LILLE JIHAD
LILLE JIHAD www.sagenskerne.dk


Præsenteret her  1. december 2001

MIN TEORI OM ISLAM  =

Jeg ved ikke, hvor mange etniske Danskere, der har hørt om Muhammeds militære strategi, som ifølge visse islam-forskere var i anvendelse i år 622, da Medina blev erobret af Muhammeds militære styrker ??? 

ISLAMS OVERORDNEDE MILITÆRE STRATEGI =

Muhammeds 5 overordnede militære strategier var disse =

1. AT SAMLES
2. AT LYTTE  +  BØRNEOPDRAGELSE
3. AT LYTTE  +  ANVENDELSE af lille JIHAD
4. MIGRATION - KOLONIALISME
5. STORE JIHAD  =  landets oprindelige befolkning bliver gjort til slaver = eller får hovedet hugget af.
I dette tilfælde taler jeg om Danmarks fremtid.   Sådan ser jeg det =FORKLÆDT SOM RELIGION

Fordelen ved at kalde en ( militær erobrings-strategi ) for ( religion ) som islam gør, det er =  at ethvert ( internt ) oprør imod islams ( militære erobrings-strategi ) kan kaldes for oprør imod gud = ( Allah ) og derfor kan ethvert indre oprør imod islams ( militære erobrings-strategi ) kvæles i fødslen, som et oprør imod gud.  Det kræver naturligvis mennesker, der uden dårlig samvittighed slår sine lansdmænd ihjel, uden de får dårlig samvittighed. Det er lige nøjagtigt det, som = ( børneopdragelsen i muslimske hjem ) sørger for. De mangler de ( 10 BUD ) som ( kultur-baggrund ) og ( reference-ramme ) for deres indre samvittighed. De har jo i et helt liv lært, at det ikke kun er i orden, at slå alle ihjel, der ikke vil indordne sig islams ( militære erobrings-strategi ) = og det vil sige = ( alle der ikke er muslimer ). Alle kan jo gå ind på www.islaminfo.dk  og på dette internet-leksikon, og læse om Koranens indhold og ( lille jihad ) De kan også gå ind på  www.sagenskerne.dk   og gennemgå de 20 spørgsmål enkeltvis = som et ( selvstudium ) af = Koranens indhold. Alle Danmarks indbyggere har naturligvis en demokratisk ret til, at fornægte virkeligheden.

HVORDAN FUNGERER LILLE JIHAD ???

Første fase.  Sådan som jeg opfatter udviklingen af Muhammeds 5 strategier, så er første del af strategien i gang, nemlig at samles. Det er sket i flere by-områder her i Danmark. Så som Vollsmose, Gellerup-parken, Tingbjerg, og Nørrebro i København.

Anden Fase.  Næste funktion som imamen foretager sig er at lytte, og imamen holder øje med, at ( børneopdragelsen i muslimske hjem ) sker efter Muhammeds retlednings-anvisninger. Imamen lytter i anden fase efter samfundets måde at fungere på, for at finde svaghederne i denne samfunds-opbygning.

Tredie fase. Efter at have fået tilstrækkelige oplysninger om Danmarks institutioner og samfunds-strukturer, så indsættes ( lille jihad ) aktivt i denne krigsførelse, med små nålestiks-operationer, der har til formål, at svække Danske institutioners funktioner, samt at svække myndighedernes autoritet, så som Politi og Lovgiverne. Formålet er også, at indgyde frygt hos beboerne i de områder, hvor der bor flest muslimer, for at erobre området, således at deres Parallel-lovgivning kan indføres i disse områder. Dette sker her i Danmark så langsomt, at det knapt nok bemærkes af lovgiverne, som måske tror, at det kun drejer sig om utilpassede unge.

LILLE JIHADS MANGE FORDELE  =

Tilsyneladende er ( lille jihads ) udøvere ( enkeltstående ) utilpassede unges værk, men engang forudset af Muhammed, ved at iagtage unges normale adfærd, hvor unge jo skal overgå hinanden. Derfor vil disse utilpassede unge blive rolle-modeller, for andre unge muslimer. Disse nålestik kan også udføres gruppevis, og så kaldes det bare bandekrig. ( Lille Jihads ) store fordel er, at det er svært, at gøre Imamen personligt ansvarligt, for disse mange ( tilsyneladende ) tilfældige nålestik. En af fordelene er, at Politikere i Danmark, ud fra demokratiske skikke, har svært ved at vide, hvad de skal stille op, og beder så imaner om oplysning og hjælp til, hvordan disse nålestik skal tackles, og på denne måde får imamer en styrende rolle i, at nedbryde samfundet indefra. Ganske smart.

DET BEFOLKNINGEN SER

Da det er i afgrænsede by-områder, at Danmarks befolkning chikaneres, så ser Danmarks øvrige befolkning ikke dette, og opfatter ikke, at Danmark er under angreb, ved hjælp af ( krigslist ) dog er der enkelte i Danmark, der er opmærksomme på denne erobring af Danmark, ved hjælp af krigslist. Besøg  www.Trykkefrihed.dk  og se, hvordan Danmarks større byer går tabt, for Danmarks oprindelige befolkning.

GADAFFI

Der er dog en, der ved hvordan ( lille jihad ) fungerer, og med en smart militær aflednings-manøvre får Danmark til, at overse den største fare ved islams erobring af Danmark, nemlig = mange børnefødsler = kombineret med ( børneopdragelsen i muslimske hjem ) nemlig Gadaffi.

Besøg  http://www.youtube.com/watch?v=6-3X5hIFXYU og lyt.

LILLE JIHADS RESULTATER

Foreløbig er grønlænderne jaget ud af Gellerup-parken og en præst er jaget ud af Tingbjerg. Desuden er Danmarks økonomi ramt af mange containerbrande, og falck-folk stenes ud af visse byområder. Kvinder chikaneres og voldtages. Det gør hverdagen utryg for mange, fordi =  ingen ved hvornår ( lille jihad ) slår til igen. ( Lille jihad ) bruges også til, at indføre islams skikke i skolerne, og dermed fratage os etniske danskere = vores egen historie = og vores egne danske vaner og = vores kultur og dermed også = vores egen idenditet. Besøg eventuelt   www.nomos-dk.dk  og læs lidt om dansk kultur.

MED DET GODE

Danmark har prøvet med ( det gode ) og selv om der er et gammelt Dansk ordsprog der siger = ( MED ONDT SKAL ONDT FORDRIVES ) så vil jeg fraråde det =  at være voldelig over for muslimer. - - - Derfor = prøv på at beherske jer lidt endnu. Der er trods alt meget, der skal gøres inden, den 1. oktober 2016. I mellemtiden kan i besøge  www.Sappho.dk  og gennemlæse ( interviewet ) TABERNES KONTINENT.  

 


 

 

 

 

 

 

 Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE