ISLAM ER ISLAM
ISLAM ER ISLAM www.sagenskerne.dk

Præsenteret her  9. november 2009

fredag 6. november 2009

Islam er Islam – nu også statsfinansieret

Kommentar af Mikael Jalving i dagens Jyllandsposten – Machomænd og kyske piger.

“Lad os begynde med omvendelsen. I 1979 konverterer Jan Hansen til islam , tager rygsækken på og rejser Mellemøsten tynd. Senere studerer han ved Madihans Islamiske Universitet i Saudi-Arabien for i 1996 at vende tilbage til Danmark som en islamisk skolet mand.

Jan Hansen kalder sig nu Abu Yusuf al-Funi og arbejder i dag som imam ved et større dansk fængsel. Her samler og udgiver han i 2007 en vejledning til muslimer om ægteskab og sexliv på grundlag af Koranen og Muhammeds liv…

Over 100 tætskrevne sider karakteriseres muslimers gode og forbilledlige adfærd, mens der advares mod den forkerte og umoralske adfærd mænd og kvinder imellem.

… ægtefæller bedømmer hinanden efter islamiske kriterier. Disse kriterier er givet af Allah og står ikke til diskussion. Imamen fremhæver, at den bedste hustru er »en troende, praktiserende, kysk pige«, mens den bedste mand er muslim, tiltrækkende og ikke lider af hverken grådighed, promiskuitet eller afhængighed. Allerede her aner vi, at mandens seksualitet godt må være synlig, mens kvinden bør skjule sin udenfor hjemmets fire vægge. Mand og kvinde er ifølge Abu som dag og nat. Mænd er fornuftsvæsener, »familiens overhoved og den, som har både det økonomiske og det spirituelle ansvar«. Kvinder derimod er følelsesladede og skal beskyttes, så de kan »føre den muslimske nation videre«. Manden er “minister”, kvinden “rådgiver”… Kvinden er imidlertid ikke kun underlegen efter ægteskabets indgåelse.

Hendes valg af mand er stærkt begrænset. Han skal være muslim. Manden har langt større radius, som inkluderer kristne og jøder, så længe giftermålet blot er »ledsaget af et stærkt ønske om, at Allah må give hende den sande tro«, ligesom »manden har en pligt til at beskytte sin familie mod det, som er dårligt«…

Denne machovejledning til indespærret, mandlig ungdom ligger ikke fremme i boghandlen eller på biblioteket.

Men den bliver brugt af mindst én dansk fængselsimam, sandsynligvis af flere i dagens Danmark. Det synes jeg ærligt talt, at offentligheden, der jo betaler disse imamers løn over skatten, har godt af at vide. Så kan flere måske bedre forstå, hvorfor de unge lømler er så svære at integrere i det danske samfund.”

Besøg evt = JYLLANDSPOSTENPERSONLIGT HJEMMEKURSUS OM ISLAM

Vil du forstå islam bedre, så gennemgå de ( 20 spørgsmål ) enkeltvis, der også findes her på denne internetside, og find selv svarene på spørgsmålene i Koranen, som findes på internet-leksikonnet www.islam-info.dkHej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE