RÆVEN og HØNSENE
RÆVEN og HØNSENE www.sagenskerne.dk

Præsenteret her  11. november 2009

RÆVEN OG HØNSENE SET I  EU  PERSPEKTIV

Hvem har lukket ræven ind i hønsegården ??? Det er både forudsigeligt og forståeligt, at ræven spiser høns, for det er dens natur. Det kan man ikke bebrejde ræven for. Tilbage bliver spørgsmålet. Hvem lukkede ræven ind i hønsegården ???

ISLAMS GLOBALE UDBREDELSE.

Hvis vi ser islam med globale briller, og rationelt analyserer de lande, hvor der bor muslimer, opfører islam sig så, som en ræv i en hønsegård  ???

HØNSEHUSETS FORVALTER

Når jeg i min primitive hjerne tænker på EU, som forvalteren, af ikke kun et hønsehus, men af 27 forskellige hønsehuse, så opfatter jeg EU, som forvalteren, der først har fjernet det hønsetråd, der adskildte de 27 hønsehuse, inden EU - Forvalteren lukkede ræven ind i hønsehuset. Det er muligt, at EU - Forvalteren mener, at Rævens afkom kan erstatte hønsene i hønsegården ???

EU - FORVALTERENS  LEVEBRØD

Jeg vil i al stilfærdighed gøre EU - Forvalteren opmærksom på, at en rævs afkom er en ræv, og en rævs afkom derfor ikke lægger ikke æg, så hvad vil EU - Forvalteren så leve af, når alle 27 hønsegårde er fyldt op med ræve, og der ingen høns er til at lægge de æg, som EU - Forvalteren lever af ???

HVORNÅR BLEV RÆVEN LUKKET IND I EU ???

http://balder.org/avisartikler/EU-Og-Medierne-Tavshed-Om-Euromediterranien-Eurabien.php

BETRAGT DISSE LANDE SOM EN HØNSEGÅRD I  DIN FANTASI,
HVOR RÆVEN ER LUKKET IND AF EN VENLIG FORVALTER

Kun DR kan verifere om disse tal er korrekte. De er muligt, at nogle af læserne af disse hjemmesider ønsker et svar på dette spørgsmål ??? Mit spørgsmål til DR er imidlertid dette. Kan nogen af DRs medarbejdere nævne et land man kan flytte til, hvis man ønsker at leve i et land, hvor der ikke findes muslimer ??? Jeg forventer intet svar. Men det må være et spørgsmål, som de dygtigste journalister kan svare på. Hvad mener i journalister ???

 GLOBALT OVERBLIK AF DR.PETER HAMMOND

SÅ VIDT VIDES,SÅ ER BOGEN AF DR PETER HAMMOND UDGIVET I 2005,OG NU SKRIVER VI JUNI 2009. SÅ DER ER JO FØDT NOGLE BØRN SIDEN 2005 OG DERFOR PASSER TALLENE SIKKERT IKKE MERE. DE ER SIKKERT STØRRE. DETTE UDPLUK AF BOGEN BØR SÅLEDES STUDERES NØJERE,HVIS TALLENE SKAL BRUGES VED EN STUDENTER-EKSAMEN.

ISLAM HAR RELIGIØSE,JURIDISKE ,ØKONOMISKE OG MILITÆRE KOMPONENTER.DEN RELIGIØSE KOMPONENT ER ET DÆKKE OVER ALLE DE ANDRE KOMPONENTER.

ISLAMISERING FOREKOMMER,NÅR DER ER TILSTRÆKKELIGT MANGE MUSLIMER I ET LAND TIL,AT AGITERE FOR DERES "RELIGØSE RETTIGHEDER."

NÅR POLITISK KORREKTE OG KULTURELT MANGFOLDIGE SAMFUND INDVILLIGER I DE "RIMELIGE" MUSLIMSKE KRAV OM " REGILIØSE RETTIGHEDER" SÅ FÅR DE OGSÅ DE ANDRE KOMPONENTER MED UNDER BORDET.

                                                 DET VIRKER PÅ FØLGENDE MÅDE.

SÅ LÆNGE DEN MUSLIMSKE BEFOLKNINGSANDEL FORBLIVER PÅ CIRKA 1 PROCENT I ET GIVET LAND,VIL DE BLIVE BETRAGTET SOM EN ((FREDSELSKENDE MINORITET)) OG IKKE SOM EN TRUSSEL MOD NOGEN.

USA  HAR  CIRKA                          1 PROCENT MUSLIMER
AUSTRALIEN HAR CIRKA          1,5  %  MUSLIMER
CANADA HAR CIRKA                1,9 PROCENT MUSLIMER
KINA HAR FRA                       1 til 2 % MUSLIMER
ITALIEN HAR CIRKA                 1,5 % MUSLIMER
NORGE HAR CIRKA                  1,8 % MUSLIMER

NÅR MUSLIMERNE  BLIVER MELLEM 2 OG 3 PROCENT AF DEN LOKALE BEFOLKNING,SÅ BEGYNDER DE AT HVERVE TILHÆNGERE BLANDT ANDRE ETNISKE GRUPPER,HERUNDER ISÆR STOR REKRUTERING I FÆNGSLER OG BLANDT GADEBANDER. HVORFOR ???

DANMARK  FORMODES HER I 2008 AT HAVE OVER 600.000 MUSLIMER
TYSKLAND HAR CIRKA      3,7  %  MUSLIMER
STORBRITANNIEN CIRKA   2,7 %
SPANIEN MED ANDOLUSIEN CIRKA 4,6 PROCENT

FRA 5 %  AF BEFOLKNINGEN OG OPEFTER  UDØVER DE I FORHOLD TIL DERES PROCENTVISE ANDEL AF BEFOLKNINGEN OVERDREVEN INDFLYDELSE.DE KRÆVER HALAL ((REN EFTER ISLAMISKE STANDARDER)) MADVARER HVOR VED MUSLIMER SIKRES JOBS I TILBEREDDELSEN AF MADVARER.DE ØGER PRESSET PÅ SUPERMARKEDS-KÆDERNE OM,AT HAVE DET PÅ HYLDERNE - FULGT AF TRUSLER,HVIS DE IKKE MAKKER RET.

FRANKRIG HAR CIRKA        8 % MUSLIMER
FHILLIPPINERNE CIRKA       5 %
SVERIGE HAR CIRKA           5 %
SCHWEIZ HAR CIRKA          4,3  %
HOLLAND         CIRKA        5,5  %
TRINIDAD &TOBAGO          5,8  %  MUSLIMER

PÅ DETTE STADE VIL DE ARBEJDE PÅ,AT FÅ DEN HERSKENDE REGERING TIL,AT TILLADE DEM,AT REGERE SIG SELV UNDER SHARIA,DEN ISLAMSKE LOV.

ISLAMS ENDELIGE MÅL ER IKKE ,AT KONVERTERE VERDEN,MEN AT ETABLERE ((SHARIA-LOV)) OVER HELE VERDEN.

NÅR MUSLIMER HAR NÅET CIRKA 10 PROCENT AF BEFOLKNINGEN,SÅ VIL DE ØGE LOVLØSHEDEN ,SOM ET MIDDEL TIL,AT KLAGE OVER DERES FORHOLD. EKS, (( PARIS - BILAFBRÆNDINGER )) HVILKET VI OGSÅ HAR SET I UGE 8 ELLER 9 HER I DANMARK I ÅR 2008.

ENHVER (( IKKE MUSLIMSK HANDLING )) DER KRÆNKER ISLAM,VIL NU MEDFØRE TRUSLER. EKSEMPLER ( AMSTERDAM-MUHAMMED-TEGNINGER ) DANMARK ( MUHAMMED TEGNINGER )

GUYANA      HAR CIRKA  10 % MUSLIMER
INDIEN               CIRKA  13,4 %
ISRAEL              CIRKA   16 %
KENYA              CIRKA   10 %
RUSLAND          CIRKA   10  TIL  15 % MUSLIMER.

VED ((20 %)) KAN MAN FORVENTE OPTØJER,OPSTÅET UD AF INGENTING.DER DANNES JIHAD-MILITSER,DER FOREKOMMER SPORADISKE MYRDERIER,OG KIRKER OG SYNAGOGER NEDBRÆNDES.

ETIOPIEN HAR CIRKA 32,8 PROCENT MUSLIMER.
ER PAGTENS ARK I ETIOPIEN ???

VED 40 PROCENT OPLEVES OMFATTENDE MASSAKRER,EVINDELIGE TERRORANGREB OG VEDVARENDE MILITS-KRIGSHANDLINGER. 

BOSNIEN HAR CIRKA      40 % MUSLIMER
CHAD  ER CIRKA PÅ       53,1 %
LIBANON ER PÅ             59,7 % MUSLIMER

FRA EN BEFOLKNINGSANDEL PÅ 60 % MUSLIMER AF DEN SAMLEDE BEFOLKNING,KAN MAN FORVENTE UHÆMMET FORFØLGELSE AF (( IKKE TROENDE)) OG TILHÆNGERE AF ANDRE RELIGIONER,SPORATISKE ETNISKE UDRENSNINGER (( FOLKEMORD )) ANVENDELSE AF (( SHARIA-LOV)) SOM ET VÅBEN OG JIZAY - DEN SKAT,DER PÅLÆGGES VANTRO.

MAYLAYSIA   HAR CIRKA         60,4 % MUSLIMER
ALBANIEN         CIRKA           70,0 %
QATAR               CIRKA         77,5 %
SUDAN              CIRKA          70,0 % MUSLIMER.

EFTER 80 PROCENT AF NATIONENS BEFOLKNING AF MUSLIMER,KAN MAN FORVENTE STATSDIRIGERET ETNISK UDRENSNING OG FOLKEMORD.

BANGLADESH            HAR 83 % MUSLIMER
EGYPTEN                       90 %
GAZA                           98,7 %
INDONESIEN                   86,1 %
IRAN                             98 %

IRAK                           97 %
JORDAN                      92 %
MAROKKO                   98,7 %
PAKISTAN                    97 %
PALÆSTINA                 99 %

SYRIEN                         90 %
TADTJEKISTAN              90 %
TYRKIET                       99,8 %
FORENEDE  ARABISKE EMIRATER     96 %

YEMEN                        99,9 %
SAUDI-ARABIEN            100  %
AFGHANISTAN              100 %
SOMALIA                     100 %

100 PROCENT MUSLIMER I ET LAND,DET INDVARSLER (( DAR-ES-SALAAM )) (( FRED)) DETTE FREDENS HUS-DER SKULLE FORESTILLE AT VÆRE FRED,FORDI ALLE ER MUSLIMER. HVAD ER VIRKELIGHEDEN ???


SER VI HER ET MØNSTER I ISLAMS PARALLEL-LOVGIVNINGS VIRKNING ???

FORSKNINGS-MARERIALE

Her er nævnt 46 lande, hvor der lever muslimer, og hvor en ansvarlig regering, ville have analyseret muslimers påvirkning på lokalbefolkningen i disse lande ??? For at blive i dyrevælfærds-sproget, så sker det ligesom i en hønsegård. Ræven spiser en høne af gangen. Efterhånden som der bliver flere høns i en hønsegård, jo flere ræve bliver der, så der bliver spist flere høns i hønsegården.

FORVALTEREN AF HØNSEGÅRDEN

Forvalteren af den enkelte hønsegård, kan åbenbart ikke overskue mere end sin egen hønsegård, og mangler derfor GLOBALT OVERBLIK. eller forvalteren af den meget lille hønsegård, forstår ikke hvad der foregår uden for hønsegården. Da forvalteren ikke ved bedre, så bliver Ræven også lukket ind i den lille hønsegård, der hedder DANMARK. IKKE alle høns er klar over, at der er lukket en ræv ind i hønsegården. De opfører sig, som om der intet er sket, for disse høns ved ikke bedre.

http://balder.org/avisartikler/EU-Og-Medierne-Tavshed-Om-Euromediterranien-Eurabien.php

HVOR HURTIGT KAN DANMARK KOMME UD AF EU  ???

HVEM LUKKEDE RÆVEN IND I 27 HØNSEGÅRDE PÅ EEN GANG ???
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE