Hvad gør I?  Citat slut

Jeg giver min opbakning til Hr  =  LARS HEDEGAARD

Jeg opfatter TRYKKEFRIHEDS-SELSKABETS  aktiviteter som en advarsel til Det Danske Samfunds Politiske ledere. Om de vil lytte til advarslen, kan betyde forskellen mellem Danmarks forsatte beståen, eller Danmarks tilintegørelse ???

Hr Niels Krause Kjær

Er islam en militær hær forklædt som Religion ???

Men de over 700 blogindlæg, kunne måske inspirere Hr Niels Krause Kjær til, at studere Koranens indhold lidt dybere ??? Har Hr Niels Krause Kjær nogensinde forsøgt, at analysere, om islam for 1400 år siden startede som en erobringshær = forklædt som religion, og derefter fulgt islams historiske udvikling  igennem 1400 år, og islams måde, at indføre deres ( militære love på ) og stadig forklædt som religion.

Hvem har magten i islam i de 57 muslimske lande, der er medlem af OIC. Er det imanerne der har magten, eller de statsledere der er valgt ???  Har Hr Niels Krause Kjær læst nogle bøger, om islam, som han kan nævne, som gør ham kompetent til, at have en mening om islams udvikling igennem 1400 år ??? Er islam en ideologi uden fædreland ???
Ved Hr Niels Krause Kjær nok om islam til, at give et svar på dette spørgsmål ??? 

Skylder Hr Niels Krause Kjær sine børn og børnebørn, at finde svaret på dette spørgsmål ??? Har vi i Danmark og i flere EU-Lande en hær stående i Danmark, der er forklædt som en religion ??? Hvis det er tilfældet, vil Hr Niels Krause Kjær, så ikke stå tilbage som =  KOMISKE ALI , hvis det viser sig, at være tilfældet ??? Har Hr Niels Krause Kjær overvejet, at besøge  www.kulturpartiet.dk  for at finde tilgængelige bøger på dansk, for at finde virkelighedens  fakta om islam, de fakta som er tilgængelige på dansk  ???  Det er muligt, at disse oplysninger kan få afgørende indflydelse på Hr. Niels Krause Kjærs børn eller børnebørns fremtid  ???  Hvem kan forholde sig til virkelighedens politiske opgaver, hvis vore Politikere benægter at analysere = om disse advarsler har hold i virkeligheden ???

Med venlig hilsen  =  Poul Leo Nielsen