DR og TINGBJERG
DR og TINGBJERG www.sagenskerne.dk

Præsenteret her 28. oktober 2009

Danmarks Radio opgraderer Tingbjerg til farligt område


Journalister fra DR bliver fremover beskyttet af vagter, når de arbejder i Tingbjerg

26. oktober 2009       Af Uwe Max Jensen

Et tv-hold fra TV2/Nyhederne fik for to uger siden smadret ruderne i deres vogn, da stationen lavede et indslag fra Tingbjerg Kirke. En gruppe ophidsede unge konfronterede tv-holdet, da de ikke ville acceptere, at TV2 filmede i Tingbjerg uden deres accept. Afslutningsvis smadrede de unge ruderne i TV2's vogn. Den hændelse har nu fået Danmarks Radio til at skærpe sikkerheden, når DR's journalister arbejder i bydelen, således var TV-Avisen's Anja Westphal ledsaget af en vagt, da hun søndag rapporterede fra Tingbjerg Kirke.

Tingbjerg får dermed samme status som Indre Nørrebro, hvor DR efter en række voldelige episoder længe har gjort brug af vagter, der beskytter stationens medarbejdere og udstyr.

"Der er områder, hvor vi kun kører ud, hvis vi har vagt på, fordi der har været en tendens til, at nogen af vores folk er blevet overfaldet. Det drejer sig om specielle områder som Nørrebro og nu også Tingbjerg," siger Ulrik Haagerup, der er chef for DR´s nyhedsproduktion, til Sappho.

Så Tingbjerg er blevet opgraderet til farligt område?

"Det kan du godt sige. Efter at TV2 har fået smadret deres udstyr, har vi besluttet rutinemæssigt at sende en vagt med, når vi arbejder i Tingbjerg, for at passe på udstyret og vores medarbejdere," forklarer Ulrik Haagerup.

Hvordan har du det med, at Danmarks Radio er nødt til at bruge vagter, når I arbejder?

"For at sige det på jysk: Det er ualmindeligt træls, at det er nødvendigt, men sådan er det i nogen områder af Danmark," siger Ulrik Haagerup.

Ifølge Ulrik Haagerup er det vagter fra et professionelt vagtfirma, der ledsager DR's medarbejdere, når de er på arbejde i områder, der af stationen vurderes som værende farlige.

FORSTÅELSE

Min forståelse for DR er ret stor. Det er svært for DR, at følge med i alle, de mange ulovligheder der foregår i Danmark. Jeg håber DR vil starte en ny hjemmeside  www.dr.dk  under overskriften = rigets tilstand. Der giver et overblik over kriminaliteten i Danmark, nu hvor Danmarks Nationalgrænser er nedlagt.

KRISTEN UDSYN = FINDES DET
Er dette et tegn på kristent udsyn, og større viden blandt kristne i Europa om, hvordan kristne behandles i muslimske lande  ???

LÆS EVENTUELT DENNE BOG


KRISTEN - FORFØLGELSER I VERDEN

er samlet og redigeret af NIELS ERIK SØNDERGAARD
udgivet af forskningsforlaget RAFAEL  ISBN 978-87-91107-28-3

Da islam breder sig over hele jordkloden, så er det relevant at vide, hvilke handlinger islam udøver rundt om på jordkloden, for dem der søger sandheden om islam.
Er der måske et globalt mønster ???


Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE