3. DANSKE KVINDER
3. DANSKE KVINDER www.sagenskerne.dk

Præsenteret her 18. oktober 2009

Som det kan læses på  www.Sappho.dk  så er Kirker i Danmark under angreb, ligesom det sker mere eller mindre i alle muslimske lande. Kort og godt = fjenden er her i landet, og min vurdering er, at størstedelen af Dansk Presse står tilbage, og ligner KOMISKE ALI, ham der i Bagdad sagde, at der ingen fjender var i Irak, samtidig med, at man på TV kunne høre bombebrag i baggrunden.

DANMARKS  LAND-DISTRIKTER

I Danmarks land-distrikter virker alting endnu fredeligt. Det man ikke ser i sin hverdag, det tænker man ikke nærmere eller dybere over. Nu er det dog på internettet muligt at se, hvordan erobringen af Danmark sker, ved hjælp af mange børnefødsler. Det kan gøres på denne internetside www.KvinderForDanmark.dk 

DANMARKS UNGE KVINDER

Det er næste generation, af Danmarks unge kvinder, der skal leve med følgerne af Politikernes afgørelser truffet i Danmark og i EU. der er delte meninger om visdommen i EUs Politik, der fra 2010 giver mulighed for indvandring for cirka 150 millioner muslimer, fra 9 udvalgte muslimske lande. Besøg eventuelt denne internetside = http://balder.org/avisartikler/EU-Og-Medierne-Tavshed-Om-Euromediterranien-Eurabien.php

FARLIGE  BY-OMRÅDER

Danske byer erobres, ved hjælp af mange børnefødsler, og islam indfører deres Parallel-lovgivning = shariaen, som muslimer altid gør, når de kommer til et nyt land. Da islam har denne lovparagraf = denne Sura = stående i Koranen, så bliver det naturligvis mere og mere farligt, jo flere muslimer der bor i et område, for kvinder at færdes uden tørklæde. Da alle, der ikke er muslimer er ( urene ), og kan kendes på, at de ikke bærer tørklæde, så kan enhver kvinde, der vover sig ind i et område, hvor der bor mange muslimer risikere, at blive forulempet. Ikke alle muslimer er unge og brunstige, og ivrige efter, at udføre Muhammeds befalinger, men nogle er, og derfor kan en ung Dansk kvinde ikke vide sig sikker, i visse Danske storbyer. Dette er min vurdering. Hvad er din vurdering ???

SURA 33.59  og  SURA 24.13

De urene kan forulempes
"...de skal trække deres tørklæde sammen omkring sig, så at de kan kendes (som ærbare, rene) og så de ikke forulempes" (Sura 33.59). (De ærbare , rene skal kendes så de ikke forulempes ligesom de urene).

Kvinders troværdighed ved voldtægt
En kvinde kan ikke få en voldtægtsmand dømt medmindre hun har 4 mandlige vidner: "Hvis de (kvinderne) ikke kan bringe 4 vidner, som er mænd, er de ud fra Allahs syn løgnere" (Sura 24.13) 

DISSE 2 LOVPARAGRAFFER I KORANEN

kan læses på dette internet-leksikon om islam www.islam-info.dk  under overskriften = kvinder. Jeg vil også foreslå Danmarks unge kvinder, at de på dette internet-leksikon læser, hvilke ordrer der står i Koranen om Jihad = hellig krig = og som alle muslimer har pligt til, at efterleve, hvis der gives en ordre fra en Imam eller en Emir.

DANSKE KVINDERS SELVFORSVAR

Findes der et selvforsvar for kvinder ??? I dag den 18. oktober 2009 er de bedste råd jeg kan give følgende =

Unge kvinder = find sammen i kvindegrupper, og lav bofælles-skaber på mindst 3 kvinder på nedlagte landsbrugs-ejendomme, og byg en tilværelse op omkring selvforsyning af egne afgrøder. 

Kræv mindst 3 timers dagligt arbejde, af alle bo-fælles-skabets beboere, ellers er det ud og farvel. 

3 kvinder styrer i fællesskab arbejds-opgaverne, som aftales på det ugentlige beboermøde, hvor der er mødepligt, for ellers er det ud og farvel.

Der kan eventuelt lejes værelser ud til soldater, der har haft tjeneste i udlandet.

KULTURFORSVARET

Der må ikke færdes muslimer på området, fordi de medbringer Allahs sharia-love, der kræver underkastelse af alle, der ikke er muslimer. Besøg   www.kulturpartiet.dk  og beslut jer til, hvilke ( Danske skikke ) i vil kæmpe for, at bevare.

HALALKØD FORBUDT  =  FLÆSKESTEG PÅBUDT JULEAFTEN.

MÅLSÆTNINGER.

1. Stræb efter, at være selvforsynende fra år 2016, med afgrøder fra jeres egen nyttehave. Den næste globale krise, kan sandsynligvis ikke overvindes.

2. Stræb efter at Holde lav profil, omkring jeres bofælles-skaber. Gør bo-fællesskabet til et børnevenligt sted at være, men lær børnene, hvad i mener er forskellen på rigtigt og forkert.

3. Efter det ugentlige opgave-møde, holdes der fast intern kulturaften, hvor alle medier er slukket. Der kan eventuelt inviteres en person, som indleder aftenen med et foredrag. Det kunne foreksempel være filosoffen ( ASGER ) eller personer fra  www.nomos-dk.dk fra debat-forummet ( MIDGÅRD )

4. Fra år 2016 skal området kunne forsvares rent fysisk, fordi den næste økonomiske krise, kan få priserne på madvarer til at stige, til uanede højder. De hunde der er på disse bo-fællesskaber, skal være godt dresserede.

5. På den ugentlige møde-aften, er det også vigtigt at drøfte hvilke danske skikke i vil kæmpe for, i jeres hverdag, 

FRIHEDSKAMP

Se det i øjnene, en kultur-fjende er her i landet, og har allerede erobret flere by-områder, og ingen kan forsvare sin kultur alene. Derfor er det nødvendigt at danne grupper, og forsvare sin kultur i fælles-skaber.
Forvent ingen hjælp fra Politikere, fordi det er EU, der har besluttet, at der skal overflyttes cirka 150 millioner muslimer til Europa. Hvorfor de har taget denne beslutning, ved jeg ikke, men den Amerikanske Præsident Rosevelt har udtalt ( I POLITIK SKER INTET TILFÆLDIGT ) igen

SE DET I ØJNENE 

Islam er her i landet med en kultur, der  kræver kontrol med alle Danske kvinders seksualitet. Det bedste råd, som jeg kan give jer Danske Kvinder. Forbered jer i tide. Besøg også  www.kulturkloeften.dk  og følg den statistiske udvikling, der hvor det er muligt. Noget statistisk materiale mangler, for at få et samlet overblik, og det = ER IKKE TILFÆLDIGT.

DERFOR DANSKE KVINDER

Begynd allerede nu, at samles i små grupper, og mødes en gang om ugen, og gennemgå de ( 20 spørgsmål ) der findes her på siden, og gennemdrøft disse spørgsmål et af gangen, på det ugenlige møde. På den måde lærer i, hvad i er oppe imod. Lad mødre og bedsteforældre hjælpe jer, hvis i mener, at de kan holde lav profil.

Besøg  http://www.youtube.com/watch?v=6-3X5hIFXYU og lyt.

HELD og LYKKE med fremtiden. M.V.H.  Poul Leo Nielsen.


Lige en forbrugeroplysning =

Den unge islam-forsker KIM MØLLER, er ansvarshavende for internetsiden  www.Uriasposten.net  hvor der er LINKS til mange interessante internetsider, der oplyser om islam og islams udbredelse i Danmark og Europa.





 



Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE