DANSEN OM GULDKALVEN
DANSEN OM GULDKALVEN www.sagenskerne.dk

Præsenteret her  4.november 2009

Jeg fandt dette på internettet i dag den 4. november. For nogle mennesker betyder penge mere, end det Danske Folks forsatte beståen. En moske er også et militært hovedkvater, hvorfra den mødoms-kontrolerende sharia-lov administreres, og udbredes. Alle der ikke ønsker, at denne mødoms-kontrolerende ( TOTALITÆRE IDEOLOGI ) forklædt som religion, skal udbredes fra en Moske i Danmark ,  bør boykotte al handel med denne mand, og hans virksomheder.  

Info om Finn Bach

Denne mand vil opføre et moskeprojekt på Njalsgade-grunden. Et moskeprojekt som er støttet af Saudiske wahabister.

Hans navn er Finn Bach, oprindeligt udlært som mekaniker, og han var bilforhandler i nogle år, inden han i 1969 begyndte at bygge huse.

Finn Bach har også været rallykører, og i 1972 hvor han var fabrikskører for BMW, deltog han i en VM-afdeling, hvor han blev nummer syv.

Ud over aktiviteter i bygge- og betonbranchen, har Finn Bach også altid haft engagementer i underholdningsbranchen. I 1976 åbnede han således diskotek Finn Inn, der i 1993 blev eksproprieret, da Viborg Svømmehal skulle opføres.

Finn Bach er også medindehaver af Bowl´n Fun-kæden og han ejer Ho Ferie- og Aktivitetscenter.
Hovedaktiviteten har dog altid været byggerier, ligesom gruppen omkring Finn Bach siden 1999 har haft stor fokus på betonbranchen med opbygning af DK Beton-kæden.

Finn Bach, der er firmaets idémand og projektudvikler, fungerer til daglig som arbejdende bestyrelsesformand, mens Lene Christensen og Palle Buhl Jørgensen deles om direktørjobbet.
Det er ikke nogen hemmelighed, at Finn Bach er lidt genert og helst holder sig uden for rampelyset.
Derfor ses han sjældent til offentlige arrangementer, ligesom det først er inden for de senere år, at virksomheden er begyndt at markedsføre sig.

Bach Gruppens administration og en lang række tilknyttede selskaber, er for nylig flyttet til nye lokaler på anden og tredje sal i det ene af hjørnetårnene på Viborg Stadion. At Bach Gruppen har valgt at flytte til stadion-komplekset er indlysende, idet firmaet har været primus motor i byggeriet af Viborg Stadion samt de tilstødende bygninger med diverse erhvervslejemål, restauranter, college, idrætshaller med mere. Der er ca. 30 administrative medarbejdere i lokalerne på stadion, deriblandt hustruen Ulla Bach, der lige siden Finn Bach startede som autoforhandler, har været medhjælpende hustru.

I de senere år har Bach Gruppen købt, udviklet og bygget store bolig- og erhvervsbygninger i og omkring Viborg. Senest har Bach Gruppen købt Viborg-Gruppens tidligere domicil.
Nævnes kan det også, at gruppen omkring Finn Bach har 1039 lejemål, heraf 342 erhvervslejemål.
Ud over markante erhvervsbyggerier opfører Bach Gruppen årligt mellem 50 og 70 parcelhuse. Totalt har gruppen opført ca. 3.000 parcelhuse.

Finn Bach har i mange år haft et tæt samarbejde med John Staaling, blandt andet i firmaet Deruda International, som er også Danmarks største leverandør af betonbiler. Firmaet køber mellem 30 og 50 fabriksnye lastbiler ad gangen, som efter opbygning videresælges til primært Danmark og Norge.
Med hensyn til færdigbeton og cement kan nævnes, at gruppen omkring Finn Bach ejer 21 betonværker og har en markedsandel i Danmark på 20 procent. Senest er der købt 11 værker af NCC.
Sluttelig kan det nævnes, at gruppen er medejer af Randers Reb International, Kjellerup Tømmerhandel, Seritronic, Viking Gas, Facadesystemer og VAK-Hallen. Herudover ejer koncernen E. S. Transport og PRC Data.
Finn Bach og tilknyttede selskaber beskæftiger tilsammen knap 1.000 medarbejdere.

Min opfordring. Boykot al handel hos disse firmaer.

Med venlig hilsen =  Poul Leo Nielsen.


Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE