LØSE RYGTER
LØSE RYGTER www.sagenskerne.dk

Præsenteret her 22. december 2009

LØSE RYGTER = MÅSKE  ???

Pressemeddelelse


Service under pres som »Vandrende et minut registre med en NHS læge

December22, 2009

Ny forskning offentliggjort i dag viser det pres, at indvandring er markedsføring af NHS.

Den forskning, der foretages af Migrationwatch, fandt, at i 2.007-8, 605.000 mennesker, der kom fra udlandet registreret hos en praktiserende læge i England og Wales - svarende til en registrering af et minut, dag og nat, året rundt. Det var næsten 100.000 flere end tilgangen registreret i International Migration Statistics for England og Wales for samme periode. Dette tyder på, at kortsigtede indvandrere (eller illegale indvandrere) har også registreret. Kun 69.000 af de 605.000 var britiske folk vender tilbage fra en magi udlandet.

Antallet af ankomster fra oversøiske registrering er steget med 50% i de sidste syv år, men det er kun i de sidste tre år, at registreringerne har overskredet tilstrømningen af indvandrere. Naturligvis indvandrerne også ferie. 333.000 forlod England og Wales i 2.007-8, men dette "churn" sammen med de supplerende befolkning øger pres på NHS.

Disse GP registrering af data er ikke præcise, da de ikke er opgjort til statistiske formål. Hvis der er noget, undervurderer de presset af indvandring på National Health Service, som de indvandrere, der flytter praksis inden for et år ikke ville vise sig som ankomster fra udlandet. Desuden er unge mænd, som udgør en stor andel af indvandrere, er kendt for at være mindre tilbøjelige til at lade sig registrere hos en praktiserende læge end andre grupper.

Der er ingen kontrol af retten af dem, der forsøger at lade sig registrere hos en praktiserende læge, ja læger har beføjelse til at registrere hvem de vælger.

Fem år siden, i maj 2004 udsendte regeringen forslag om at udelukke udenlandske besøgende fra berettigelse til fri NHS primære og medicinske tjenester. Den daværende minister lovede "For at sikre, at NHS er først og fremmest til gavn for borgere i dette land". Den 20. juli 2009, fem år senere, og på den sidste dag i parlamentet, regeringen udstedte forslag, som omfattede "At opretholde GP skøn at afgøre, registrering få gratis NHS primær pleje lægelige ydelser sammen med det princip om, at praktiserende læger kan opkræve ikke-residenter som private patienter".

Kommentere, sagde Sir Andrew Green, formand for Migration se: "Dette svarer til en åben dør til den primære sundhedstjeneste, som også kan føre til, at adgang til sekundære sundhedssektor. Regeringen har været dithering mens NHS har kæmpet for at klare den ekstra numre som følge af masseindvandring. Under de nuværende økonomiske situation er det jo indlysende, at vi ikke har ressourcer til at klare de ekstra ti millioner mennesker nu officielt ventes i løbet af de næste 25 år - syv millioner som følge af indvandring.

Besøg evt. http://www.migrationwatchuk.com/

LIDT KONSEKVENS-BEREGNING MÅSKE ???

Er det muligt, at finde lidt konsekvensberegning her ???

EF-domstolen underminerer den sociale sikring - dr.dk/P1/Orientering  

4. sep 2008 ...Eva Edwardsson, lektor i offentlig ret og EU-ret ved Uppsala Univesitet i Sverige. Erika Szyszczak, jura-professor, fra Leicester University ...
www.dr.dk › P1OrienteringOR Aften - Cached -

EF-domstolen underminerer den sociale sikring

04. september 2008 kl. 17:10 på P1

EF-domstolen har ikke alene banet vej for, at man kan tage til Sverige og blive familiesammenført med en kvinde fra Sri Lanka - udenom de danske regler.

Domstolen har også banet vej for, at eksempelvis gravide danske kvinder kan tage et par uger til Sverige og arbejde og herefter få ret til op til 25.000 kr. om måneden i barselpenge fra den svenske statskasse. I et helt år.

Også selvom man bor i Danmark og ikke betaler skat i Sverige.

Ligeledes kan ungarnske arbejdere tage til Danmark og sende børnecheck hjem til familien i Ungarn. Ligesom danskere kan tage til Storbritannien og få ret til sociale ydelser og uddannelse, på linie med britiske statsborgere.

EF-domstolens afgørelser har banet vej for den form for sociale rettigheder på tværs af grænserne.

Men domstolen er dermed i praksis med til at underminere den sociale sikring i de enkelte medlemslande.

For når man ikke må gøre forskel, er den eneste måde at forhindre social turisme at begrænse rettighederne for alle. Også medlemslandenes egne statsborgere.

Det er en udvikling, der er vanskelig at standse.

Domstolen og kommissionen har kun mandat til at fjerne barrierer for fri bevægelighed, men har vanskeligt ved at sætte ny fælles europæisk lovgivning i stedet.

Forskere fra flere lande taler derfor om, at EU i disse år skaber et politisk styrings-vakuum, der gøre det vanskeligt at modvirke den liberalisering, som følger i kølvandet på EF-domstolens promovering af retten til fri bevægelighed for varer, tjenesteydelser, arbejdskraft og kapital.

Jesper Tynell har talt med professorer og lektorer fra en række EU-lande, der netop har mødtes til en konference på Handelshøjskolen i København om bl.a. disse problemstillinger.

Interview: Michael Dougan, professor ved jura-uddannelsen i Liverpool. Eva Edwardsson, lektor i offentlig ret og EU-ret ved Uppsala Univesitet i Sverige. Erika Szyszczak, jura-professor, fra Leicester University. Christian Joerges, professor, universitetet i Bremen i Tyskland.

KÆRE SKATTEYDERE  =  GLÆD JER.

Har DRs - DEADLINE = en kommentar eller to ???


Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE