TIL EFTERTANKE
TIL EFTERTANKE www.Sagenskerne.dk

Præsenteret her  18 december  2009

En tyskers syn på islam  ( og mine kvinde-tanker )

(Amerikansk artikel/e-mail)

En mand, som tilhørte det tyske aristokrati før 2. verdenskrig ejede store industrivirksomheder

og ejendomme. Hans svar på spørgsmålet om, hvor mange tyskere, der i virkeligheden var ægte nazister, kan lede vore tanker hen på fanatisme. Han sagde ”Meget få mennesker var ægte nazister,

men mange nød, at den tyske stolthed kom tilbage, og mange flere var alt for travlt optaget til at tage sig af det. Jeg var en af dem, der troede, at nazister bare var en flok idioter. På den måde sad størstedelen af folket tilbagelænet og lod alt ske. Og før vi vidste af det, så ejede de os, og vi havde mistet kontrollen og krigen endte. Min familie mistede alt, og jeg endte i fængsel, og de allierede ødelagde mine fabrikker. Vi får igen og igen at vide af eksperter og toneangivende mennesker, at islam er fredens religion, og at den største del af muslimer bare ønsker at leve i fred. Selvom denne

ukvalificerede påstand kunne være rigtig, så er den helt irrelevant. Det er nonsens, som

kun er til for at vi skal få en bedre fornemmelse og at mindske det spøgelse af fanatisme,

som hærger kloden under navnet Islam. Sagen er, at det er fanatikerne, der styrer islam i dette øjeblik af historien. Det er fanatikere som fører alle 50 krige i verden. Det er

fanatikere, der systematisk slagter kristne eller lokale stammer rundt omkring i Afrika og

gradvist overtager hele kontinentet i en islamisk bølge. Det er fanatikere, der bomber, halshugger,

myrder og dræber for ærens skyld. Det er fanatikere, der nidkært stener og hænger ofre for voldtægt og homoseksuelle. Det er fanatikere, som lærer deres børn at dræbe og blive selvmordsbombere.

Den hårde og afgørende kendsgerning er, at den fredelige majoritet, ”det tavse flertal” er kuet og fremmedgjorte. Det kommunistiske Rusland bestod af russere, som bare ønskede at leve i fred. Alligevel var de russiske kommunister ansvarlige for mordet på ca. 20 millioner mennesker. Den fredelige majoritet var irrelevant. Kinas umådelig store befolkningsgruppe var også fredelig, men det lykkedes de kinesiske kommunister at dræbe 70 millioner mennesker, som ravede rundt i blinde.

Den gennemsnitlige japaner var før 2. verdenskrig ikke nogen krigerisk sadist. Ikke desto mindre myrdede og slagtede Japan sig igennem Sydøstasien i et mordorgie, som omfattede mordet på 12 millioner civile kinesere, som i vid udstrækning blev dræbt af et sværd, en skovl eller en bajonet. Og hvem kan glemme Rwanda, som faldt sammen under slagterierne? Kunne man ikke sige, at størstedelen af menneskene i Rwanda var fredselskende? Historiske erfaringer er ofte utroligt enkle

og stumpe. Alligevel mister vi ofte trods vores fornufts rækkevidde de mest basale og ukomplicerede pointer: Fredselskende muslimer er gjort irrelevante af deres egen tavshed.”

Fredselskende muslimer vil være vore fjender, hvis ikke de siger fra, for lige som min ven fra Tyskland, så vil de vågne en dag og opdage, at det er fanatikerne, der ejer dem, og det vil blive begyndelse til enden på deres verden. Fredselskende tyskere, japanere, kinesere, russere, rwandanere, serbere, afghanere, irakere, palæstinensere, somaliere, nigerianere, algiere og mange andre er døde, fordi den fredfyldte majoritet ikke sagde fra, før end det var for sent. Med hensyn til os, der ser det hele folde sig ud, må vi have fokus på den eneste gruppe, som tæller; fanatikerne, som truer vores livsstil.

Til slut: enhver, som tvivler på, at dette problem er alvorligt og bare sletter denne email uden at sende den videre, bidrager til den passivitet, som tillader problemerne at vokse. Så tag dig lidt sammen og send den videre og videre og videre! Lad os håbe, at tusinder i hele verden læser den og tænker over den og sender den videre – før det er for sent.

Alt, hvad ondet kræver for at kunne triumfere,

er, at gode mennesker ikke gør noget. ( Citat slut )

KVINDE = HVAD KAN DU GØRE ???

Du kan oplyse dig selv, ved at gennemgå de 20 Spørgsmål = enkeltvis = der også findes på denne internetside. Du kan også besøge  www.kulturpartiet.dk  og gennemgå kulturforskellighederne der, samt søge oplysning på de links, der findes på denne forside. Du kan også besøge overskriften = ( BØGER ) og finde foreninger, som du kan støtte økonomisk.

Vi Danskere er mennesker = ikke burhøns. Vi behøver ikke, at blive siddende passivt på vores pind, og afvente vores skæbne.

ANDRE OVERVEJELSER

I kan også læse disse  bøger, og derefter overveje, hvilke Politikere der bør udskiftes her i Danmark ved det næste folketingsavalg. Hvilke Politikere bør der udskiftes ved næste Folketingsvalg, hvis de næste generationer skal kunne leve en tryg og fredelig tilværelse  ???


KVINDER i FATAMORGANAS VERDEN  er skrevet af to kvindelige forfattere,med hver deres kulturelle baggrund.
KURDISTANY AZAD
ÅSE CLAUSEN BJERG 
www.radioholger.dk
og er udkommet på forlaget No-Kay ISBN 87-989763-8-9

DANMARKS GRÆNSER eksisterer som bekendt ikke mere.Hvordan det gik til,belyses i disse to bøger af forfatteren  PETER NEERUP BUHL.
Bind 1 hedder
DET NATIONALE GENNEMBRUD
Bogen er sat med Times  ISBN 87-90183-18-5
Bind 2 hedder
KAMPEN mod GRÆNSERNE 
Bogen er sat med Times  ISBN 87-90183-16-9
Bogen DET NATIONALE GENNEMBRUD starter med dette vers til minde om en Dansk soldat
STEEN LYNGAAE JØRGENSEN ( 1944-1998 ) og lyder således

Stilfærdigt og sagligt,med vid og med takt
du kæmped for Danmarks ære
uden tanker på vælde eller magt
du stod for det sande og nære.

KAMPEN I FOLKETINGET FINDES I DENNE BOG

MORTEN  UHRSKOV JENSEN har skrevet bogen
ET DELT FOLK som er udgivet på forlaget LYSIAS
ISBN 978-87-989198-5-8  UDKOM 2008

Besøg evt. også  =   www.nomos-dk.dk

Du er naturligvis velkommen til, at printe sider ud, til omdeling, eller til brug som oplæg til debatter. M.V.H Poul Leo Nielsen.

UNGE DANSKE KVINDER og JERES FREMTID

Kære unge danske kvinder, da det er jeres fremtid det drejer sig om, så kan det godt være, at i også vil gøre en indsats ??? Det i eventuelt kan gøre, det er at læse den side der har overskriften = ( børneopdragelse ) her på denne netside.
I kan der læse om ( Børneopdragelsen i muslimske hjem ) og så kan i tænke over, om i ønsker, at opdrage jeres børn således  ??? eller jeres mulige kommende børn på denne måde ???

Hvis i ikke ønsker, at opdrage jeres børn således, så kan i printe denne side ud om ( Børneopdragelse i muslimske hjem ), og ved ( bus-stoppesteder ) eller på ( stationer ), dele disse udprintede sider ud, til andre danske unge kvinder, og spørge om de ønsker, at opdrage deres børn således ??? På den måde, kan i advare jeres danske medsøstre, om den måde kvinder skal opdrage deres børn på, hvis de bliver gift med en muslim.

Er i to eller tre piger ( eller flere ) der ( een gang om ugen )gider, at dele udprintede sider om ( Børneopdragelsen i muslimske hjem ) ud, så har i været med til,= at jeres Danske medsøstre kan træffe deres valg af livsledsager = på et rimeligt oplyst grundlag. Oplys dem = ved samme lejlighed om, = at der er ( 20 spørgsmål ) om islam, her på  .sagenskerne,  som de kan gennemgå enkeltvis, hvis de ønsker mere viden om islam.

TAK FOR JERES INDSATS =
Med VENLIG hilsen = Poul Leo Nielsen.

Hvis i vil have et lille kik ind i en mulig fremtiden, så besøg =

www.KvinderForDanmark.dk   = Yuo Tube

en fremtid, som kun i kan ændre, igennem oplysning af jeres Danske medsøstre ???
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE