GLOBAL FINANSKRISE
GLOBAL FINANSKRISE www.sagenskerne.dk

Præsenteret hendes 22. november 2009

GLOBAL finanskrise og RINGKØBING BANK

Bank-SEKTOREN i Danmark har Stadig ikke overvundet den globale finanskrise, der blev Skabt i USA, Startende med til Store udlån til til fattige husejere. Denne stormflod af bank-kriser over hele jordkloden, har også ramt Danmark, og store Lande i Europa.

Kristendom og økonomi og finanskrisen

Den globale finanskrise, er efter min opfattelse ikke kun en Økonomisk krise, den er også en moralsk krise. Bank-SEKTOREN i USA har vendt de kristne værdier ryggen, Både moralsk og etisk. Banksektoren i USA, har overtrådt en af de (7 døds-synder), som er nævnt i Bibelen, nemlig (Grådighed). Dette moralske Skred er SKET meget Langsomt, over en meget en meget lang årrække.

John F Kennedy

Det var John F. Kennedy, der udtalte de berømte ord =

Du skal ikke spørge om, hvad dit land kan Gøre for dig. Du skal spørge om, hvad du kan Gøre for dit land.

De 7 procent af USA's rigeste personer i USA, der Havde pengene til, på Kunne Gøre noget for Deres landsmænd, er ramt af en af de 7 døds-synder, nemlig = griskhed også kaldet = grådighed, og har spurgt sig selv = Hvordan tjener vi flere penge, Uanset Hvordan, og Uanset, om det Skader vores amerikanske landsmænd.

MK7 og Joseph Stiglitz = under Bush

Hvad gjorde 7 procent af USAs rigeste i USA under Præsident Bush i hans 8 årige Præsident periode, dem jeg kalder MK7. Jo, de sørgede for, at al Økonomisk Vækst i USA tilflød, de 7 procent der i forvejen = var de rigeste i USA. MK7 i USA gjorde Mere end det = de nedlagde Sunde amerikanske virksomheder, og flyttede dem til Kina og andre Lande, Hvor arbejdskraften er billig ulidelig for de arbejdende. Måske er det endda MK7, der styrer amerikanske præsidenter, igennem financiel støtte. Dette hedder = noget for noget. I Michael Moore filmen ses det, Hvordan Ronald Reagen må Finde sig i irettesættelser af en diskret kustodetybe. MK7 har muligvis Længe styret USA, som en forretnings-afdeling i et Større global multi-kulturelt firma. Det formoder jeg, at HARALD Børsting, Har et overblik over.

USA og GRÅDIGHEDEN og MK7

Når 7 procent af USAs rigeste befolkning flytter arbejdspladserne ud af USA, på Grund af Økonomisk grådighed, sa smitter den dårlige moral og etik af på hele USA, og også på (BANK-SEKTOREN) i USA. Jeg USAs bank-sektor har man bare fulgt Deres Økonomiske Rolle-modelberegninger moralsk, nemlig grådighed. USAs bank-sektor, har ikke spurgt sig selv, Hvordan kan vi invistere pengene i bankerne, til gavn for USAs befolkning igennem arbejdspladser. Sådan ville kristne eller solidariske landsmænd i USA tænke. Formålet med bankmand er ikke, på Skabe Størst MULIG profit til de bankansatte. Det har de ikke forstået i Bank-SEKTOREN i USA. MK7s (Grådigheds-Moral) har smittet af på USAs Bank-Sektor. Har jeg Taget fejl. Hvad er din vurdering ???

DE DANSKE BANKER og RINGKØBING BANK

De Danske Banker har også Været med på Denne Globale ( GRÅDIGHEDENS FLODBØLGE) , Mænd der er et (globalt HAB) Jeg Dette moralske og Etiske Forfald, her på vores allesammens Klima-plagede jordklode, nemlig RINGKØBING BANK. Der har der Været da Bank-direktør, der ikke er Faldet for en af (de 7 døds-synder) Nemlig = ( GRÅDIGHED) Mit Instinkt siger mig, at udlånene Fra denne Bank, ikke har udgangs-punkt i ( GRÅDIGHED) mænd et Ønske om, at Låne penge ud til mennesker i Deres nærområde, til gavn for Disse mennesker, Og deres fremtid. De mennesker, der bor i Dette område, er Både flittige og moralsk Stærke. Det skal med i billedet, när RINGKØBINGS BANKER (globale succes) for Sund Bank-virksomhed skal vurderes. Jeg ser RINGKØBING BANK, som et (STORT LYS) I det ( GLOBALE Mørke) der også har ramt Den Danske Bank-Sektor.

Danske bank Evaluerings-PROCES

Nu, Hvor Danske Bankers letsindige omgang med indskydernes penge, har Været Så letsindig, på Politikere må indskyde skatteborgernes penge, for at redde det globale finans-system, sa kræver de i Deres evaluering blotte Indflydelse til aktionærer, og et Mindre antal bankmand i Danmark . Hvem har Så en langsigtet interesse i en Sådan Udvikling ??? Det har MK7 - Gruppen Ifølge min vurdering. På et senere Tidspunkt, kan MK7 - Gruppen Så opkøbe lokale Banker, og give sig selv (TÅRNHØJE LØNNINGER) Samt undergrave en National-stats Økonomiske fundament, ligesom MK7 - Gruppen, har gjort det i USA. Der Hvor Danske bank Bør overveje Deres udlåns-politik, er til Iværksættere i Deres nærområde, sa der kan skabes nye Arbejds-pladser. Desuden Bør Bankledere undervises i ( De syv DØDS-SYNDER) og, at Etisk og personlig moralsk, er Nødvendige egenskaber, for at modstå en overtagelse af MK7 - Gruppen, der sandsynligvis også styrer EU Økonomisk, stråmænd igennem Politiske, og som smart nok får financeret Deres EU-Projekt af EUs skatteydere.

Onkel Danny og Anders And

Hvor bor alene Almindelige Ansvarlige lønmodtagere Hente Deres Økonomiske Viden om penge, og kapitalismens udnyttelse, af den hårdt arbejdende befolkning ??? JEG VIL ikke anbefale økonomer eller Bank-Rådgivere. JEG VIL anbefale, at den Danske befolkning følger de råd, som (Onkel Danny med De Sorte Negle) har Givet, nemlig = LÆS (Anders And),Jeg Nogle Anders And blad, der beskrives det Hvordan ( Joakim von And) bestyrer sin pengetank. Økonomers udregnnings-modeller skrider, Fordi moralen Langsomt skrider, og den kristne moral-kodeks skrider, og Bliver afløst af grådighed.

MINE Økonomiske vurderinger

Mine vurderinger af den globale bankverden, og hvordan den globale økonomi styres af MK7 - Gruppen, og det igennem Politikere, kan Naturligvis VAERE forkerte. Det må du Naturligvis selv vurdere. Hvem vil du vælge, som din Kommende bank, og (bank-rådgiver) er Naturligvis også noget du selv bestemmer. Held og lykke med det.

Vestens ØKONOMIER

Efter min opfattelse, sa formar MK7-GruppenPå Suge al Økonomiske Vækst i USA til sig. Det skete i USA igennem de otte år, som Bush var ved magten i USA. Her i EU, Hvor mange EU-lande har en kristen kultur-baggrund, der går Nationalstaternes overskydende Økonomiske Vækst, Stort set til EU - Politikere, Og deres bureaukrater. Foreløbig, Så er det min opfattelse, at så här den (globale multikulturelle kult) Kontrol med EUs og USAs økonomier, Hvor MK7 - Gruppens medlemmer, forfører vore Politikere med et urealistisk FREDS-projekt, der Tømmer de nationale statskasser, bød på den ene, og Den Anden gjort. Her i Danmark udnytter EU, Danskernes butik humanisme, som er en moralsk sidegevinst, ved vores Danske kristne (Kultur-baggrund)

Har vores Danske Kristne (Kultur-Baggrund) Været betingelsen for at udvikle den humanistiske tankegang i Danmark???

Læs denne bog, hvis du vil have belyst Dette spørgsmål Yderligere =

KAI SØRLANDER har skrevet bogen
Forsvar for RATIONALITETEN
filosoffens bog er udkommet på Informations forlag
ISBN 978-87-7514-1890 Udkom 2008


Besøg evt.   www.nomos-dk.dk
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE