PÅSATTE BRANDE
PÅSATTE BRANDE www.sagenskerne.dk

Præsenteret hende 22. november 2009

Får vi danskere et overblik af medierne om, Hvor mange Brande der er Pasat i Danmark i 2009 ved Årets Udgang
???

Præsenteret her  22. november 2009

Får vi danskere et overblik af medierne om, hvor mange brande der er påsat i Danmark i 2009 ved årets udgang ???

 
Jyllands-Posten
 
Kritisk journalist fik brændt sin bil af
Offentliggjort 16.11.09 kl. 07:05
 
En journalist, der gennem længere tid har dækket uro og påsatte brande i Slagelse er nu selv blevet offer i konflikten.

Hans bil er brændt af natten til lørdag, hvor der på ny var uro, efter politiet havde anholdt en person i boligområdet, skriver Sjællandske i mandagsudgaven.

Journalist Jens Chr. Bachmann, der selv bor i området og dækker sagen for Sjællandske, er overbevist om, at han ikke er et tilfældigt offer for hærværket:
"For det første stod min bil midt i en række af biler, hvor de specifikt har udvalgt sig min. For det andet holder der som regel to røde Ford Ka'er på "min" parkeringsplads, men de har tydeligvis valgt den "rigtige" - formentlig fordi de har noteret sig nummerpladen på min bil," forklarer Jens Chr. Bachmann.

Alvorlig sag
Hvis uromagerne tror, at det er vejen til at stoppe avisens kritiske syn på de unges himmelråbende opførsel, så kan de ikke tage mere fejl:
"Det ville være et skråplan, hvis vi journalister ikke længere turde skrive om Nordbyen af frygt for repressalier. Den situation må vi aldrig havne i, siger Jens Christian Bachmann, der absolut ikke har planer om hverken at flytte eller stoppe med at rapportere fra det urohærgede kvarter," siger han til Sjællandske mandag.

Chefpolitiinspektør Lars Harvest, Sydsjællands- og Lolland Falster Politi, ser med stor alvor på sagen:
"Vi tager disse bilafbrændinger meget alvorligt. Og hvis det oven i købet viser sig, at hærværket er rettet mod en person, der i offentlighedens interesse udfører et stykke arbejde, så er det en skærpende omstændighed," siger politiinspektøren til Sjællandske.

Kilde: Sjællandske

AUSTRALIEN og SKOVBRAND

Der har været påfaldende mange brande i Australien i den seneste tid. I dag, den 23. november 2009 kan jeg læse følgende på
DRs - TEKST - TV =

1000  INDSAT  MOD  AUSTRALSK SKOVBRAND

Voldsomme skovbrande hærger i Australien. Mundighederne er i højeste alarmberedskab efter en periode med en temperatur på 40 grader og tørke.

I delstaten New South Wales gør hundredvis af beboere sig klar til at forlade deres hjem.

Mere end 1000 brandfolk er sat ind i kampen mod ilden, der hærger i byer cirka 170 kilometer nordvest for Sidnye.

Brandfolkene kæmper ifølge myndighederne med over 100 brande, hvoraf den ene har ramt et område på omkring 1200 hektar.   Citat slut.

HEDEGAARD UDPEGES SOM EU-KOMMISSÆR

På DRs  TEKST-TV  så jeg under følgende overskrift, at Connie Hedegaard skulle udnævnes som EUs klimakommissær. Måske kan Connie Hedegaard så få klarhed over, om de mange skovbrande i Australien skyldes ( klima-opvarmning ) eller om de mange skovbrande i Australien skyldes andre årsager ???

/ div>/STRONG>
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE