GAS I POLEN = MÅSKE
GAS I POLEN = MÅSKE www.Sagenskerne.dk

Præsenteret her 11. december 2009

FINDES DER GAS I POLENS UNDERGRUND ???

Fundet på   DRs TEKST TV

Polen er stedet at lede efter naturgas. I hvert faldhvis man spørger den den amerikanske olievirksomhed Chevron.

Chevron vil de næste fem år nemlig udforske gasdepoter i det østlige Polen. Det melder det Polske miljøministerium.

Miljøministeriet har underskrevet en aftale, som giver virksomheden lov til at lede efter gasdepoter og til at vurdere, hvor svært det vil være, at få fat i gassen. Men Chevron må ikke udvinde gassen.  citat slut.


TANKER  PÅ  UDFLUGT

Denne oplysning har sendt mine tanker på udflugt. Hvad sker der hvis, at Chevron finder gas i Polen ??? Jeg forstiller mig, at, at udvindingen sendes i en aktion, om retten til, at udvinde gassen. Det bringer MK7-GRUPPEN på banen, og hvad sker der så ???  Jo, så får Polen også råd til, at bygge en masse nye lejligheder til muslimer, fra Marokko og Nordafrika , og deres medbragte kultur, som hersker i alle de andre muslimske lande i Nordafrika.

IKKE FOR SJOV

Det er ikke for sjov, at EU, har vekslet BARCALONA-ERKLÆRINGEN fra 1995 med EUROMEDITERRANIENAFTALEN i 2008. Hvad er formålet så. med, at EU, har skrevet under på den aftale, der fra 2010 giver fri indvandring af muslimer fra de Nordafrikanske lande. Jeg tror ikke denne EU - Underskrift er sat for sjov.

http://balder.org/avisartikler/EU-Og-Medierne-Tavshed-Om-Euromediterranien-Eurabien.php

POLENS  INDBYGGERE

Hvis der findes Gas i Polen, hvad får Polens indbyggere så ud af det. Jo der bliver måske bygget nye lejligheder for overskuddet til de indvandrende muslimer. Polens indbyggere får stadig lov til, at være skatteydere, og betale de nye sociale omkostninger, som den muslimske kultur også bringer med sig. Hvilken kultur bringer islam så med sig ???  Det kan ses då denne hjemmeside, samt hvad personer, der bor i muslimers nærhed, mener om denne kulturberigelse =

www.KvinderForDanmark.dk

SOCIALE YDELSER I POLEN

Da muslimer der flytter til Polen har samme rets-krav til sociale ydelser, som Polens oprindelige indbyggere, ( ifølge EU- Direktiver ), så vil Polens statskasse i det lange løb blive tømt. Hvem tjener penge på, at bygge disse nye boliger ??? Det gør MK7-GRUPPEN.  Polens sociale ydelser sikrer, at de indflyttende muslimer kan betale deres husleje, og det sikrer igen, at de ( Multinationale selskaber ) = den indspiste MK7 - GRUPPE, også får sikret deres invisteringer i boliger, samt kan sikre sig et overskud, delvis garanteret af Nationalstatens sociale ydelser til også muslimer. Vil det gå i Polen, som det er gået her i Danmark ??? Udgifterne er så store, at den lokale Danske befolkning, ikke må få oplyst de reelle tal, ved udgifterne og omkostningerne fra denne massive indvandring af muslimer til EUs 27 Nationalstater. Hvornår bliver Polen tvunget af EU til, at modtage sin andel af disse indvandrende muslimer ??? Hvem kommer til, at tjene på denne indvandring af muslimer i Polen ???

MUSLIMERNES  OVERORDNEDE INDVANDRINGS-PLAN

Muslimerne har deres egne interesser og deres egen indvandringsplan, og følger sandsynligvis den plan, som står i Koranen, og som Muhammed ifølge ( islam-historikere ) selv brugte i år 622, da han indtog en by i mellemøsten. Det var enten Medina eller Mekka, som Muhammed erobrede i år 622. Denne militære ordre til muslimer, kan findes på www.islam-info.dk  under overskriften KOLONIALISME.

MUSLIMER HAR INTET FÆDRELAND, MEN EN IDEOLOGI.

Muslimer har intet fædreland. Muslimer har en ( global militær erobrings ideologi ), som Muhammed forklædte som en religion, da han erobrede Mekka eller Medina i år 622 efter vor tidsregning. Sådan som EU fungerer her i ( december 2009 ) så vil jeg næsten ikke håbe, at der findes Gas i Polen, for det kan betyde stor indvandring af muslimer til Polen.

MULTI-NATIONALE SELSKABER OG KLIMAET

Hvad er det, der giver den store CO2 - Udledning på globalt plan ??? Det er sandsynligvis = MULTI-NATIONALE SELSKABERS hensynsløse hærgen her på jordkloden, hvor målet har været profit, uden skelen til , hvordan befolkningerne bagefter måtte lide, når udbyttet og profitten var høstet.  Nu får KLIMAET skylden for denne kyniske udnyttelse af jordklodens resourser. Focus flyttes væk fra den kyniske MK7 - GRUPPE.

GAS I POLEN

Nu er det spændende, om der kan findes gas i Polen, og hvis der gør, hvad det vil føre med sig ??? Dansen om gulvkalven, i kraft af evig vækst, bør der være nogle Fagforeninger, der bør undersøge nærmere, ( 100 år til 200 år ) tilbage,  ved hjælp af, at studere multinationale selskabers efterladenskaber her på jordkloden, når de har trukket sig ud af et område. Hvad skete der for lokalbefolkningen i et sådant område ???

GENIET = SØREN KRARUP

Geniet SØREN KRARUP , sagde for flere årtier siden, at EUs målsætning var en mere snæver UNION, hvilket kun kunne betyde mindre magt til de 27 Nationalparlamenter i EU. Hvornår er denne proces fuldbragt. Det er den, når de 27 Nationale I eu, bestemmer så lidt, at de er blevet overflødige. Det vil sandsynligvis ske, engang ude i fremtiden. Fordyrende mellemledere er før set blive fyret, af MULTINATIONALE SELSKABER. Så bliver EU også fri for Nationale brokke-hoveder fra 27 National-stater, og magtpositioner, som kan bruges som brohoveder mod deres egen magt. Denne udvikling der nu finder sted, med mere magt til EU, blev allerede forudset af SØREN KRARUP , for årtier siden.  GODT SET.  Besøg evt.  www.tidehverv.dk 

HARALD BØRSTING og FAGBEVÆGELSEN i EU

Hvordan vil HARALD BØRSTING og fagbevægelserne i de 27 Nationalstater = kæmpe for deres medlemmers interesser og arbejdspladser =  når de 27 Nationalstaters parlamenter i EU er nedlagt, inklusive Det Danske Folketing ???

FINDES DER GAS I POLEN ???

Det bliver nu spændende at se, om der findes gas i Polen, og hvem der vil få gavn at et =  ( gas-fund )  i Polen ???

Besøg evt. http://www.youtube.com/watch?v=6-3X5hIFXYU og lyt.
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE