LIBERAL ALLIANCE
LIBERAL ALLIANCE www.sagenskerne.dk

Præsenteret her, den 10. november 2009

LIBERAL ALLIANCE og REGNESTYKKET

Hvad betyder mest for det Politiske Parti = LIBERAL ALLIANCE ???  Er det =

Grænseoverskridende handel, eller - - at skatteydernes penge bruges mest hensigts-mæssigt ??? Jeg ved ikke, hvordan LIBERAL ALLIANCE Forholder sig ( Politisk ) eller ( Økonomisk ) til dette regnestykke. Måske skal Partiet LIBERAL ALLIANCE have hjælp fra CEPOS eller CEVEA, for at regne ud om, om de ( økonomiske forudsætninger )  for regnestykket er korrekte ???

HER KOMMER SÅ REGNESTYKKET

 
Jyllands-Posten   blog

1.000 flygtninge kan hjælpes i nærområdet for det, det koster at have 1 flygtning i Danmark

Dato: d. 07.11.09, 13:14
Af: Nicolai Sennels
 

Etik. Prioriteringer. Fornuft.

Integrationsministeriet har beregnet, at en flygtning, som befinder sig i Danmark, koster 250.000 kr. om året for de danske skatteydere. Til sammenligning bruger FN’s Flygtningehøjkommiss ariat, UNHCR, i gennemsnit kun 250 kr. pr. flygtning i nærområderne. (JP, 29/9 2009).

F.eks. kostede de afviste irakere 539 mio. kr. i de fem år, de nægtede at forlade landet.

Der er et eller andet galt med etikken, prioriteringerne og fornuften.

For de 250.000 kr., som en enkelt asylsøger i Danmark koster,  kan vi:

- Beskytte 1.000 flygtninge i deres nærområde mod den værste sult, tørst, kulde, dårlig hygiejne, manglende lægehjælp og militsers kugler og machette-hug.

- Forære 1.000 geder, 8333 ænder eller 714 grise til samme antal nødlidende familier i Afrika (Folkekirkens Nødhjælps “Giv en ged”-projekt).

- Give mad, skolegang, lægehjælp osv. til 107 børn i et år - eller 6 børn i 18 år (Børnefonden).

- Kickstarte en kampagne for nedsættelse af børnetallet, som kan begrænse befolkningseksplosion i fattige områder.

- gøre mig skattefri i godt et år.

Der må være en grænse

Tænk lige lidt over det: Var det ikke på tide, at Vesten gennemtvinger, at flygtninge skal være i deres nærområder, i stedet for i lande, hvor de ikke taler sproget og ikke forstår og accepterer kulturen? Var det ikke på tide, at vi bruger pengene på alle dem, som ikke har pengene eller forbindelserne til at komme til Danmark?

Når nu det er så klart, at integrationen ikke kan lade sig gøre i tilstrækkeligt omfang, og at truslen mod vores samfund fra indvandrerkriminaliteten, “home grown” terrorister og omfattende etniske spændinger vokser mellem muslimske flygtning og etniske danskere stiger - dag for dag?

Når nu der ikke er udsigt til, at freden i verden ikke ser lyset for enden af tunnelen - og flygtningestrømmene fra den del af kloden ikke ser ud til at stoppe?

Vi kan vel ikke bare blive ved med at tage flere og flere flygtninge? Er der en grænse? Bør der ikke være en?

Måske de vestlige lande skulle gå sammen og købe en stor del af Madagaskar eller bare hele Zansibar, og så tilbyde flygtninge en plads dér. Så kan vi sende læger, skolelærere, mad og udvikle arbejdspladser i området og tilbyde flygtninge en plads og et liv i et fredeligt område, hvor vi undgår at omgivelserne bryder sammen under vægten af kulturkløften.

www.kulturkloeften.dk 

Hvordan tænker EU økonomisk, i denne sammenhæng, dernede = hvor Europas Politiske Superhjerners lønninger er betalt af Europas skatteydere ???

Besøg eventuelt Morten Messerschmidt,s  EU - Skole
http://www.danskfolkeparti.eu/Eu-Skole.asp 

Jo, EU tænker naturligvis i økonomiske baner, så for at sikre skatteydere nok, så har de valgt at give fri indvandring for cirka 150 millioner muslimer fra engang i år 2010, begyndende med Marokko.

Hvis man ikke vidste bedre, så kunne man godt tro, at EU-Projektet gik ud på, at udskifte Europas Befolkning ,i stedet for, at skabe et økonomisk bæredygtigt Europa.

PARTILEDER  =  ANDERS SAMUELSEN

Jeg formoder, at Partileder ANDERS SAMUELSEN  kan afvise så tåbelige og tågede politiske formodninger, om udskiftning af EUs befolkninger. Tilbage bliver så det økonomiske regnestykke. Har det mon  LIBERAL ALLIANCES interesse ???

Jeg ønsker hermed, alt muligt godt, for LIBERAL ALLIANCES Politiske fremtid.    Med venlig hilsen  =  Saxo-Poul.

www.liberalalliance.dk

NU TIL NOGET HELT ANDET

Præsenteret Hendes 25. Januar 2010

Der er i dag meldt om Mulige kuldegrader ned til minus 12 grader.

NYT ET ELLER ANDET findes på DENNE INTERNETSIDE

http://www.morgenrøde.dk/Nummer_nul/forord/index.php.Citat tøsET Förslag til redaktionen

Hvis redaktionen skulle komme til, på Læse Denne internetside =

Mit Forslag til redaktionen er, at REDAKTIONEN Gør det til en årlig tilbagevendene begivenhed, på leje en biograf-forestilling Hvert år, på årsdagen for oprettelsen af denne internetside, og derefter ( Inviterer ) Sine internet-besøgende gratis i biografen, for at se this film Hvert år =

Scope> Film> BROEN OVER FLODEN Kwai  

Oplysninger om filmen BROEN OVER FLODEN Kwai. Skuespil af David Lean med William Holden og Alec Guinness fra 1957.ET Förslag til redaktionen

Jeg foreslår, at det er den Samme film, der SES Hvert år, hvorefter der er lidt debat (måske om Filmens indhold), medens der drikkes en kop kaffe, og Hvor der serveres 3 stykker dansk smørrebrød,

MEN KUN TIL DEM, DER HAR På forhånd tilmeldt SIG

og som har indbetalt et beløb på cirka = 50. kroner.FRA ÅR (O. TIL ÅR 1).

Hendes Mellem år (o til 1 år.) Burde der VAERE Tid til, at redaktionen kan nå, at lave et sådant arrangement, således, at der indføres en tradition, der følger årstallet for ( MORGENRØDES ) Startdato of this nye internetsideEN SLAGS DATOMÆRKNING =

Dette arrangement Vil i 2011 VAERE arrangement nummer 1.

I år 2017 Vil Dette arrangement VAERE nr. 7 og Så fremdeles.

ÅRSTALLET Vil Så VAERE da slagger datomærkning, for Hvor mange år internetsiden ( MORGENRØDEN ) Har eksisteret.Jeg Ønsker (MORGENRØDENS) redaktion, Held og lykke med Deres nye initiativ og nye internetside.

Med venlig hilsen = Poul Leo Nielsen alias Saxo-Poul.Måske Bør redaktionen Vis denne film først, uafhæn der Tages en beslutning ???

Scope> Film> BROEN OVER FLODEN Kwai  
Oplysninger om filmen BROEN OVER FLODEN Kwai. Skuespil af David Lean med William Holden og Alec Guinness fra 1957.MORGENRØDES Redaktion

Hvis morgenrødes redaktion Ønsker, at udnævne en Årets kunstner, eller sangerinde, eller et eller andet, sa Vil jeg foreslå = NIKKOLINENIKKI som synger Dette hit, som kan høres hende =

De kan seFarlig RomanceVed at klikke på Dette link

Læs også: Nikoline Vilkysse ogKramme KurtWestergaardDEN NYE KUNSTBØLGE

Som det kan ses på Dette hit med =NIKKOLINENIKKI så, er det farligt, på Starte en ny = KUNSTBØLGE.

Hvor lang mon jeres nystartede = KUNSTBØLGE Vil vare, Det vil VAERE spændende, med i Følge i. Hvor lang tid tror jeg selv = på jeres nye internetside Vil Række ind i fremtiden ???Oversættelses-maskinen TOOLBAR Bør justeres og forbedres, när den begynder at oversætte dansk til dansk, Så undskyld Mærkelige sammensatte sætninger. Undskyld.


Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE