MØDOMS-KULTUREN ISLAM
MØDOMS-KULTUREN ISLAM www.sagenskerne.dk

MØDOMS-KULTUREN  ISLAM  Præsenteret her 30. september 2009

Forlanger jomfru-certifikater

Et stigende antal unge muslimske piger og kvinder oplever, at familierne forlanger dokumentation for pigernes jomfruelighed.

Derfor bliver pigerne tvunget til læg­en for at få udstedt en lægeerklæring, der bekræfter, at pigerne ikke har haft samleje.

Det fortæller socialrådgiver og syge­plejerske Kristina Aamand til DR Nyhed­er. Hun står bag hjemmesiden NyMø­dom.dk. En brevkasse hvor muslimske piger kan få oplysninger om seksualitet og jomfrudom.

Familiens ære og pigernes værdi
"Pigerne er utrolig bange for denne undersøgelse, fordi mange af dem ikke er jomfruer," siger Kristina Aamand.

Ud af 50 henvendelser om måneden handler hver tredje om såkaldte jomfru-certifikater. Det drejer sig i høj grad om familiens ære og pigernes værdi på bryllupsmarkedet, fortæller socialrådgiveren.

"For mange af de her piger er et jomfru-certifikat hele grundlaget for, hvorvidt de kan blive gift eller ej," siger Kristina Aamand.

Bør sige nej
Men lægerne bør sige nej til at udstede jomfru-attester, mener formanden for Praktiserende Lægers Organisation, Michael Dupont.

"Attester skal være meningsfyldte, og jeg vil orientere mine medlemmer om, at attester af denne her karakter ikke er meningsfyldte, og at de skal holde op med at lave dem," siger han. citat slut

LILLE DOKTOR = HVAD NU ???

Det er absolut meningsfuldt for den unge muslimske kvinde, at hun får sit jomfru-certifikat fordi, at for den unge kvinde er det et spørgsmål om liv eller død.
Besøg  www.nymoedom.dk. og hør HVORFOR.

Mødommens magt er ikke fremmed for mig. Jeg er selv vokset op i en dansk-arabisk muslimsk familie, er pakistansk gift - og kender spillets regler. Jeg er sygeplejerske og socialrådgiver og har bl.a. arbejdet på Center for Voldtægtsofre, Rigshospitalet. Udgav i 2007 bogen Mødom på mode - Beretninger om traditioner og tabu blandt etniske minoriteter.

KRISTINA AAMAND  kan kontaktes telefonisk på 31 12 64 89. Citat slut.
Selv om Muhammed har ligget i sin grav siden år 632, så kræver han stadig mødoms-kontrol af alle muslimske kvinder, for intet muslimsk barn må undslippe deres værnepligt og livslange soldaterpligt i islams globale erobringshær. En muslim er Allahs slave, og adlyder derfor altid en militær ordre, udstedt af Allahs stedfortrædere her på jordkloden =  så som imamer.  Selvfølgelig er en troende islamisk familie parat til, at slå deres egen datter ihjel, hvis hun ikke er jomfru på brudenatten. For en troende muslimsk fader, er det stor forskel på, om man kommer op i en af Allahs 7 himle, eller brænder op i helvedet i al evighed.

Besøg  www.islam-info.dk  og læs i dette internet-leksikon om koranens pligt og straf af familiefaderen, hvis han ikke har styr på sin datters mødom, indtil hun er gift. Det kan læses under ( børneopdragelse i muslimske hjem )

Skal mødomskulturen give ytringsfriheden mundkurv på ???
Hvis du ønsker at forsvare ytringsfriheden, så besøg dette link =
http://www.stoetytringsfriheden.dk/index.php/skriv-under


TROEN BAG ÆRESDRAB kaldes KULTUR-BERIGELSE
.
Familiefaderen kan redde familiens ære, og sin egen plads i Allahs himmel, hvis han dræber en datter der har mistet sin mødom. Tror man, ja så tror man, og det gælder både kristne og muslimer. At islam ifølge min analyse, fra starten for 1400  år siden var en militærlov, forklædt som en religion, ja det betyder intet, for en overbevist troende muslim.

NÅR DANMARKS GRUNDLOV = AFLØSES AF ISLAMS SHARIALOVE

Hvad sker der, når islams sharia-love afløser Danmarks Grundlov, for det vil sandsynligvis ske. Prøv at lytte med her, helt til bunds.

SÅDAN ADMINISTRERES ISLAMS TØRKLÆDE-KULTUR

Besøg =  http://www.spydet.blogspot.com/  = og se muslimsk kvinde i Sudan blive pisket efter Koranens sharialov. Filmen er tilsyneladende optaget i Sudan i = december 2010.

Besøg  dette link - og se hvor udbredt islams Tørklæde-kultur er

Besøg  http://www.youtube.com/watch?v=6-3X5hIFXYU og lyt.

I følge den demografiske udvikling, vil islams sharia-love afløse Danmarks Grundlov på et eller andet tidspunkt, og hvad sker der så ??? Der vil ske det, der sker i andre muslimske lande. Vestens kvinder, bliver som alle muslimske kvinder underlagt islams mødoms-kontrol. Islams straffe af kvinder er mange og grusomme. Besøg eventuelt www.KvinderForDanmark.dk  og bliv oplyst om, hvad du måske ikke ser - ske - i Danmark i din hverdag.

EU og VESTEN og DEMOGRAFI


KULTUR-BERIGELSEN ER KOMMET TIL DANMARK

Peter Neerup Buhl & Mogens Glistrup Retssagen mod Islamlobbyen "De ...

Der er mange eksempler på, at Kultur-berigelsen også er kommet til Danmark. Besøg eventuelt  www.kulturkloeften.dk 
 
Her er et enkelt eksempel, ud af mange eksempler.
Til:
Undisclosed-Recipient@yahoo.com
 
Jyllands-Posten
 
P-pillens far fortryder

Af KATRINE ØGAARD JENSEN

Offentliggjort 29.09.09 kl. 18:20
 
Kemikeren, der var med til at skabe p-pillen, Carl Djerassi, advarer mod de demografiske konsekvenser af pillen.

Den østrigske kemiker Carl Djerassi, der var med til at skabe p-pillen, mener, at opfindelsen har medført en demografisk katastrofe.
Det har han skrevet i et indlæg i den østrigske avis Der Standard. Her fremhæver han en ubalance i befolkningstilvæksten – en ubalance, han kalder et ”skrækscenarie”.

Unge begår nationalt selvmord
Skrækscenariet består for Carl Djerassi i, at der ikke længere er ”nogen sammenhæng mellem seksualitet og reproduktion” i det meste af Europa. Han mener, at den faldende fødselsrate er en overset epidemi, der er langt værre end eksempelvis fedme, som får masser af opmærksomhed.

Kemikeren beskylder desuden unge østrigere for at begå nationalt selvmord, hvis ikke de formerer sig i landet, der gennemsnitligt har 1,4 børn per familie.

Den præventive pille har tidligere været beskyldt for meget.

Vatikanet i Rom har ifølge The Taiwan Times udskældt pillen for at have en ”ødelæggende økologisk effekt” ved at udsætte miljøet for massevis af hormoner gennem urin – hormoner, der ifølge katolske læger er skyld i en svækket fertilitet hos mænd.

ER DET KUN ØSTRIG DER BEGÅR NATIONALT SELVMORD ???

Besøg eventuelt   www.Uriasposten.net 


Udland

Konvertering nærer kulturkrig

21. okt 2009 00:00 En 17-årig pige, der er konverteret fra islam til kristendommen, udstiller spændinger mellem kristne og muslimer i USA

Da tusinder af muslimer i september samledes i forbundshovedstaden Washington til en stor fredagsbøn for at markere ramadanen, var Fathima Rifqa Bary del af en kristen "prayer-a-thon" (bøn-maraton), hvor hun blev opfordret til at bede til, at muslimer tager kristendommen til sig. - MANDEL NGAN/Scanpix Denmark

En sag om en 17-årig kristen konvertit har antændt den simrende konflikt mellem kristne og muslimske grupper i USA. Hun løb væk fra sin muslimske familie i Ohio og søgte ly hos en præst i Florida angiveligt af frygt for æresdrab.

Mens den kristne højrefløj har gjort Fathima Rifqa Bary til sin nyeste mærkesag og betegner sagen som et eksempel på "civilisationernes sammenstød", så er muslimske aktivister gået i defensiven.

Tvunget hjem
Fathima Rifqa Barys forældre i Ohio er gået rettens vej for at få deres datter tilbage, efter at hun i sommer på egen hånd rejste til Orlando i Florida.

Her bankede hun på hos et kristent præstepar, som hun havde fået forbindelse til via den sociale netværkstjeneste Facebook. Den 17-årige konvertit siger, at hun frygter for sit liv, idet hendes far er bundet af sin muslimske tro til at begå æresdrab på hende.

Familien, der stammer fra Sri Lanka, afviser anklagerne. Efterforskere fra politiet i både Ohio og Florida finder ingen beviser for, at Fathima Rifqa Bary har været udsat for mishandling eller trusler og vurderer, at pigens anklager er baseret på hendes egen fortolkning af islam. I sidste uge afgjorde en domstol i Florida, at hun skal vende tilbage til Ohio og placeres hos en plejefamilie.

Bøn-maraton for omvendelse
For nogle amerikanere er Fathima Rifqa Bary et billede på de kristne-muslimske spændinger, som slog rødder efter islamistiske terroristers angreb på USA den 11. september 2001.

Da domstolen i Florida behandlede sagen, demonstrerede kristne aktivister med bibeler uden for retssalen. Og da tusinder af muslimer i september samledes i forbundshovedstaden Washington til en stor fredagsbøn for at markere ramadanen, var Fathima Rifqa Bary del af en kristen "prayer-a-thon" (bøn-maraton), hvor hun blev opfordret til at bede til, at muslimer tager kristendommen til sig.

Æresdrab er ikke religiøse
Muslimske grupper påpeger, at æresdrab er "kulturelle" og ikke tolereret af islam. De beskylder højrekristne grupper og politikere for at bruge sagen til at fyre op under anti-muslimske følelser.

- De bruger denne sag til at fremme en ekstremistisk politisk og religiøs dagsorden, siger Babak Darvish, der er direktør for Ohio-grenen af organisationen Council on American-Islamic Relations, til avisen Washington Post.

I amerikanske medier understreger eksperter, at Fathima Rifqa Barys frygt for æresdrab - uanset om den er berettiget eller ej - afspejler en ny kulturel virkelighed, som domstolene må forholde sig til. I løbet af de seneste 10 år har der været mindst 20 æresdrab i USA og Canada.

Besøg  eventuelt  www.islam-info.dk  og læs hvad Koranen skriver
under overskriften = kvinder.
under overskriften = Børneopdragelse i muslimske hjem

Hvordan tolker journalister Koranens lovparagraf ( Sura 33:59 ) ???

Gælder Koranens lov-paragraffer for alle muslimer på jordkloden, også dem der lever i USA, og dem der lever i Danmark ???

Besøg eventuelt også     www.kulturpartiet.dk 
og måske også             www.forsvarspartiet.dk 

WWW.Google.dk


ytringsfriheden.

Det var ligesom en øjenåbner. Vi har en lang tradition for satire og religionskritik i Danmark, og pludselig kommer der nogen og siger, at dét og dét må vi ikke tegne. Jeg tænkte, at det simpelthen ikke kunne være rigtigt, at der var nogen, som ville dræbe på grund af en tegning. Men på den måde blev tegningen med bomben i turbanen alligevel en selvopfyldende profeti, siger den 39-årige sygeplejerske Rachel Adelberg Johansen fra Odense.

Citat slut.

Besøg eventuelt  www.Sappho.dk

http://www.avisen.dk/ 

Den islamisk-arabiske slavehandel

Besøg eventuelt   www.oplysningspartiet.dkDa jeg er født i 1945 - så er det ikke min fremtid - det drejer sig om - men -JERES FREMTID det drejer sig om = Til jer der her i 2010 der er - UNDER 21 ÅR.  Hvad vil i gøre ???  Vil i gøre noget ??? Vil i melde jer ind i en forening = eller ind i et Politisk Parti = så er der nogle muligheder her =

Grundlovsforeningen = www.danskkultur.dk 

Kultur er et folks daglige vaner. Da = Det danske folk = har været et Kristent folk = i over 1000 år = så har mange af vores daglige vaner = udspring i Kristendommen.
                               


                         www.RadioHolger.dk 


TIL = UNGE UNDER 21 ÅR = HELD og LYKKE = MED JERES FREMTID.Køb "Nationernes nødvendighed"
 

Bestil "Nationernes nødvendighed" her .


.

Kan danskerne vækkes  - af tornerosesøvnen ???Act! for America - Home

Hvem oversætter bogen til dansk ???

Sharia finans = jihadUSA viser kampvilje - Hvad gør vi Danskere  ???Mark Steyn on Danish TV: European elites drew wrong conclusion after WWII

http://www.youtube.com/watch?v=T463qFGsans

Besøg evt også - http://www.youtube.com/watch?v=6-3X5hIFXYU Besøg eventuelt =  http://www.spydet.blogspot.com/   = og se muslimsk kvinde i Sudan blive pisket efter shariaen. Filmen er tilsyneladende optaget i Sudan i = december 2010.

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE