KEND DIN FJENDE
KEND DIN FJENDE

Præsenteret her =  21 - 22 november 2009

FRA KRIGSKUNSTEN af SUN TZU

Sun Tzu sagde:   side 29.

Man bør erobre fjendens land intakt. At ødelægge det, er ikke god krigskunst.
Det er bedre at fange en hel hær end at ødelægge den, og det er bedre at fange et regiment, et Kompagni eller en deling end at udslette dem. Det er altså ikke stor krigskunst hvis du vinder alle dine slag. Den største kunst ligger i, at undertvinge fjenden uden kamp.

Sun Tzu sagde:   side 31.

Derfor siger man: Hvis du kender fjenden og ( dig selv ) skal du ikke frygte hundrede slag. Hvis du kender dig selv, men ikke fjenden, vil du lide et nederlag for hver sejr. Hvis du hverken kender dig selv eller fjenden, vil du tabe alle dine slag.

KEND DIN FJENDE

Læren af disse synspunkter fra bogen ( KRIGSKUNSTEN af SUN TZU ) kan efter min opfattelse og vurdering kun være = KEND DIN FJENDE. Hvad er din vurdering  ???

ISLAM = VEN ELLER FJENDE ???

For at vide, om islam er ven eller fjende af Danmark og Europa, så må islam ( analyseres helt til bunds ), for, at få overblik over, om islam er en ven  ???  eller om islam er en fjende, der vil erobre Danmark og EU med krigslist ???

ISLAM ER EN TOTALITÆR IDEOLOGI

Efter min opfattelse, så er islam en ( TOTALITÆR IDEOLOGI ) som startede ( FORKLÆDT som RELIGION ),hvilket jeg vurderer skete  allerede i år 622. Jeg kan naturligvis tage fejl, men det bør naturligvis analyseres nærmere, af ansvarlige danskere ??? Hvem er de ansvarlige Danskere ???  Hvem burde det være ???

BØRNEOPDRAGELSE I MUSLIMSKE HJEM

Hvis børneopdragelsen i muslimske hjem, følges slavisk efter de anvisninger som Muhammed udstak for 1400 år siden, så er den opdragelse efter min vurdering hårdere end den militære uddannelse, som jeg gennemgik i 1964 - 1965 - 1966, og muslimer kender ingen anden form for opdragelse, hvilket gør muslimers daglige vaner, til en militær-kultur. Da Muhammeds ordre for 1400 år siden var, at gøre hele jordkloden muslimsk, så gjorde Muhammed også islam til en ( TOTALITÆR EROBRINGS IDEOLOGI ) og ingen islamisk religiøs myndighed, har nogensinde tilbagetrukket denne militære ordre igennem en Fatwa fra islams Ulema. Det betyder naturligvis, at Muhammeds ordre, givet for cirka 1400 år siden stadig gælder. Har du en anden vurdering ??? Er Muhammeds militære globale erobrings-ordre annuleret ??? Hvad er virkelighedens svar ???

BØRNEOPDRAGELSE IGENNEM 1400 ÅR

Så vidt jeg er orienteret, så har islam haft den samme børne-opdragelse igennem 1400 år. Det bør naturligvis analyseres nærmere, hvis vi vil analysere, om islam er ven eller fjende. Det vil måske kunne forklare, hvorfor der er 57 lande i O.I.C. der styres efter islams sharia-love. Det bør naturligvis analyseres nærmere, hvor meget islams børneopdragelse har betydet for denne specielle globale udvikling, hvis Vesten ønsker, at kende sin fjende til bunds ???

EN FORELØBIG SOVE-PAUSE

Den kan bruges til, at analysere ( Børneopdragelsen i muslimske hjem ) på dette Link.  www.islam-info.dk  hvorefter i kan analysere, hvilken adfærd denne børneopdragelse fører til. I kan også forsøge at besvare dette spørgsmål =

Er al børneopdragelse = en form for hjernevask ???

Dem der seriøst ønsker, at forstå islam, kan naturligvis bruge tiden til, at bestille denne bog =

1400 års krigen af forfatterne
Lars Hedegaard  og  Mogens Camre
Islams strategi. EU og frihedens endeligt.
ISBN 978-87-92417-06-0   276 sider pris 279,00 kr.

http://www.bibliotek.trykkefrihed.dk/

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE