KOMISKE ALI
KOMISKE ALI www.sagenskerne.dk

Præsenteret her 17. oktober 2009

KOMISKE ALI og DANSK PRESSE

Har Dansk Presse og Komiske Ali noget til fælles ???

Besøg eventuelt    www.KvinderForDanmark.dk 

og derefter           www.DenDanskeForening.dk   

og derefter           www.kulturpartiet.dk


SVÆRDVERSET

Kender Danmarks journalister Sværdverset i Koranen
???

TO  LOVGIVNINGER  I SAMME LAND

Er det noget, som Dansk Presse har en korrekt mening om ??? 

 Besøg  http://www.youtube.com/watch?v=6-3X5hIFXYU og lyt.KOMISKE ALI   = opdateret =   22. maj 2012

Mens kanonerne kunne høres i baggrunden = så påstod ( Komiske Ali ) at der ingen fjender var i landet.

Her i Danmark påstår = Danmarks Folketingsmedlemmer = at der ingen fjender er i Danmark. Det samme gør Regeringerne i de 26 andre National-stater i = EU. Hvad er det 27 National-staters befolkninger kan se = som Regerings-cheferne i de 27 Nationalstater i EU ikke kan se ???

Er =  Danmarks Folketing  = mere blinde end = KOMISKE ALI ???

Hvor findes svaret på = at = Danmarks Partiledere = befaler de lokalt valgte Partimedlemmer til = at være lige så blinde = som =  KOMISKE  ALI  ???  Hvor kan svaret findes på dette Politiske mysterium ??? Har = Anders Bruun Laursen = en forklaring på dette Politiske Mysterium = på = www.Medie1.dk 

Hvorfor ønsker Partilederne fra disse Politiske Partier = at Danmark forsat skal være medlem af = EU ??? Jeg taler om disse Politiske Partier =

Socialdemokratiet
SF = Socialistisk Folkeparti
De Radikale
Venstre
De Konservative
Liberal Alliance


Her bør det bemærkes = at det er Partilederen = der vælger sin efterfølger = og måske har det været således = fra = den 1. maj 1776 = hvem kan vide dette ???

1. maj 1776 grundlagde Adam Weishauph 
Illuminati-broderskabet.

Er  Illuminati  en frimurer-orden = der kontrollerer og administrerer disse organisationers arbejdsområder  =

The Royal Institute of international affaires
The Council on Foreign Relations
FN = UN
Club of Rome
The Trilateral Commission

Er det = at Partilederen vælger sin efterfølger = en del af det system som =
Daniel Estulin = benævner som det = Metodologiske System = og som også bruges i = Frimurer-loger ???

Er det   www.bilderberggruppen.dk  der udfører ordrerne ???

www.wikipedia.dk  www.Google.dk  www.wikipedia.netG. Edward Griffin - The Collectivist Conspiracy - YouTube

Mere om = New World Order: Varer over 60 minutter.
http://www.youtube.com/watch?v=VebOTc-7shUFind selv ( Jim Marrs ) på  =   http://www.google.dk/ 

UNDER = DEMOKRATIETS FACADE = FIND SELV ( Aaron Russo )


Mottoet = Frihed Lighed og Broderskab = dukkede frem i 1776 i forbindelse med = USAs Uafhængighedserklæring = og i Frankrig lidt senere = 1789 tror jeg nok = det var.

Personligt bryder jeg mig ikke om =

FRIHED = STYRET GENNEM = LIGHED =
STYRET AF ET BRODERSKAB =
DER MULIGVIS KAN BESTÅ  AF = HEDENSKE BØSSER
???

Order Of Death Final - Alex Jones - YouTubeDet jeg som = Kristen = ønsker = det er = FRIHED gennem SANDHED = ganske enkelt fordi =

KRISTENDOMMEN =  er forkyndelse af = SANDHEDEN.
 


Det var = Adam Weishauph = der dannede frimurer-ordenen  Illuminati   den 1. maj 1776  Den tilbeder et højeste Væsen = hvilket kunne antyde = at =  Illuminati  = indeholder en Religion = der kan være over 1000 eller 2000 år gammel = og som indeholder et = erobrings-system = et = Metodologisk System = der kan erobre en Nationalstat = ved at skabe indre splid i National-staten. Det er nok kun = Jim Marrs = fra Texas der kan = analysere sig frem til det rigtige svar ???


Friheds-gudinden i USA = er bygget af Frankrig og USA i fællesskab. Den er et symbol på frihed = men for hvem ???  For et Broderskab måske ??? For et Broderskab = der vil skabe en = New World Order ???

Frihed gennem lighed  = kunne godt fungere lidt bedre = for den oprindelige befolkning i Danmark = og i Europa.

Frihed gennem lighed = kan det godt kaldes = Multikulturalisme ???Illuminati  =  skrev = "Zions Vises Protokoller"  =  og Adam Weishauph har  tilsyneladende også haft viden om = Muhammed = da han skrev = "Zions Vises Protokoller" = da Adam Weishauph = har lavet en slags månekalender = der skulle begynde år 632 = netop det årstal = islam forsker = Ibn Ishaq - mener Muhammed døde. Det menes at Ibn Ishaq fik støtte i cirka år 750 = fra Kalif Mansur = hvilket Adam Weishauph tilsyneladende har været vidende om = siden han kunne skrive en ny Måne Kalender = begyndende fra år 632.

Et lille sidespor.  Er islam en hær = forklædt som Religion ???

Har = Robert Spencer = ret i sin nye teori = i sin nye bog = om = at Muhammed måske aldrig har eksisteret = men er en myte skabt = for at islams erobringer kunne forklares religiøst. Det bør = Jim Marrs og Robert Spencer få en dybere diskussion om = næste gang de mødes tilfældigt i en lufthavn = medmindre de enes om = at skrive en ny bog sammen = om = Kalif Mansur = og om = der anes en forbindelse til en fortidig = Hedensk Religion ???

Illuminati  = har også dette ordsprog = Orden ud af Kaos = hvilket bør minde = Danmarks Befolkning = om = at Danmarks = Kulturminister = her i 2012 er en tidligere = Kaos-Pilot = samt at Danmarks = Kirkeminister = er en hedning = der er stolt af at være Inder = men vil gøre = Folkekirken til en = Bøsseklub. Det passer fint med = at ville skabe = Kaos = i lille Danmark = mellem = Danmarks oprindelige befolninger.

Morten Uhrskov Jensen
= har i sin bog allerede oplyst = at = Det Danske Folk = er = ET DELT FOLK = og i sin bog = der netop hedder = ET DELT FOLK = der omhandler Danmarks udlændinge Politik fra 1983 til 2008 = og slår noget interessant fast = at = Kultur = er et = NUL SUM SPIL = forstået på den måde = at der hvor Danskerne har tabt =  daglige vaner = der har Danmark mistet noget af sin = Kultur = men summen af den samlede kultur i Danmark er stadig = 100 Procent.

På Grunlovsforeningens hjemmeside = www.danskkultur.dk  kan = Danmarks Ungdom = læse mere om danske =
Skikke og Mærkedage = inden socialdemokratiet overtog børneopdragelsen i Danmark. Hør eventuelt dette foredrag af = Jim Marrs =

Historieundervisning af Jim Marrs. Hør hvordan eliten og hvem ...Ud fra den = Måne-kalender = som Adam Weishauph havde klar = allerede omkring 1776 = det betyder = at en forbindelse mellem islam og Illuminati ikke kan udelukkes = hvilket igen kan betyde = at det måske var Illuminati = der fik aktiveret det ( Muslimske Broderskab ) i 1928 = som ifølge = Adam Weishaupts plan = skal skabe Kaos i Nordafrika ??? 
 Jeg kan ikke bevise noget - men vil ikke udelukke muligheden. Det er en opgave for fremtidens historie-forskere.

LIGE NU = MAJ 2012 = ER VI OVER 7 MILLIARDER PERSONLIGHEDER

Hvis vi ser på denne kendsgerning = og vi ser på = hvad der står på denne sten = der står i USA = så er det ideelle antal omkring 500 millioner mennesker. Det = der er interessant at vide i denne sammenhæng = det er = om illuminati har sådanne reducerings-planer af jordklodens befolkninger ???

www.Guidestones.us            Se også Videoen.

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE