klimasvindel
klimasvindel www.sagenskerne.dk

Præsenteret Hendes 11. december 2009

ROS til Bo Elkjær og DR

www.Euro-med.dk  Hvad = Unge under 30 år  = bør vide.

Jeg så i går et interview af en journalist fra www.Ekstrabladet.dk I Deadline på DR ved navn Bo Elkjær. Stor ros til DR, For på Få bragt Dette interview. Godt gået.

Tavs om Omfattende svindel

Det europæiske politi Europol afslører, at der Bliver svindlet med 90 procent af CO2-kvoterne. Afsløringerne kommer efter Ekstra Bladet har omtalt sagen

13:14 - 09. december 2009 | Bo Elkjær

Connie Hedegaard Vil ikke kommentere Ekstra Bladets afsløringer. (Foto: Jens Dresling)

 

Ifølge Det Europaeiske Politi Europol Er det Europæiske marked for handel med CO2-gennemsyret af svindel. Jeg Visse Lande er op til 90 procent af omsætningen relateret til svindel, meddeler Europol.

I alt anslås det, at der i de seneste 18 måneder er blevet svindlet for mere ende 37 milliarder kroner. Europol udpeger i sin pressemeddelelse Det Danske CO2-mærket. I maj i år blev der i det danske kvotesystem registreret en Voldsom stigning i Omsætningen af CO2-kvoter, Hvor 'adskillige hundrede millioner' kvoter blev handlet på kryds og tværs.

På det Tidspunkt kostede en enkelt kvote 12,5 euro - lidt over 90 kroner.

Europol nedsætter derfor nu en arbejdsgruppe med Repræsentanter fra seks Lande, der skal bekæmpe den Omfattende svindel.

Ekstra Bladet har i en Række Artikler dokumenteret, at Det Danske kvoteregister - der registrerer Handlen med kvoter - er gennemhullet som en si. Adskillige konti er registreret under falsk navn eller af firmaer, der er under tvangsopløsning.

Energistyrelsen har svaret på Ekstra Bladets kritik ved at sige, at 'der er styr på det «.

Indtil for FA uger siden var det tidligere klima-og energiminister Connie Hedegaard der Havde Ansvaret for driften af registeret. Nu ligger det hos Hendes efterfølger Lykke Friis.

Connie Hedegaard Vil ikke udtale sig til Ekstra Bladet om sagen. Citat slut.

HVEM Frelser OS FRA KLIMA-FRELSERNE???

Når Klima-top-mødet er sluttet, Så er der sandsynligvis indført Mulighed for global handel med = CO2-kvoter??? Der åbnes op for en global svindel i verdens-klasse. Hvem kan have interesse af en Sådan globale handet med CO2-kvoter ???

DEN MULTIKULTURELLE KULT

Hvis MK7-GRUPPEN = (DET ER 7 procent AF DE rigeste MENNESKER PÅ jordkloden) har et samarbejde med (Visse politikere) her på jordkloden, samt = DEN MULTIKULTURELLE KULT = (Universitets-UDDANNEDE) (Dem der skriver børnenes lærebøger) = har slået pjalterne Sammen, for at redde hele verdens klima, hvad betyder det så i Virkelighedens verden ??? Min vurdering = Pandoras æske er åbnet for Globat svindel med CO2-kvoter. Hvad er din vurdering ???

HVEM SKAL ADMINISTRERE DISSE CO2-kvoter???

Det er sandsynligvis MK7-GRUPPEN, Der kommer til, på håndtaget med Disse CO2-kvoter igennem de bankmand, der har Været skyld i den globale finanskrise. Det er bare min vurdering. Jeg kan Naturligvis Tage fejl ??? Det må du selv vurdere. Kan Politikere Finde på, i samarbejde med Rige finanasfolk, om et sådant globalt projekt ??? (Bilderberg-gruppen) kandu www.Google.dk . Det kan konstateres, at der har Været Mulighed for, at Parterne har kunnet drøfte Visse fremtidsmuligheder Sammen i Bilderberggruppen.

KLIMA-SNABELEN

Jeg har før Hørt om, NED Hvordan det har lykkedes på Få Langt snabelen i statskassen i Danmark, til et idealistisk projekt. Her er det bare en (Klima-snabel), der får Adgang til kl Få snabelen ned i Samtlige Nationalstaters pengebeholdninger. Er min vurdering rigtig eller forkert ??? Hvad vil da Sådan globale handel med CO2-kvoter betyde for de globale skatteydere. Skal skatteyderne reddes fra sig selv, for på Undgå, at de går til grunde i et overforbrug ???

Belønning = 1. MIO = Måske???

Jeg mener, at Både Bo Elkjær og  Ekstrabladet = ( begge )bør belønnes for, at have fundet frem til svindel med CO2-kvoter for = 37 milliarder kroner. Når man tænker på, Hvor mange milliader, Den Danske Statskasse kommer til at spare i fremtiden, hvis bureaukraterne ikke sover videre ???  Så er en belønning på (1. Million kr.) til Bo Elkjær og til Ekstrabladet, Meget rimeligt. Hvad er din vurdering ???

Godt gået = DR

Godt gået = Bo Elkjær

Godt gået = OGSÅ AF Ekstrabladet
Mere om New World Order: Varer over 60 minutter.
http://www.youtube.com/watch?v=VebOTc-7shU

http://balder.org/avisartikler/EU-Og-Medierne-Tavshed-Om-Euromediterranien-Eurabien.php1. maj 1776 grundlagde Adam Weishauph Illuminati-broderskabet.
En tilfældighed måske ???
at socialdemokratiets festdag - også den 1. maj
???

Besøg eventuelt = Grundlovsforeningen =
www.danskkultur.dk og evt. http://www.danskkulturdebat.dk

- den der ikke vedkender sig sin fortid
forstår ikke sin nutid og har ingen fremtid.

ET FOLKS KULTUR = ER DETTE FOLKS DAGLIGE VANER.
Bør det - det danske folk - udskifte sine daglige vaner ???


Læs mere om bogen på dette link =

CSC strejken tydeliggør behovet for en national IT-virksomhed
Mere om New World Order: Varer over 60 minutter.
http://www.youtube.com/watch?v=VebOTc-7shU 


TRYK HER FOR AT SE FILMEN

 • http://www.danskfolkeparti.dk/
  Hør evt. = Morten Messerschmidts tale i = EU  Dyrkes klimapolitikken = af religiøs tro eller overtro  ???

  Prøv at finde = Gaia = på = www.Google.dk   G. Edward Griffin  The Dangerous Servant  A Discourse on Government

  G. Edward Griffin The Dangerous Servant A Discourse on Governmentaf maf1989a antal visninger
 • Hej!
  Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
  ANNONCE