ØKONOMISK KREDSLØB
ØKONOMISK KREDSLØB www.sagenskerne.dk

Præsenteret her  1. november 2009

OM ØKONOMISK KREDSLØB

Danmark bruger vel 15 miliarder til Ulandshjælp i Afrikas fattige lande. Hvor mange af disse midler der bruges i muslimske lande ved jeg ikke. EU lægger også lidt i kassen til Ulandshjælp, hist og pist. Hvor meget har jeg heller ingen anelse om.

Udenrigsministeriet bruger også nogle millioner i kultur-samarbejde med muslimske lande, og det gør EU også.

FN har nogle fredsprojekter i gang, der også koster lidt.

Mange af disse penge går til hjælp til sultne muslimske børn, hvilket igen muliggør endnu flere børnefødsler i muslimske lande. De bliver for mange, som kræver endnu større bidrag far Danmark og EU og FN .

DE RIGE MUSLIMSKE OLIE-LANDE

De rige muslimske olie-lande, hvad gør de så, for de fattige muslimer, i disse muslimske lande ??? De giver så vidt vides næsten ingenting. Jeg ved det faktisk ikke. Der er noget andet jeg ved. De muslimske lande invisterer milliarder i nye Stor-moskeer flere af EUs 27 Nationalstater.

Efter familiesammenføringen begyndte, er der inden for de seneste 25 år bygget cirka 11.ooo Moskeer i Europa, med statsstøtte i størrelsesorden 3 til 4 milliarder kr. årligt.

De største har plads til  5000 personer, heriblandt  den nye martyrernes moske i Berlin. Andre har kostet over en milliard kr. som den nye  centralmoske i Rom.

Tyskland havde i 1972 kun 2 moskeer
England havde i 1963 13 moskeer
Frankrig havde i 1970 godt 20 moskeer

Idag er der næsten 7000 moskeer i disse lande tilsammen.

Mange er beskedne i gamle lagerhaller og huse i Baggårde, ligesom de mange af de 50 moskeer i Danmark, men en del har koranskoler, cafeteria, bibliotek, kampsportstræning for unge, for eksempel, de store Moskeer i Bremen, Mannheim, Køln, London, Castrop-Rauxel, Krefeldt, etc der alle har de besynderlige navne ( Erobrermoskeer )

Islams udbredelse i vesten sker meget hurtigt, dels på grund af den store indvandring, de rigelige pengemidler og gennem støtte fra statskassen i islamiske lande. Store organisationer som "Diyanet" har 350 forlag og 80.000 ansatte. og ( Den muslimske Verdensliga ) har næsten 1000 missionærer.

Sammen med oprettelsen af godt 20 muslimske privatskoler i Danmark oprettes efterhånden koranskoler i de fleste provinsbyer. I Tyskland planlægger den fundamentalistiske organisation Milli Görüs bygning af 300 skoler. I Danmark oprettes for tiden 3 private muslimske skoler årligt.

ISLAMS ØKONOMISKE INVISTERINGER

Således invisterer muslimske lande milliardbeløb i Moskeer i Europa , medens deres trosfæller lider nød. Så stor nød, at Europa sender milliarder til nødstedte muslimer.

HVOR ER LOGIKKEN ???

Hvor er logikken i dette økonomiske kredsløb ??? Dette økonomiske kredsløb burde de økonomiske tænketanke CEPOS og CEVEA måske interessere  sig lidt nærmere for, således at vore Danske Politikere, kan blive orienteret lidt om dette økonomiske kredsløb.

ER MOSKEER MILITÆRE HOVEDKVARTERER ???

Først oprettes der koranskoler, hvor muslimer undervises i Koranens indhold. Når der efterhånden er et vist antal koranskoler, og et større antal muslimer i et byområde, så bygges der et militært hovedkvarter, som hedder en Moske.

HVIS DETTE ER RIGTIGT = HVAD SÅ ???

Hvis dette er rigtigt, så er EU og Danmark i gang med inddirekte, at financere deres egen tilintegørelse.

FORTIELSENS  KUNST ER IMPONERENDE
JOURNALISTERS LOYALITET UPÅKLAGELIG
EUs DIALOGPOLITIK ER UFORSTÅELIG

www.Sappho.dk  læs artiklen = TABERNES KONTINENT.

Besøg  http://www.youtube.com/watch?v=6-3X5hIFXYU og lyt.

www.RadioHolger.dk

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE