STATENS OPGAVE
STATENS OPGAVE www.Sagenskerne.dk

Præsenteret her  9. oktober 2009

Når staten ikke længere beskytter os…

 

Nedenstående anonyme brev, der er udløst af en muslimsk indvandrers rå overfald på en sagesløs skolelærer i oktober 2009, cirkulerer for øjeblikket. Det viderebringes, fordi det rummer et vigtigt spørgsmål til politikerne i den aktuelle situation:

 

Hvad forestiller I Jer, borgerne skal gøre, når staten ikke beskytter dem?

For nogle år siden boede en af mine amerikanske venner her i Danmark. Han har spillet amerikansk fodbold på topplan i USA, og blev en overgang hyret af en sportsklub herhjemme, der ønskede at hæve niveauet for spillet, der dengang var helt nyt her. Johnny var rystet over at se, hvordan det, han ligefremt kaldte "Disrespectful Middleastern bastards" førte sig frem i Århus. I New Jersey, hvor han er fra, ville det aldrig ske: "Someone would run them over with a car or fucking shoot them!"


På XX’s foranledning samlede vi et hold på 35-40 unge mænd, der tilsammen vejede tæt på 5 ton, og gik en lørdag nat en tur ned gennem Frederiks gågade, der på det tidspunkt var plaget af fremmede bøller. IKKE én gang blev vi provokeret! IKKE én gang fastholdt nogen af de fremmede øjenkontakten. De så nedad og trådte til side.
 
Så enkelt er det: Det handler om magt, og intet andet. Det handler om mennesker, der kommer fra en primitiv, frygt- og voldsbaseret "kultur", og derfor kun frygter "en hund med større tænder!". IKKE respekterer, men netop frygter!
 
Vi tror at respekt er en almenmenneskelig følelse, men det er forkert: Frygt er en almenmenneskelig følelse, mens respekt hænger sammen med den samvittighed, som er hele baggrunden for vor civilisation. Det er den, der har gjort, at store, stærke gutter har fulgt pænt med en ældre politimand, som de sagtens kunne tæve sønder og sammen. Det er den, der har gjort, at vi drenge i folkeskolens store klasser lyttede til lærerinder, der vejede 30 kg mindre end os, og som vi bare kunne have bedt om at holde kæft, hvis vi virkeligt havde villet.
 
Vi står overfor mennesker, der, når de stilles overfor et givet krav, med usvigelig sikkerhed vil svare: "Og hvordan vi du så få mig til det?"
 
Hvis vi tror, at vi kan argumentere for vor holdning, og at det vil blive accepteret, tror vi fejl. Det har vi gjort i 40 år. Argumentet skal være primitivt og entydigt: "Fordi ellers smadrer jeg kæften på dig!" Og udsagnet skal derefter følges op at par pædagogiske eksempler på, at vi formår det, vi truer med.
 
Jamen, er det ikke trist. Ødelægger det ikke den gode stemning, og fører det ikke til en forråelse? Joda, men det skulle de idioter, der engang lukkede de fremmede ind, trods alle advarsler, have tænkt på dengang.
 
Nu forsøger de, og deres politiske arvtagere, i stedet, at bekæmpe forråelsen, ved at forbyde os at slå igen. Overfor de fremmede har de intet svar.
 
De er færdige! De kan ikke både løse problemerne og bevare facaden!
 
Derfor jublede jeg, da Jønke blev frifundet. Ikke fordi det var Jønke, men fordi det ville have været en katastrofe, hvis han var blevet dømt for at forsvare sig selv.
 
For vi står i en umulig situation. Som Finn Andersen (skolelæreren red.) tør de færreste af os forsvare os selv. Ikke af frygt for de fremmede, for deres terror bliver kun værre af, at vi finder os i den. NEJ! Det vi frygter mest er det retssystem og de myndigheder, der skulle beskytte os. Vi frygter at selvforsvar vil føre til fængsling, til afskedigelse og social deroute.
 
Derfor kan jeg ikke slippe den tanke, at det myndighederne virkeligt ser som et problem ved bandekonflikten ikke er, at uskyldige danskere terroriseres og rammes. Det har de ikke været synderligt oprørte over tidligere, så hvorfor skulle de være det nu?
 
NEJ! Det de frygter, og det der virkeligt bekymrer dem er, at nogle danskere - rockere eller ej - slår igen. Og endda gør det kvalificeret.


For det viser, at de ikke selv kan levere varen; at beskytte os, og at den måde man beskytter sig mod de fremmede, mod fjenden, på, er den samme, som den altid har været: Man gengælder vold med mere kvalificeret og mere brutal vold, indtil fjenden mister pusten.
 
Og den frygt er velbegrundet. For det næste logiske trin er, at man som dansker betragter myndighederne som en klods om benet.

Hvad skal man ellers kalde nogen, der ikke vil gøre det, der skal til for at beskytte én, og som samtidig nidkært stikker en kæp i hjulet på ens egne forsøg på at forsvare sig selv.
 
Og i en krigssituation er der ikke ret langt fra en klods om benet til en regulær fjende.

www.kulturkloeften.dk

http://balder.org/avisartikler/EU-Og-Medierne-Tavshed-Om-Euromediterranien-Eurabien.php

FOR TÆNKENDE BØNDER

Besøg  http://www.youtube.com/watch?v=6-3X5hIFXYU og lyt.

Hvad betyder det for Danmarks fremtidige økonomi og skattetryk, når det fra 2010 gives ret til, at mindst 150 millioner har ret til de danske sociale ydelser, på lige fod med Danmarks oprindelige befolkning ???

Det begynder med muslimer fra Marokko, og derefter vil det forsætte med indvandring fra andre Nordafrikanske lande, sandsynligvis i al fremtid. Hvor længe holder Danmarks økonomi til et sådant evigt indvandringstryk ind i Danmark, og hvor længe holder Danmarks Grundlov ???

Kik også under overskriften ( MAROKKO ind i EU )Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE