EKSTRABLADET
EKSTRABLADET www.Sagenskerne.dk

Præsenteret her 21. oktober 2009

EKSTRABLADETS OVERSKRIFT 19. maj 1996

I disse tider, hvor virkningerne fra den sidste globale økonomiske krise, endnu ikke er helt overvundet, så kan det være interessant, at tænke tilbage på EKSTRABLADETS OVERSKRIFT fra 2 - Søndag den, 19 maj 1996 som var følgende = PØLSE af FISK

IDEER DER DUR

Det var ægteparret Gunhild og Knud Jeppesen, der efter 3 års anstrengelser, kunne fremvise Sealamien, der reddede et dusin arbejdspladser i Thyborøn.

DE TRE OPFINDELSER

Fiskeeksportøren fra Thyborøn, og hans hustru kunne fremvise 3 opfindelser

1. En sealamipølse
2. En rygradslinial
3. En indpakningsmaskine til halmballer

EKSTRABLADET og IDEER DER DUR

Jeg kan naturligvis ikke vide, om Ekstrabladet vil tage denne ide op igen, fra 1996, og igen begynde at præsentere ( ideer der dur ) ???

HAVETS SPEGEPØLSE = SEALAMI-PØLSEN

I disse tider, hvor finanskrisen lægger pres på EUs Nationalstaters budgetter, og der er tegn på, at det er usund kost, der præger Danskernes sundhed, så kunne det være interessant at vide, om EKSTRABLADET vil følge op på denne artikel, og hver uge anbefale  ( havets spegepølse )  eller andre gode kostråd til Danmarks ungdom og øvrige danske befolkning ??? EKSTRABLADET behøver ikke nødvendigvis, at råde næste generation til, at fravælge Flæskestegen juleaften. Der er mange andre dage i løbet af året, hvor ungdommen kan leve sundt.

NÆSTE GENERATION

Det vil sikkert ikke trække ned på EKSTRABLADETS OMDØMME, hvis avisen kunne give gode råd til næste Generation, hvis bladet fulgte op på gode spisevaner, og sund kost for næste generation, og gav gode råd om sunde spisevaner.

MAVEN - DIN BEDSTE VEN

Jeg formoder, at radiodoktoren = CARSTEN-VAGN-HANSEN, har den samme indstilling. Hans gode råd kan findes på denne internet-side = www.carsten-vagn-hansen.dk/ , og der findes også gode kost-råd, for næste generation. Der er efter min opfattelse mange gode råd at finde der, for den næste generation, også gode lægeråd om sygdom. Han har vist også skrevet bøger, som måske kan inspirere EKSTRABLADET.

I DET VESTJYSKE

I det vestjyske, har ægteparret Gundhild og Knud Jeppesen  formået, at vise vejen for næste generation af unge mennesker. Vi må håbe, at samfundet formår, at give næste generation sin opbakning til nye initiativer. Økonomisk pres, lærer forhåbentlig næste generation, at samarbejde, og tænke nyt. Her kan EKSTRABLADET HJÆLPE TIL, ved, at fortælle om, hvordan iværksættere, har overvundet bureaukratiske forhindringer, og andre vanskeligheder, på deres vej inden successen var hjemme.

NÆSTE GLOBALE FINANSKRISE

Det er naturligvis ikke sikkert, at den næste globale finanskrise intræffer. men hvilke gode råd vil EKSTRABLADET give til næste Generation, for at den kan imødegå den næste finanskrise, hvis den skulle indtræffe , den 1. oktober 2016 ??? Kan EKSTRABLADET hente mere inspiration i det Vestjyske,om sund mad, kombineret med pioner-ånd inden , den 1. oktober 2016 ???

Hvad mener EKSTRABLADET om IDEER DER DUR ???

UNDSKYLD, hvis navnet Gundhild er stavet forkert. Det skal måske staves således = Gunhild ???

GODE  IDEER

Hvor mange gode ideer kan Danskerne nå at få, inden den 1. oktober 2016Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE