FYRET BETJENT
FYRET BETJENT www.sagenskerne.dk

Præsenteret her  7. december 2009

FYRET BETJENT OVERVEJER HØJESTERET

Fundet på DRs TEKST - TV

En 34 årig kvindelig fyret betjent overvejer overvejer at gå til højesteret.

For små to år siden fik betjenten inddraget en friweekend, eftersom der var ballade og ildspåsættelse blandt unge. På internettet skrev hun i vrede, at det skyldes de "fucking perkere".

Betjenten blev dømt i både by- og Landsret og fik en fyreseddel, men nu overvejer hun at forsøge at få sagen taget op på af højesteret oplyser tv2.dk.

Betjenten har under sagen forklaret, at hun troede , at det kun var en begrænset kreds af venner på nettet, der kunne læse beskeden.   Citat slut.

KÆRE DANSKERE

Hvad er jeres tanker om det Danske retsvæsen ??? Hvis jeres tanker om det danske retsvæsen ikke er positive, så vil jeg fraråde jer, at skrive om det på internettet. En hård dom måske, men måske kræver vores retfærdige danske rets-system, at politiets korpsånd kræver, mere indvandrer-venlige udtalelser, om de fremmedes kultur-berigelse, af det danske samfund ???  Hvem kan vide dette ???

Præsenteret her 8. december 2009

Fundet på DRs TEKST - TV

UNGE STAK ILD TIL BILER I HUNDINGE

Politiet måtte mandag aften rykke ud til brændende biler og knallerter i Askerødbebyggelsen i Hundige syd for København.

Ifølge vagtchefen kom balladen ud af det blå, hvor op mod 30 unge mennesker pludselig samlede sig og lavede ballade.

- Der har ikke været optræk til uro, så vi ved ikke, hvorfor det pludselig eskalerede, siger vagtchefen.

Askerød har igennem længere tid været plaget af uro, og senest blev et 30 årigt bandemedlem i november beskudt på en parkeringsplads i området.

Politiet bliver på stedet hele natten.  citat slut.

Jeg ønsker Politiet HELD og LYKKE med opgaven.

Med venlig hilsen  =   Poul Leo Nielsen

NYE KULTUR UDFORDRINGER TIL POLITIET  =

 
Ekstra Bladet
 
Nyt våben i underverdenen: Ætsende væske!
 
Strammere lovgivning har gjort det svært at slippe for fængsel, hvis man går med kniv - men på Vesterbro har man fundet en løsning: Her bruger man salmiakspiritus i stedet! Der har været ikke mindre end 8 overfald de seneste måneder

06:00 - 08. nov. 2009   |   Ekstra Bladet
 
- Det er simpelthen hårrejsende.

Sådan siger overlæge Gøril Boberg-Ans fra øjenafdelingen på Glostrup Hospital, om de adskillige overfald med salmiakspiritus, som har fundet sted i København henover sommeren.

– Det er et helt nyt våben, og man kan tale om en ny kniv, siger hun. For salmiakspiritus er ekstremt farligt at få i øjnene - også selv om man får hurtig behandling.

– Det lumske ved salmiakspiritus er, at det lynhurtigt gennemtrænger hornhinden, forklarer overlægen og bliver ved med at opløse det, flere uger efter man har fået det i øjnene. Når man får salmiakspiritus i øjet, sker der faktisk det, at øjet skrumper og bliver sat ud af funktion. Cellerne i øjet dør simpelthen, siger overlægen.

Ny tendens
I løbet af 2009 har der været otte tilfælde af overfald med salmiakspiritus på øjenafdelingerne på Rigshospitalet og Glostrup Hospital, som for nylig er blevet lagt sammen til en afdeling. Og politiet er også klar over det nye og farlige fænomen.

– Vi har set en tendens her i sommeren 2009, hvor salmiakspiritus bliver brugt som våben i forbindelse med gaderøverier, fortæller Dan Sørensen fra Københavns Politi, Station City.

Ifølge Dan Sørensen kaster overfaldsmændene det typisk i ansigtet på offeret for at passivisere vedkommende. Væsken blænder øjblikkeligt, når man får det i øjnene og det er så stærkt at det også generer vejtrækningen og så at sige tager pusten fra offeret.

Nicolai blev blind
Nicolai er en af dem, der har været udsat for sådan et overfald. I løbet af de sidste seks uger har han været indlagt på Glostrup Sygehus mindst fire gange, hvor lægerne har prøvet at redde så meget som muligt af hans syn. Men selv om Nicolai straks kom under behandling, nåede den kraftige base at ødelægge hans højre øje fuldstændigt og nedsætte synet på hans venstre øje.

– Sygeplejerskerne kunne slet ikke kigge på mig. Jeg tror også, at det har set helt sindssygt ud. Og min far og mor kom derud. De begyndte bare at græde og gik helt ned. Min mor kunne slet ikke sidde inde i rummet. Hun var nødt til at få en taxa hjem, siger den unge mand, som i næste uge får indopereret et glasøje som erstatning for det ødelagte øje. På den måde har hans liv forandret sig for altid efter overfaldet.

- Det kunne bare have været dejligt, hvis de havde truet med en kniv eller et andet slags våben og havde truet med. Så skulle de nok have fået pengene og så kunne jeg have sluppet med en skræk. Istedet for at skulle tage folks syn for 1500 kroner    Citat slut.

DANMARKS  FREMTID

Hvordan ser sikkerheds-sitiationen i Danmark ud, den 1. oktober 2016 ??? Hvordan vil udviklingen i Danmark være frem til denne dato ??? Du har selv en mulighed for, at følge og registrere udviklingen frem til, 1. oktober 2016 og danne dit eget billede af sikkerheds-udviklingen i Danmarks byer i denne periode.  God fornøjelse med dit eget personlige krimi-register.

Måske kan du finde finde de nødvendige oplysninger på denne internetside = http://www.ni.dk/

Med venlig hilsen = Poul Leo Nielsen.
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE