HITLER og VEJENE
HITLER og VEJENE www.sagenskerne.dk

Præsenteret her  2. december.dk

HITLER og de Danske VEJE

Jeg så følgende indslag på  DRs  TEKST - TV  om, udbygning af veje her i Danmark, som havde følgende overskrift =

EXPERT: DUMT AT UDBYGGE MOTORVEJE

Bilkøerne omkring København forsvinder ikke. Selv om regeringen har besluttet at bruge næsten tre milliarder kroner på, at udbygge Køge bugt og Helsingør-motorvejen.

Vurderingen kommer fra trafikforsker ( Per Homann Jespersen ) lektor ved RUC.

Det er uklogt at gøre det på den måde. Der er ikke plads til flere biler længere inde, så man flytter kun rundt på køerne, mener han.

- Man kan se på Los Angeles, hvor man i mange år har udvidet vejene. Hvis der var problemer. Nu er det den by i USA, der har de værste trængelsproblemer, siger Per Homan Jespersen.  Citat slut.

HITLER og VEJENE

Det første jeg tænkte på, da jeg så dette indlæg på DRs TEKST-TV, det var, at i opbygningsfasen til ( det tredie rige ) der opbyggede Hitler vejnettet, så hans tropper hurtigt kunne flyttes rundt i Tyskland. Er det samme ved at ske igen, under et påskud om, at løse ( Bilkøerne omkring København )
???

LOGIK FOR BURHØNS

Det virker som logik for burhøns, at hvis der hver morgen kommer flere og flere biler til København, og de fornødne parkerings-pladser ikke blevet bugget, så kan der kun komme flere bilkøer. Der mener jeg, at trafikforsker Lektor ( Per Homann Jespersen ) ser lysende klart. Når man tænker lidt nærmere over det, så virker det faktisk som logik for Burhøns.

KØBENHAVNSKE BILEJERE OG ØKONOMI.

Hvis de fornødne parkeringspladser blev bygget i København, så ville København sikkert miste nogle penge i parkerings-afgifter. Disse trafik-invisteringer virker derfor ulogiske, hvis det var formålet, at få bilkøerne omkring København til at forsvinde.

ER DER ET HEMMELIGT FORMÅL ???

Er der et hemmeligt formål, med disse trafik-invisteringer ??? Er det i virkeligheden EU, der trækker i trådene, fordi vejene i Europa skal udbygges og hænge sammen med en bro over MAROKKO, således, at varer og muslimer, og militære tropper hurtigere kan transporteres hurtigere rundt i Europa, og de middelhavslande, der er med i
EUROMEDITERRANIENAFTALEN = EUROMED ???

http://balder.org/avisartikler/EU-Og-Medierne-Tavshed-Om-Euromediterranien-Eurabien.php

ER DET EN NY UDGAVE AF HITLERS OPRUSTNINGSPLAN  ???

Er det vi ser i virkeligheden en gammel ( HITLER - OPRUSTNINGS - PLAN )  plan, vi ser gennemført ( PÅNY ) bare ved hjælp af ( KRIGSLIST ) ??? Det vi kan konstatere er, at Danmarks og Europas grænser allerede er fjernet. Disse grænser er måske, blevet fjernet efter en overordnet militær - strategi ??? Hvem kan vide dette ???  Næste GENERATION måske ???

NÆSTE  GENERATION

Jeg ved ikke, om næste generation ser TV-UDSENDELSERNE på  DR 2  om ( ÅRHUNDREDETS KRIG ) og hvad der skete for det = TYSKE FOLK = der ikke fik sagt fra i tide, hvorefter deres fædrelands-loyalitet blev forrådt, igennem hjernevask af Tysklands ungdom. Kan det gå således igen for næste generation, af Danmarks og Europas ungdom, hvis de ikke tænker sig om i tide  ??? 

Læs evt.  hvad der står under overskriften ( PLAN 1975 )
andet steds, her på ( sagenskerne )

OM PLAN 1975

Denne plan går tilsyneladende ud på, at udskifte Europas oprindelige befolkninger ???  Hvorfor ???  Kan det være på grund af, at Børneopdragelsen i muslimske hjem er en = ( militær opdragelse ) der starter ved fødslen, og varer livet ud ???

Besøg evt. www.islaminfo.dk  og læs lidt om Børneopdragelsen i muslimske hjem.Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE