EU og STJERNERNE
EU og STJERNERNE www.sagenskerne.dk

Præsenteret her  1.december 2009

EU og STJERNERNE

EU har fået to nye stjerner, som jeg ikke ved hvad hedder. Den ene er hankøn fra Belgien, og den anden er hunkøn og fra England. Jeg kan ikke huske hvad de hedder, så de bliver indtil, jeg er bedre imformeret døbt i min egen hjerne, så jeg kan følge lidt med i, hvad der foregår i virkelighedens verden.

PETER PAN og KLOKKEBLOMST

Vi har nu fået en ( Peter Pan ) og en ( klokkeblomst ) i spidsen for EU, og så må fremtiden vise, hvor meget Stjerne-støv  PETER PAN, kan få KLOKKEBLOMST til, at drysse ned på EUs cirka = næsten = 500 milioner EU - BEBOERE eller hedder det EU - BORGERE ???

DANMARKS og EUs SKATTEPOLITIK

Kan ( Peter Pan ) og ( Klokkeblomst ) økonomisk overbevise ( Danmarks skatteydere ) om, at det er en god ide, at Danmark indbetaler cirka 19 milliarder til EU, og derefter betaler cirka 10 milliarder kroner tilbage til Danmark, til specielt udvalgte formål af EU. Er det en god forretning ???

EU-LØNNINGER

Selvfølgelig skal der også være noget til lønninger nede i EU, til de dybt ansvarlige Politikere nede i EU. Hvordan de 27 EU - Landes ( skatte-yder-indbetalte ) penge administreres, kan skatteyderne få lidt indsigt i, ved at besøge = ja =

Besøg eventuelt Morten Messerschmidt,s  EU - Skole
http://www.danskfolkeparti.eu/Eu-Skole.asp 

PETER PAN og KLOKKEBLOMST

Med de lønninger som PETER PAN og KLOKKEBLOMST skal have i EU, det gør dem flyvende økonomisk, hvis de ikke var det i forvejen. Nu kan man jo godt tænke sig den mulighed, at de vil sætte skatten til EUs skatteydere lidt ned. Det kunne jo gøres ved, at EU - Politikere tillod, bestikkelse fra lobby-virksomheder, mod at dem der blev bestukket gik tilsvarende ned i løn. Kan man forestille sig, at PETER PAN og KLOKKEBLOMST, vil være interesseret i at lette skattebyrden ved, at nedbringe EUs skatteindbetalinger på denne måde ???

TRAVLHED i EU

Vi seere har på DR set, et ( minister-skifte ) her i Danmark, hvor en kommende klima-kommissær i EU, fik overrakt en oversigt over de gode spise-steder i Belgien. Hvis PETER PAN og KLOKKEBLOMST også, skal til at lede efter et anstændigt spisested i Belgien, så kan der jo godt gå et års tid med det, før de får tid til at tænke skattelettelser for EUs skatteydere.

LISSABON-TRAKTATEN NU VEDTAGET

Jeg ser i dag, den 2. december 2009 på DR, at Lissabon-traktaten nu er trådt i kraft. Nu hvor EUs 27 Nationale Demokratiske parlamenternes magtbeføjelser, er blevet stjålet af EU, så kan det være interessant at vide, hvad EU nu ønsker, at bruge denne magt til ???

Et andet spørgsmål er også, hvem der har magten over EU - Parlamentet, og sidder bagved og trækker i trådene ??? Måske er min mistænkelighed her nede i bunden af samfundet for stor, men det kan jo være interessant at besøge denne internetside =

Besøg evt. http://www.radioilluminati.com/

Jeg har også dette spørgsmål = Hvem har srørst fordel af, at Enhedslisten og Dansk Folkeparti er Politisk uenige ??? Dette spørgsmål stiller jeg på denne iagttagelse, at begge partier er EU - Kritiske partier ??? Vi er jo et DELT FOLK. Det kan man jo selv forvisse sig om ved, at læse denne bog =

MORTEN  UHRSKOV JENSEN har skrevet bogen
ET DELT FOLK som er udgivet på forlaget LYSIAS
ISBN 978-87-989198-5-8  UDKOM 2008

HAR EU GENNEM LISSABON-TRAKTATEN LOVLIG-GJORT PÆDOFILI ???

Præsenteret her 3. december 2009

november 26, 2009

Hvad sker der med de børn, der forsvinder....?

Den 11. november fortalte bloggen her lidt om, hvordan visse voksne søger at påvirke børn med deres mere eller mindre aparte og utiltalende sexidéer. Bl.a. hørte vi om organisationen NAMBLA, som stiftedes for 30 år siden. Bogstaverne står for Nordamerika-man-boy-love-association, der går ind for pædofili.

Man havde svært ved tro det, men her mandag eller tirsdag viste den svenske TV- ”Kunskapskanalen” en dokumentarfilm fra USA, hvor netop dette problem belystes. Man prøvede at optrevle en mordsag, hvor en lille dreng, Andy, var forsvundet. Man anede hvem forbryderen var. En pædofil mand, som tidligere havde myrdet, men som havde klaret sig nogenlunde fri af længere fængselsstraf ved i stedet at blive ”behandlet” og derpå sluppet løs igen.

Han nægtede kategorisk at udtale sig om Andy vel vidende, at han nok ikke slap med ”behandling” igen. Liget af Andy blev aldrig fundet. Andys legekammerat var med den skæbnesvangre dag…. men et sådant chok, at han først seks år senere kunne fortælle politiet, hvad han så.

Pædofilens taktik var at spørge børn, om ikke de ville hjælpe ham, at finde hans lille hund, som var løbet bort. Der meldte sig gerne nogle. Og de gik så ind i skoven for at lede…

Børn forsvinder. Man kan vise massevis af fotos på børn, der er blevet væk…

Til slut så man NAMBLA demonstrere for pædofili med store transparenter. De vil have ændret lovene. Det drejer sig om kærlighed, siger de.

Nej, det er ikke kærlighed. Det er ren og skær LIDERLIGHED og intet andet.

Det ender vel med, at disse forrykte mennesker vil hævde, at det er angsten for opdagelse og straffen som driver dem til at tage livet af barnet.

Så vi bør afkriminalisere pædofili og gøre det lovligt!

Lissabontraktaten var et skridt i den retning!

Besøg eventuelt  www.spydet.blogspot.com

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE