EU og SKATTEBYRDEN
EU og SKATTEBYRDEN www.sagenskerne.dk

Præsenteret her  19. november 2009

EU og SKATTEBYRDEN

Vi ved nu, at ifølge aftalen som EU har indgået med muslimske lande i Nordafrika, så får muslimer fra disse lande fri indrejse-tilladelse til Europa. Det begynder med muslimer fra Marokko, der kun ligger 13 kilometer fra Spanien.

ET LILLE OVERBLIK

 


VANDRENDE  ARBEJDSTAGERE

Da der bliver fri indrejsetilladelse fra 2010, for over 150 millioner muslimer, som vandrende arbejdstagere til et Europa, uden Nationalgrænser mellem de 27 gamle EU-Lande. Hvilke konsekvenser får det ???

ALLE ER LIGE 

Alle de muslimske indvandrere, har lige ret til sociale ydelser, på lige fod med Europas oprindelige befolkninger, så jeg formoder, at det får stærke økonomiske konsekvenser for skatteyderne i EU. Det gælder også adgang til Danmarks sygehusvæsen. Man kan formode, at disse muslimer søger til de lande, der har de bedste sociale ydelser, så Danmark bliver sandsynligvis et atraktivt land, at søge til for muslimer.

EUs  LØNSLAVER

Min formodning er, at Europas befolkninger bliver lønslaver, med et formidabelt skattetryk, der ingen ende vil tage, på grund af muslimers høje fødselsrate. Så jeg ønsker alle EU-Tilhængere ( held og lykke ) med skattetrykket i årene fremover. Desuden er der også lige kulturkløften, der også lige skal overvindes samtidigt. 

www.kulturkloeften.dk 

Med 23 officielle sprog i EU, så formoder jeg, at Europas befolkninger er udskiftet, inden EU-Politikerne er færdige med deres Politiske drøftelser, også selv om EU har besluttet, at Lissabon-traktaten er på Plads.

EUs økonomiske ansvarlighed, kan vælgerne selv vurdere, ved at besøge denne internetside =

Besøg eventuelt Morten Messerschmidt,s  EU - Skole
http://www.danskfolkeparti.eu/Eu-Skole.asp 

DANSKE  VÆLGERE  ER IDEALISTER

Danske Vælgere er idealister, og mener at alle er lige, og har lige rettigheder. Det er vel derfor, at et flertal af Danske vælgere stemmer på Partier og Politikere der går ind for EU. Jeg har stemt for et forenet Europa, så vi kunne forsvare vore grænser imod en fremmed kultur. Der er også andre end mig, der føler sig forrådt, efter den aftale som EU underskrev, den 13. juli 2008 i Frankrig. Det kan læses her = 

http://balder.org/avisartikler/EU-Og-Medierne-Tavshed-Om-Euromediterranien-Eurabien.php

FREMTIDS-PERSPEKTIVER

Fremtids-perspektiver for EU kan findes under overskriften =
TABERNES KONTINENT  på   www.Sappho.dk   under ( interview )

Besøg  http://www.youtube.com/watch?v=6-3X5hIFXYU og lyt.

ISLAMS EROBRINGS-STRATEGI

Vil man forstå islams erobrings-strategi lidt bedre, så bør man igen besøge   www.Sappho.dk   og der læse artiklen, der bærer overskriften = 
DEN HOLOGRAFISKE VERDENSORDEN

DET LANDBEFOLKNINGEN IKKE SER

Det land-befolkningen ikke ser, kan ses på denne internetside =  www.KvinderForDanmark.dk 

ISLAMS  ALLIANCEPARTNERE

For at en hær, der ikke bærer uniform, kan erobre et land, så er det vigtigt at vide noget om dette land, der skal erobres. Islam plejer at bruge kriminelle og venstrefløjen som deres alliancepartnere.

VENSTREFLØJENS SKÆBNE

Venstrefløjens belønning, efter at have erobret Iran i 1979 sammen med muslimerne, kan også læses på  www.Sappho.dk  og dette ( interview ) bærer overskriften
KHOMEINI - Venstrefløjens blinde øje

EU-POLITIKERNES VIDEN OM ISLAM

Det er muligt at EU - Politikerne har lavet aftaler med repræsentanter for islam, som skal føre til, at EUROPA udskiftes med et nyt navn, nemlig navnet EURABIA ??? Så er spørgsmålet hvor meget denne EU - aftale er værd, når islams ( TOTALITÆRE IDEOLOGI ) rummer dette ord = Taqiya.

DETTE ORDS BETYDNING

Hvad dette ord betyder, kan du læse på dette internet- leksikon  www.islam-info.dk  om Koranens indhold,så prøv undet bogstavet ( T )

|
A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | Y | Z | Æ |

Her kan du også søge på ordene =

KOLONIALISME = LILLE JIHAD  = KVINDER = TØRKLÆDE  FORFALSKNING

DANMARKS  SKATTEYDERE

De EU - Politikere, som Danmark har valgt, får åbenbart en god hyre, for at lukke en fremmed ( TOTALITÆR EROBRINGS IDEOLOGI ) ind i Europa, i stedet for at forsvare de vælgere der har valgt dem, og denne erobring af Europa, financeres igennem skatter af Europas befolkninger. Sagt på en lidt anden måde. Europas befolkninger financerer deres egen tilintegørelse.

KAN STORMAGTS-DRØMME GØRE EU-POLITIKERE BLINDE ???

 
Berlingske Tidende
 
Per Stig: EU skal være den 3. supermagt
 
EU har størrelsen og den militære kraft til at være i samme liga som USA og Kina. Ny EU-traktat vil styrke unionens globale rolle, mener Per Stig Møller.

Fredag den 30. oktober 2009, 05:30

EU skal gøres til en mere velfungerende udenrigspolitisk aktør, som kan give USA og Kina kamp til stregen. Det slår udenrigsminister Per Stig Møller (K) fast i forbindelse med et EU-topmøde i Bruxelles.

- Vi har jo det største marked. Vi er den største bistandsyder i verden. Vi har jo en enorm mængde militær, hvis vi i øvrigt brugte det. Så vi kunne have mulighed for at være en af de virkelig store spillere i verden, siger han.

Udenrigsministeren er ikke i tvivl om, at EU skal have en langt større global rolle, så unionen bliver en aktør, man har respekt for rundt omkring i verden.

- Hvorfor taler man om G2 - USA og Kina? Hvorfor taler man ikke om G3 - USA, Kina og Europa? Det er der ingen, der gør, men det burde man i virkeligheden gøre, fordi vi har den store tyngde, som vi har. Men vi bruger den ikke, siger han.

Ifølge udenrigsministeren har EU-landene blandt andet været for dårlige til at stå sammen og kæmpe om de europæiske værdier.

På topmødet i Bruxelles har EU-lederne banet vejen for Lissabontraktaten, som skaber nye muligheder på det udenrigspolitiske område. Blandt andet skal der udpeges en ny EU-udenrigsminister, der får det overordnede ansvar for unionens udenrigs- og sikkerhedspolitik med flere tusinde medarbejdere under sig.

- Selvfølgelig er udenrigspolitikken stadigvæk suveræn, men når Lissabontraktaten kommer igennem - og det ser det så ud til nu - kan vi blive meget bedre til at få Europa placeret i de globale forhandlinger, end vi har været, lyder ønsket fra Per Stig Møller.

/ritzau/

HERRE  I  EGET  HUS

Per Stig Møller taler om, at give USA og KINA, kamp til stregen. Hvorfor dog det ??? Hvorfor ikke blive ( Herre i eget hus ) i stedet for. EU - Politikerne har åbenbart haft så travlt med deres EU - Projekt, at man har glemt at lytte til deres egne befolkninger, således at de ikke engang aner, at deres lønslaver = skatteydernes  arbejds-indsats og produktionsevne bliver stærkt reduceret, af en anden og meget anmassende kultur.

SKATTEYDERNES  FORSØRGER-BYRDE

Skatteydernes forsørger-byrde bliver efter min vurdering så stor, at samfundet opløses indefra. Forsvarsviljen til, at forsvare vores folkevalgte politikere, vil formindskes efterhånden, som skattetrykket stiger. Lysten til at betale skat vil helt forsvinde. Hvor mange muslimer mener vore EU - Politikere, der er i EU, den 1. oktober 2016 ???

MIT VALG

Personligt har jeg flyttet fra København til Jylland. Et folk der ikke forsvarer sig selv er et tilintegjort folk. Jeg kan ikke forsvare Europas befolkning alene, så jeg har forladt København. Da jeg er født i 1945, så vil Danmarks Grundlov måske holde i 15 år endnu, med en god portion held, men det værste er børns og børnebørns fremtid. Hvad med dem, og kvindernes ligeværd med manden ???Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE