HELLIGE SKRIFTER
HELLIGE SKRIFTER www.fornyelsespartiet.dk

Præsenteret her 3. marts 2011      http://www.google.dk/

ISLAMS HELLIGE TEKSTER           http://www.sappho.dk/ FORTIELSEN FORBEREDER = LØGNENS IDEOLOGIER          

Se videoen med Pat Condell på Youtube
         ER DU DANSKER  ???    HVORDAN VED DU DET   ???
http://www.dendanskeforening.dk/ 


      VIL DU FORSVARE = GUD - KONGE og FÆDRELAND = MED DIT LIV ??? 
Kristeligt Dagblad
 
DEBAT: Islams hellige tekster kan ikke tolkes frit

 
Moral er for rettroende muslimer det samme som Allahs reglement - altså Koranen og hadith-tekster. Her skal overhovedet ikke fortolkes. Stening er stening, og halshugning er lige netop halshugning, skriver Lone Nørgaard

- TARMIZY HARVA/Scanpix

Lone Nørgaard | 3. marts 2011

Hvad hjælper det, at man kan finde milde fortolkninger af islam, når det er de politiske magthaveres udlægning, der afgør, hvilke tolkninger der skal dominere, spørger lektor Lone Nørgaard

JESPER KALLESØE er tilbage med et svar i Kristeligt Dagblad den 28. februar på mit islamkritiske indlæg fra den 12. februar. Han mener, der findes mange religioner, og de kan fortolkes, som man behager, og man kan oversætte den ene til anden.

Men det står ikke den enkelte muslim frit for at tolke på helligteksterne. Et par eksempler:

Professor Jakob Skovgaard-Petersen skriver følgende i forbindelse med udgivelsen af professor Barbara Freyer Stowassers "Kvinder i Koranen. Helligtekst, tradition og fortolkning" (på dansk 2008): "Kvinder, der søgte at nytolke den islamiske historie, var (?) oppe imod den kendsgerning, at denne tradition var forvaltet af mænd."

DEN EGYPTISK-AMERIKANSKE professor i kvindestudier ved Harvard Divinity School, Leila Ahmed, som vel kan betegnes som sekulær, muslimsk feminist, har skrevet bogen "Kvinder og køn i islam" (på dansk 2008).
Ahmed erkender, at lovenes specifikke indhold i Koranen udlægges og fastlægges af lovkyndige mænd, samt at enhver regering, der erklærer sig forpligtet på islamisering, vil indføre kvindeundertrykkende familielovgivning i overensstemmelse med sharia (Iran og Pakistan nævnes).

Hun argumenterer - med rette - for, at islam har en etisk stemme, der forkynder moralsk og åndelig lighed mellem alle mennesker. Men hvad hjælper det, at man kan finde blide vers og milde (kvindelige) fortolkninger, når det i sidste instans er de politiske magthaveres udlægning, der afgør, hvilke af de utallige mulige tekststeder og tolkninger der får lov til at dominere?

Kvinders nytolkninger bliver konsekvent overtrumfet af en tradition forvaltet af bogstavtro, mandlige magthavere.

Ved Kallesøe, at Organization of the Islamic Conference (OIC – bestående af 57 muslimske lande) fungerer som en slags global revolutionær generalstab, der kæmper for "islamisk identitet"?

Kallesøe skriver aldrig om sharia og jihad. Han tror, at når muslimer ønsker moralske politikere, er der en parallel til Kristendemokraterne eller Angela Merkels CDU. Men moral er for rettroende muslimer det samme som Allahs reglement - altså Koranen og hadith-tekster.

Her skal overhovedet ikke fortolkes. Stening er stening, og halshugning er lige netop halshugning (jævnfør de mange tilgængelige videoer på nettet af for eksempel henrettelsen af amerikaneren Daniel Pearl). Pew-rapporten om Egypten er også god at få forstand af.

HVORFOR LUKKER Kallesøe øjnene for islamiseringen? Alt imens følgende fænomener breder sig: flerkoneri, parallelle retsinstanser i selvskabte ghettoer, jihad-trusler, reparation af mødom, drab af kopterne i Egypten og assyrerne i Irak.

Har Kallesøe læst al Banna, grundlæggeren af Det Muslimske Broderskab: (http://www.mideastweb.org/Middle-East-Encyclopedia/hassan_al-banna.htm)? Målsætningen – at erobre hele verden og skabe et globalt kalifat – er bærende idé i al-Qaradawis budskaber og således i Det Muslimske Broderskabs. Qaradawi var hovedtaler ved fredagsbønnen på Tahrir-pladsen i Kairo den 18. februar i år.

Han regnes for en af Det Muslimske Broderskabs vigtigste ideologer. Han har et tv-program på al-Jazeera om sharia, som når ud til millioner af muslimer – også i Europa.

I sine fatwaer legaliserer han blandt andet dødsstraf for homoseksualitet og selvmordsterror mod enhver civil israeler. Han har legaliseret muslimske mænds ret til at slå deres koner, ligesom han anbefaler "mild" omskæring – læs: kønslemlæstelse – af kvinder.

Jeg stillede en række spørgsmål i mit indlæg den 12. februar – spørgsmål, som Kallesøe taler uden om. Helt upolemisk: Problemet er ikke kun socialt. Det er kulturbetinget og snævert forbundet med en totalitær, kvindeundertrykkende ideologi.

Lone Nørgaard,

lektor, cand.mag.,

Normasvej 9,

Frederiksberg         Citat slut      http://www.sagenskerne.dk/ JESUS = SIGER = JEG ER SANDHEDEN OG VEJEN

Løgnens konspiration...

"Løgnen kan kun blive opretholdt så længe, STATEN kan skærme mennesker fra løgnens politiske, økonomiske og militære konsekvenser. Derfor bliver det livsvigtigt for STATEN at bruge al dens magt til at undertrykke menings-forskelle - for sandheden er løgnens dødsfjende, og i forlængelse heraf bliver sandheden STATENS største fjende." (Nazi-propaganda- minister Joseph Goebbels i tiden 1933-45)JESUS SIGER =  JEG ER SANDHEDEN OG VEJEN  ???

       

FORTIELSEN FORBEREDER = LØGNENS OVER-HERREDØMME.

LIDT OM KORANENS INDHOLD

Jeg præsenterer her lidt af Koranens indhold - som jeg mener er en nødvendig forudsætning for - at forstå - at islam ikke er den fredens religion - som islams præsteskab ellers påstår. Når muslimer påstår dette - så skyldes det sandsynligvis ( Taqiya ) islams kovlige løgn - og måske endda er påbudt for = shea-muslimer. Det er min fortolkning - som kan være forkert
. Hvad er din fortolkning ???  Saxo-Poul

www.islam-info.dk     Koranen      artikeldatabase.

www.islam-info.dk  et internet-leksikon om Koranens indhold.

KVINDER  Her findes ( Sura 33.59 ) og ( Sura 24.13 )
KOLONIALISME
REN UREN
TØRKLÆDE
TAQIYA = islams lovlige forviringsløgn.
TØRKLÆDER
VANTRO
STENING
JIHAD  = at udbrede islam med vold-om nødvendigt.
APOSTAT
APOSTASI
ÆGTESKAB
BØRNEOPDRAGELSE I MUSLIMSKE HJEM

Her bør tilføjes - at Koranen ikke indeholder ( DE 10 BUD )
Her bør tilføjes - Koranen betragter de kristne som vantro
Ja alle - der ikke er muslimer - er ganske enkelt vantro.JESUS = HAR SAGT = JEG ER SANDHEDEN OG VEJEN

         

LØGNENS IDEOLOGIER  = TOLERERER IKKE = SANDHEDEN

Det forklarer = Joseph Goebbles her = hvorfor =

Løgnens konspiration...

"Løgnen kan kun blive opretholdt så længe, STATEN kan skærme mennesker fra løgnens politiske, økonomiske og militære konsekvenser. Derfor bliver det livsvigtigt for STATEN at bruge al dens magt til at undertrykke menings-forskelle - for sandheden er løgnens dødsfjende, og i forlængelse heraf bliver sandheden  STATENS største fjende." (Nazi-propaganda- minister Joseph Goebbels i tiden 1933-45)

Kan det forklare hvorfor = Racisme-Paragraf 266b blev indført i Dansk Lovgivning i 1971 ??? Hvad er din vurdering ???SANDHEDEN UDSPRINGER FRA EUROPAS KIRKER

                   


DERFOR ØNSKER LØGNENS IDEOLOGIER ALTID = AT AT UDRYDDE KRISTENDOMMEN OG DE KRISTNES KIRKER.Dette er min vurdering = Poul Leo Nielsen  alias  Saxo-PoulHvad er løgnens ideologier ???  Efter min vurdering er det de organisationer = der ønsker et verdensherredømme = og skjuler deres hensigter - eventuelt ved at fortie sandheden for den brede befolkning.

SOCIALISMEN
KOMMUNISMEN
NAZISMEN
ISLAM
MULTI-KULTUREN
MULTINATIONALE SELSKABER

For alle disse organisationer står Kristendommen i vejen for deres globale drømme om verdensherredømmet. Da denne målsætning  ikke kan siges højt - så må angrebet på kirken og de kristne foregå under andre påskud.

Dette er min vurdering. Hvad er din vurdering ???Farshad Kholghi = har jeg hørt sige i søndags-frokosten på - DR - at islam er 20 gange farligere end kummunismen - og da han er flygtning fra Iran ( så vidt jeg er orienteret ) så har han efter min vurdering større indsigt i Islam - end gennemsnits-danskerne og de fleste af Danmarks journalister. Efter min opfattelse er = Farshad Kholghi = en meget troværdig person - der er værd at lytte til.
 


ISLAMS FARLIGHED FORTIET SIDEN 1971

Se videoen med Pat Condell på YoutubeDet er lykkedes i et såkaldt demokrati - at skjule Koranens indholdsiden 1971 - da Racisme-Paragraf 266b - blev en del af dansk lovgivning. Det er sket på flere forskellige måder - og ved hjælp af Paragraf 266b - hvilket efter min opfattelse tyder på en bevidst planlagt strategi. Det er min vurdering. Hvad er din vurdering ??? Her er eksempler på denne strategis effektivitet.

Mogens Glistrup på slap line (1af2)
9 min. - 9. nov 2008
Uploadet af sorensenallan

HVIS SANDHEDEN ER FOR AFSLØRENDE = BØR MAGTHAVERNE SÅ LUKKE MUNDEN PÅ SENDEBUDET MED PARAGRAF 266b  ???  

Peter Neerup Buhl & Mogens Glistrup Retssagen mod Islamlobbyen "De

Jeg tillader mig, at citere fra dette
Peter Neerup Buhl og Mogens Glistrup link.   Citat

Fælles for de muslimske lande er en uhæmmet ødelæggende befolkningstilvækst, som kan begrundes i islams holdning til antikonception.  citat slut

Kan denne udtalelse straffes efter paragraf 266b  ???

PRAGRAF  266b

Ud over Mogens Glistrup,  hvem er så blevet anklaget efter Paragraf ( 266b ) og hvem er også blevet dømt efter Paragraf 266b ???  Jeg ved følgende er anklaget efter denne utilregnelige  ( gummiparagraf ) nemlig Radio Holger =

  Besøg evt. http://www.radioholger.dk/   På dette link kan du høre mere om 266b og høre meget andet interessant.


også andre er anklaget efter paragraf 266b

FORMAND FOR TRYKKEFRIHEDSSELSKABET
LARS HEDEGAARD OGSÅ OFFER FOR 266b


Læs nærmere på  =  www.Sappho.dk  

af Jette Plesner Dali    Besøg evt.  http://www.forsvarspartiet.dk/ Også Folketingsmedlem Hr Jesper Langballe har været anklaget efter Paragraf 266b . Han valgte at tilstå - fordi intet forsvar er muligt - når man først er anklaget efter krænkelses-paragraf 266b - så er intet forsvar muligt. Selv BANANREPUBLIKKER - har svært ved at overgå Paragraf 266b når det gælder manglende mulighed for et forsvar i retsalen.

Når der ikke er plads til sandheden i et dansk retslokale
En anklagets sidste ord - om §266 b
så kan det blive nødvendigt at sige sandheden udenfor.

Vi etniske danskere kan nu konstatere - at sandheden ikke betyder noget i de danske retssale. Hvem er ansvarlig. Domstolene eller Det Danske Folketing. Det er efter min opfattelse folketinget - for domstolene skal dømme efter de love - som Folketinget har vedtaget. Sådan var det engang. Har tiderne forandret sig ??? Er det Domstolene - der bestemmer over Folketinget ???

40 ÅRS FORTIELSER AF KORANENS INDHOLD

Findes der der en forklaring på dette link = www.Tagryggen.dk 
Mark Steyn on Danish TV: European elites drew wrong conclusion after WWII

http://www.youtube.com/watch?v=T463qFGsans


En kronik skrevet af socialdemokraten = Mogens Jensen.
Kronik: Gør plads til islam i Europa    hvorfor???
Et lille overblik over islams globale udbredelse.
Besøg evt. -
http://www.youtube.com/watch?v=6-3X5hIFXYU Critique-foredrag: Et delt folk v. Morten ...
38 min. - 10. okt 2008
video.google.comKRISTNE JAGES I MUSLIMSKE LANDE

LÆS EVT MERE OM FORFATTEREN = PÅ HANS EGEN BLOG. 

KRISTENFORFØLGELSER I VERDEN - AFSNIT D - Niels Erik Søndergårds ...

 - 5 besøg - 22.28

Lidt mere oplysning findes på dette link =  www.forfulgt.dk
KRISTEN - FORFØLGELSER I VERDEN

er samlet og redigeret af
NIELS ERIK SØNDERGAARD
udgivet af forskningsforlaget
RAFAEL  ISBN 978-87-91107-28-3
WINSTON CHURCHILL  =   OM ISLAM

Hvor frygtelige er ikke de forbandelser, som muhamedanismen lægger på sine tilhængere. Bortset fra det fanatiske vanvid, som er lige så farligt i et menneske som galskab i en hund, er der denne angstfyldte, fatalistiske apati. Virkningen er tydelig i mange lande. Uforudseende, sløsede vaner, sjuskede landbrugsmetoder, træge handelsmetoder og usikkerhed omkring ejendomsret, det er tilstanden overalt, hvor Profetens tilhængere regerer eller lever. En fornedrende sanselighed berøver dette liv dets ynde og det næste liv dets værdighed og urørlighed. Det faktum, at enhver kvinde i islamisk lov må tilhøre en mand som hans absolutte ejendom enten som barn, hustru eller konkubine forsinker den endelige udryddelse af slaveriet, indtil den islamiske tro er ophørt med at have magt mellem mennesker. () Der findes ingen stærkere bagstræberisk bevægelse i verden () var det ikke, fordi kristenheden er beskyttet af videnskabens stærke arme - den samme videnskab, som den forgæves har bekæmpet - kunne den moderne europæiske civilisation falde, ganske som det gamle Rom.

Winston Churchill, The River War, II, s. 248-50. London 1899

http://www.kvinderfordanmark.dk/


Nu kan de døde ikke jo ikke anklages efter paragraf 266b.
Ville det være sket i Danmark hvis = Winston Churchil = var kommet med disse udtalelser i Dagens Danmark her i 2010 ???

             

WINSTON CHURCHILL = HAR OGSÅ UDTALT FØLGENDE =

"Altså, hvis vi ikke vil kæmpe for vores ret, når vi let kan vinde uden blodsudgydelser, hvis vi ikke vil kæmpe, når vor sejr er sikker og ikke så dyrekøbt -
så kan vi nå til det øjeblik, hvor vi er nødt til at kæmpe med alle odds imod os og kun have en yderst spinkel chance for at overleve.
Men der kan gives et endnu værre tilfælde: At vi er nødt til at kæmpe, når der ingen chancer er for at sejre, fordi det er bedre at gå til grunde end leve som slaver."
  Citat slutFORTIELSEN FORBEREDER = LØGNENS OVER-HERREDØMME.

Hvilke danske studerende har lyst til at studere - om denne tese er korrekt - ved at sturere om Paragraf 266b er oprettet med det formål - at bruge Paragraf 266b - at skjule Koranens indhold for Danmarks befolkning ???

Hvis du er ung - og - UNDER 21 ÅR - så kan det jo være interessant at vide - hvilke fremtidsmuligheder du har - fra den ( 1. oktober 2016 ) og frem. Det er naturligvis svært at vide - men du har mulighed for - at oplyse dig selv yderligere - på disse links -

www.kulturpartiet.dk
www.oplysningspartiet.dk
www.advarselspartiet.dk 
http://www.pokerpartiet.dk/
www.feriepartiet.dk
http://www.fornyelsespartiet.dk/
http://www.radioholger.dk/
http://www.forsvarspartiet.dk/

Dansk kultur = er det danske Folks = daglige vaner.

  • http://www.google.dk/      • Hej!
    Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
    ANNONCE