RELIGIØSE SLYNGPLANTER
RELIGIØSE SLYNGPLANTER www.sagenskerne.dk

Præsenteret her 16. oktober 2009

KORAN KOMMENTAREN

KORAN KOMMENTAREN
af ROLF SLOT-HENRIKSEN
Forlaget RAFAEL
ISBN 87-91107-04-0

Når jeg forsøger at forstå indholdet af denne bog, så må jeg for det første erkende, at min grundviden om islam, er for lille til, at forstå denne bog i dybden.

LÆREN om  ABROGATION

Jeg mener dog, at forstå ( læren om abrogation ) i fortolkningen af Koranens lovtekster = Suraer. Når oplysningen først er givet, og ny viden er sevet ind, så burde selv en Dansk Politiker kunne fortolke betydningen af påstanden om = at islam er Fredens Religion.

MIN MANGLENDE VIDEN

Jeg må erkende, at der hos mig, er der en stor manglende grundviden, for at kunne forstå ( Koran Kommentaren ) i dybden, men til gengæld sætter den min fantasi igang = således

JORDEN RUMMER EN URSKOV AF RELIGIONER

Min fantasi får min hjerne til, at opfatte jordkloden, som en urskov af religioner, fordi mennesker i alle kulturer åbenbart har brug for et fast fundament her i livet, der også kan være et holdepunkt, eller en undskyldning for deres daglige opførsel i hverdagen. Det kan være religion.

RELIGIONS-MULIGHEDER =

hinduismen - Fodboldfanklubber - kristendommem - ateister - kommunisme - islam - sundhedsfanatikere -  klimaidealister  = kort sagt et væld af muligheder, når der er frit religionsvalg på alle hylder.

ISLAM og KRISTENDOMMEN.

Når jeg læser ( Koran Kommentaren ) og sammenligningerne mellem islam og Kristendommen, så ser jeg islam, som en slyngplante, der har sin rod i Kristendommen, som jeg ser som et stort stærk træ, som slyngplanten islam gør alt for at kvæle overalt på jordkloden. Denne slyngplante kvæler alle religioner og politiske systemer på sin vej.

DET STORE STÆRKE TRÆ = KRISTENDOMMEN

Det store stærke træ = kristendommen er begyndt at rådne indefra, og slyngplanten gør alt for, at fremstå som = det store stærke træ, men er i virkeligheden stadig en slyngplante, der ikke har rygrad til, at rejse sig, og stå ved egen kraft.

DET STORE STÆRKE SVÆKKEDE TRÆ

Det store stærke svækkede træ = Kristendommen kan godt se, at denne slyngplante = islam mangler rygrad til, at rejse sig ved egen kraft, og holde sig oprejst ved egen kraft. Derfor sender det store træ sin næring, til denne slyngplante for, at hjælpe det med, at stå op ved egen kraft.

DET STORE STÆRKE TRÆ SVÆKKES

Det store stærke træ = kristendommen = sender al sin overskydende næring til denne slyngplante = islam = hvilket medfører, at dette store stærke træ står i stampe udviklingsmæssigt.  Fred for enhver pris betyder, fred til, at træet kan opsluges af denne lian, denne slyngplante, der hvor træet har sine svage punkter.

FANTASI PÅ AFVEJE

Sådan kan en bog sende en fantasi på afveje, som naturligvis ikke har noget med virkeligheden at gøre, i dag ,den 16 oktober 2009. Hvordan svækkes et sundt dansk træ indefra ??? Det kræver dyb tålmodighed at finde svaret, fordi denne bog =

MORTEN  UHRSKOV JENSEN har skrevet bogen
ET DELT FOLK som er udgivet på forlaget LYSIAS
ISBN 978-87-989198-5-8  UDKOM 2008

er på 559 sider og 52 sider kilde-matriale.

DIN FANTASI

Hvis din fantasi skal pirres yderligere af bogen ( Koran Kommentaren ) så er den bog kun på 160 sider, med kun 8 sider kildematriale, men til gengæld er den dyb. Jeg vil derfor fraråde enhver politiker at læse denne bog.

DE TROLØSE

Der findes naturligvis også mennesker, der ingen religion har, men disse intellektuelle og højt begavede mennesker, der ingen religion har( selv om der er frit valg på alle hylder i Danmark ) de angriber enhver viden fra en rationel analyserende indfaldsvinkel, og et sådant analyserende menneske, er efter min vurdering filosoffen ( KAI SØRLANDER ER )  Han har skrevet

KAI SØRLANDER  har skrevet bogen 
FORSVAR FOR RATIONALITETEN
filosoffens bog er udkommet på INFORMATIONS FORLAG
isbn 978-87-7514-1890 udkom 2008


Denne bog er på 228 sider og 4 sider kildemateriale, så den burde være overkommelig, også for dem, der dyrker den menneskelige fredsgud = FN. Det er nu dejligt med frit valg af religion på alle hylder. Hvordan bliver man medlem af religionen = Bilderberg-gruppen ??? Skal man hjernevaskes først, eller ligger det i Generne ???

http://www.google.dk/
Find historien om Ayaan Hirsi Ali på wikipedia
http://www.wikipedia.org/wiki/forside
Find oplysninger om bilderberggruppen på wikipedia
http://www.folketinget.dk/

Hav en god dag.

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE