FRA 10 TIL 20 ÅR
FRA 10 TIL 20 ÅR www.sagenskerne.dk

Præsenteret her  26. november 2009

FRA 10 TIL 20 ÅR  og  FONDE

Når man er meget ung, er det naturligt at overveje sine fremtidsmuligheder på et eller andet andet tidspunkt inden man bliver 21 år. Hvad er de fremtidige uddannelses-muligher i et samfund med en evigt indre udvikling ???

FONDE

Her kan det være nyttigt at vide, at i det danske samfund findes der pengetanke, som kaldes ( FONDE ) som pengemæssigt er af forskellig størrelse, og hvor disse fonde har forskellige formål. Hvis dine fremtids-drømme passer sammen med sådan en Fonds formålsparagraf, så har du muligheden for, at søge om et  økonomisk beløb til at støtte et bestemt formål.

SØGE-MULIGHEDER   www.Google.dk 

Du kan naturligvis gå ind på  www.Google.dk  og der søge under = FONDE = så du kan orientere dig om dine muligheder. Det kunne jo også være, at 3 til 5 piger, ønskede at eksperimentere med  indretningen af nye borgerlige boligformer, som skulle være både pratiske i det daglige og så skulle være hyggelige. Det kunne det jo være, at søgningen på Google under søgeordet = FONDE = havde netop dette formål.

FONDE og LEGATER

Fonde og legater viser, at der har været godhjertede mennesker og firmare og virksomheder, i det Danske samfund, der har ønsket at gøre noget, for næste generation af danskere, for ar give dem fremtids - muligheder af forskellig art. Det kan være nyttigt for et ungt menneske mellem 10 år og 21 år, at vide, at disse muligheder er til stede i vores danske samfund. Det er sandsynligvis for sent at få at vide, at der findes = FONDE = når du er blevet over 60 år.

PENSIONER og BOFÆLLES-SKABER

Da EU har skrevet under på, at mindst 150 millioner muslimer, kan få fri indrejse til Danmark fra år 2010, som har de samme rettigheder til ydelser som de oprindelige indbtggere i Danmark, så må det forudses, at folkepensionen sansynligvis er afskaffet når i bliver cirka 60 år. Derfor kan det være klogt for små grupper af danskere, at oprette små ( bofælles-skaber ) med et værelse til hver enkelt, og et eller to større fællesrum, så i har en fælles base, at vende tilbage til, når i bliver lidt ældre. Så er i (  2 - 3 - 4 - 5 ) i din vennekreds, der har det godt med hinanden, så kunne det være en styrke, at i havde en fælles base, at vende tilbage til. Det kræver sandsynligvis organisation, og hjælp til det, fra jeres forældre.

DIG OG DINE FORÆLDRE

Det kunne jo være interessant, for ( DIG ) og dine ( FORÆLDRE ) sammen, at kikke under = FONDE = og afsøge hvilke muligheder = FONDE og  LEGATER = kunne give ( DIG ) af fremtidsmuligheder.  God fornøjelse med det.

Hvis i overvejer en fremtid i et bo-fællesskab, hvor i kan leve fredeligt, så vil jeg fraråde de større byer, for der er en anden kultur i stærk udvikling, som i kan se på dette Link  =

www.KvinderForDanmark.dk

Med VENLIG hilsen   =    Poul Leo NielsenHej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE