FÆLLES-BOLIGEN
FÆLLES-BOLIGEN www.sagenskerne.dk

Præsenteret her 27 oktober 2007

BO-FÆLLESSKABETS BOLIG-OPBYGNING

Bo-fællesskabet boligopbygning ude på landet starter med et køkken der er cirka 9 meter langt, og mellem 4 og 5 meter bredt. Det bygges inde i en nedlagt lade, eller i  en anden nedlagt landbrugs-bygning.

Cirka ( 2 en halv meter ) fra den endevæg hvor køleskabet med indbygget fryser skal stå, der bygges et bord ud fra sidevægen til cirka midt i rummet. I dette bord bygges en håndvask til opvask. Dette bord følger væggen yderligere hen til køleskabet.

Der bygges skabe ved siden af køleskabet hen over bordet i endevæggen. I den ene side bygges der ( 2 en halv meter ) brede værelser ( cirka ) med en dør ind til køkkenet. Her skal være en seng, og et skab, et bord og en stol, og ikke meget mere. Der burde kunne være 3 værelser ud fra den ene sidevæg, med en dør ind til køkkenet. Ind imellem de tre værelser bør der være en dør ud til den friske luft.

Det betyder, at når den sovende står op, så går vedkommende ind i køkkenet, der også fungerer som fælles opholdstue, hvor der står et langbord, eller to borde i forlængelse af hinanden. Det er muligt, at der er plads til 2 eller 3 yderligere værelser til den anden side, i det fælles opholdsrum. I den anden endevæg, den uden køleskab, der bygges en dør, således at bo-fælles-skabet kan bygges yderlige værelser der efter behov, og i forhold til, at bo-fælles-skabet bliver udviddet med flere personer. Der kan eventuelt bygges legeværelse til børn.

Fordelen ved at bygge inden i en nedlagt lade, eller en anden nedlagt landbrugs-ejendom er, at dette byggeri ikke kan ses udefra. Så er i tre eller flere unge kvinder, der vil bo i et bo-fællesskab, så må i have gang i forældre og kærester, og sammen med dem planlægge dette byggeri.

Behov i tilknytning til dette byggeri, er naturligvis vandhane over vasken i bordet, og eletrisk belysning, og afløb samt opvarmning. Det kan i begyndelsen eventuelt være gas-opvarmning i køkkenet, som jo er den fælles opholds-stue. Det er muligt et af værelserne bør være et badeværelse.

Kære kvinder, nu må i have gang i jeres kærester og forældre, hvis i skal være færdige med disse bofælles-skaber inden, den 1. oktober 2016 når den næste store globale økonomiske krise sætter ind, hvilket er begrundelsen for, at oprette disse bo-fælles-skaber.

UDEN FOR

Uden for bo.fælles-skabet starter i med, at plante nogle frugt-træer til eget internt behov. Jeg vil foreslå, at i starter med dette forhandlings-grundlag = 8 frugt-træer. Det kan være = 2 æbletræer 2 pæretræer 2 blommetræer 2 kirsebærtræer. Hvis træerne plantes i efteråret 2010, så burde der være frugter at høste, den 1. oktober 2016. Husk at i en rundkreds om frugt-træerne, skal al ukrudt fjernes i en afstand af 75 centimeter, således at regnvand kan sive ned til frugt-træernes rødder.

INSPIRATION

De pige-grupper der ønsker fælles inspiration, inden i går i gang med opbygningen af bo-fælles-skabet, bør sammen besøge ( Samsø ) for at få noget at vide om varme og strøm og selvforsyning af energi. Jo længere væk fra storbyerne i bygger jeres hemmelige bo-fælles-skaber = jo bedre, men helst ikke længere væk end 10 kilometer fra en Købmand eller en brugs. 

KODEORDET ER SELVFORSYNING 

Selv om kodeordet er selvforsyning ved hjælp af nyttehaver, så vil det sandsynligvis være nødvendigt med indkøb, som muligvis skal klares ved hjælp af en cykeltur. Derfor støttes nærmeste købmand eller brugs.

NYTTEHAVER

I danske nyttehaver, kan der dyrkes kartofler, løg, gulerødder, grønkål, porrer, radisser, ærter, aspars, rødbeder, jordbær, græskar og bønner. Hvis der er mulighed for et drivhus, så kan der dyrkes tomater.

Nogle få grise. Det er praktisk med nogle få grise, til at spise køkkenaffald, hvis dette er muligt. Bistader kan give honning, men alting kræver viden. Målet er så vidt muligt selvforsyning, den 1. oktober 2001.

DEMOGRAFI = BØRNEFØDSLER

Der er for mange mennesker på jordkloden, og for få etniske danskere, og derfor er alle børn meget velkomne i disse bo-fælles-skaber. Måske dette link kan virke inspirerende, for at bygge bo-fælles-skaber =

Besøg  http://www.youtube.com/watch?v=6-3X5hIFXYU og lyt.

MØDEPLIGT

For at et sådant bo-fællesskab kan fungere i virkelighedens verden, så er det nødvendigt, at der er mødepligt en gang om ugen, hvor opgaverne i fællesskabet fordeles. Dem, der ikke udfører de arbejds-opgaver de påtager at løse i ugens løb, bør udsluses af bo-fælles-skabet hurtigst muligt. Teoretikere hører hjemme på universiteter eller andre oplysende steder. Det her er dyb alvor, for det er meget vigtigt, at bo rimeligt fornuftigt og godt, inden den store globale finans-krise den, 1. oktober 2016

DEN UGENTLIGE FOREDRAGSAFTEN

Hvis det er muligt, så bør der inviteres en foredragsholder en gang om ugen. Disse foredragsholdere kan eventuelt findes på denne internetside  www.durban2.dk  på top 200 listen og bør så vidt muligt Google,s inden de kontaktes, så i ved lidt om, hvem de er www.Google.dk  Et godt debatemne er Dansk børneopdragelse set i forhold til andre kultures børneopdragelse. Er der ingen foredragsholder, så må i finde et fælles debatemne, og en fælles ordstyrer, som skifter fra gang til gang.

FÆLLESKASSEN OG ØKONOMI

Fælleskassen optælles hver uge, inden eventuelle indkøb planlægges på det ugentlige fælles-møde. Inspiration til valg af foredrags-holdere kan findes på nogle af disse internetsider. Men besøg for en ordens skyld, denne internetside først  www.KvinderForDanmark.dk

www.Sappho.dk  læs her om DEN HOLOGRAFISKE VERDENSORDEN
www.islam-info.dk og læs under overskriften KOLONIALISME
http://www.spydet.blogspot.com/
http://www.uriasposten.net/
http://www.kvinderfordanmark.dk/
http://www.nymoedom.dk/  hvorfor
http://www.dendanskeforening.dk/
http://www.siad.dk/
www.NOMOS-dk.dk
http://www.sagenskerne.dk/
http://www.dksamling.dk/
www.annalyttiger.wordpress.com
http://snaphanen.dk/
http://www.hannedahl.eu/
www.amine.dk   mest for kvinder
www.180grader.dk
www.trykkefrihed.dk 
http://www.bibliotek.trykkefrihed.dk/
Besøg evt. http://da.danielpipes.org/ nu også på Dansk 

POLITIK

Hvis der er nogle unge kvinder, der er interesseret i Politik, så vil jeg anbefale ( Dansk Samling) som et udviklingssted begyndede med ønsket om en 2 års prøvetid, for at finde ud af, om Politik er noget for dig. Her er linket til deres hjemmeside = http://www.dksamling.dk/

  


Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE