Kommunismens Bedstefar

www.Sagenskerne.dk = 31 januar 2013

Hvem var Kommunismens Bedstefar ???    www.Davidduke.com

www.wikipedia.net  www.medie1.dk www.RadioDua.dk www.RadioHolger.dk  www.Google.dk

 www.DenKorteAvis.dk   www.Spydet.blogspot.com   www.kulturkloeften.dk

                                              www.Uriasposten.net

 

The Jesuits the 20th Century Eric Jon Phelps - YouTube

 

www.youtube.com/watch?v=EXWwbXGAWaQ
21/01/2012 - Uploadet af Islandretreat
History_of_the_Jesuits Their Origin, Progress, Doctrines, and Design by G. B. Nicolini.pdf http://www.mediafire ...
 

 

 


 

 ER DU KRISTEN  ???  HVORDAN VED DU DET  ???
http://www.dendanskeforening.dk/ 

      VIL DU FORSVARE = SANDHEDEN = MED DIT LIV ???


 

 KRISTENDOMMEN er forkyndelse af SANDHEDEN

 Derfor = www.Lyttilgud.dk  www.endtime.net  www.Tagryggen.dk


 

Her ser vi = Karl Marx = en Frimurer som var  medlem af = Grand Orient Lodge ???

 

Karl Marx - Wikipedia, den frie encyklopædi      Citat

Karl Marx var inspireret af Hegel og dennes dialektik, men mente dog samtidig at Hegels idealistiske historieopfattelse var at betragte som historien "på hovedet". Mens Hegel mente at det var en ånd der fremprovokerede de materielle ændringer i samfundet, var Marx af den helt modsatte opfattelse.     Citat slut

  Karl Marx' udgav i 1848 Det kommunistiske partis manifest sammen med Engels

 Frederic Engels - var frimurer - og medlem af = Grant Orient Lodge.

Karl Marx - var også frimurer - og medlem af = Grant Orient Lodge


 Så vidt vides = så blev = Karl Marx  = opdraget af sin bedstefar = der var en Jødisk Præst = en = Rabbiner = og hvad har så præget den bedstefar = der har opdraget = Karl Marx ???  Her er det logisk at tro på at = Karl Marxes = bedstefar = som var jødisk præst = Rabbiner = var præget af = hvad der står i Jødernes bibel = The Talmud. Hvad kan der så fortælles om indholdet i jødernes bibel ??? Ja - det må fremtidens historiske forskere studere nærmere. Det er for mig nærliggende at antage = at indholdet i = The Talmud = har præget Karl Marxes tankegang gennem påvirkning af sin bedstefar.

Hvad mere kan der siges om = Karl Marx ???

Karl Marx = var en = Satanisk Præst i 1800 tallet = hvor han oprettede = en Liga af kun mænd. Denne liga bestod af homoseksuelle.  Derfor dette spørgsmål = var Karl Marx med til at oprette = Bohemian Grove = et sted i USA = hvor Satans tilhængere normalt mødes en gang om året ???  Tilsyneladende kendte Karl Marx også hemmelige Babylonske frimurer måder at hilse på. Hvem er så = de mange homoseksuelle mennesker = der er satan-tilbedere = der mødes i Bohemian Grove ???  Det er noget som = Alex Jones = har optaget på film.


 

         The Order of Death : Alex Jones : Free Download & Streaming ...

 

 JESSE VENTURA SAY = THINK and THINK AGAIN

Er det tilladt at spørge om = hvad der inspirerede = Karl Marx = til at skrive = Det Kommunistiske manifest  ???

Han var jøde = og hans bedstefar var = Jødisk Rabbiner ??? Kan inspirationen til Karl Marx = være kommet fra jødernes Bibel = THE TALMUD = til at skrive = det Kommunistiske manifest ??? igennem den bedstefar = der har opdraget = Karl Marx ???

Karl Marx = var tilsyneladende også = Præst = i en satan-tilbedende Kult = så han har måske også været med til at oprette = Satan-Tilbedelsen i Bohemian Grove.


Hvis = Karl Marx = der var jøde = havde en bedstefar der stod for = Karl Marxes = opdragelse = og denne bedstefar var en Jødisk Præst = en såkaldt Rabbiner = så kan inspirationen til = Karl Marx = om at skrive det Kommunistiske Manifest = være inspireret af = hvad der står i Jødernes Bibel = The Talmud = The Jewish book. Mine antagelser kan naturligvis være forkerte ??? Det må fremtidens historie-forskere naturligvis analysere nærmere.

 

Why I Left Judaism - YouTube

 

www.youtube.com/watch?v=fGTp1Q162Gw
01/09/2010 - Uploadet af zionget
Which denomination does he belong to, if I may ask? He looks like he belongs to some Eastern Orthodox branch ...
 
 
 

 

 Er homoseksuelle ægteskaber = Kristendom ???

Her i Danmark har Folketinget vedtaget en lov = der gør et ægteskab mellem homoseksuelle = lovlige. Folkets kirke i Danmark = er ikke mere Folkets Kirke = men Folketingets Kirke. Derfor har jeg Personligt meldt mig ud af den danske Folkekirke = for jeg vil ikke være medlem af en global religiøs homoseksuel bevægelse = bare fordi Folketingets medlemmer er tilhængere af den Satankult = der holder deres årlige møde i Bohemian Grove = bare fordi flere af USAs Præsidenter = har været = og er = medlemmer af Satan-Kulten i Bohemian Grove.  

Dette er en kendsgerning =

Det er en kendsgerning at =  Karl Marx'  i 1848  udgav Det kommunistiske partis manifest sammen med  = Friedrich Engels = der ligesom = Karl Marx = var en Frimurer = og medlem af = Grant Orient Lodge. Det bør bemærkes = at Karl Marx også har studeret filosoffen Hegel. Det kan betyde = at Det kommunistiske Manifest = kun er halvdelen af det hegelske system = hvor den Nazistiske ideologi = var den anden halvdel = af dette hegelske system ??? Hvis inspirationen til det Kommunistiske Manifest = kommer fra Satan selv = måske forstærket de Heksetilbedendes friluftskirke i Bohemian Grove = så kan det forklare = hvorfor så mange mennesker er dræbt = efter at Kummunismen er kommet til magten. Hvis det amerikanske folk = havde en liste over de amerikanske Politikere = der havde besøgt = Bohemian Grove = så ville det amerikanske folk vide = hvilke Politikere de ikke bør stemme på  ???


 

 Hvilke hemmelige sprog = har = Satan-tilbedere ???

 Freeman and Texe Marrs Part 1- 3/4 (Occult, Masonry, Britney ...

 

www.youtube.com/watch?v=h_4aGoHSvPY
10/04/2011 - Uploadet af JediWitness
NWO and Occult researcher Freeman speaks with Texas minister and author Tex Marrs about the occult ...
 

 

Nazis (& alike) did not lose WW2 according to Charlotte Iserbyt ...

www.fidyo.info/de3667da1.html5. jul 2012 - 58 min.
Nazis (& alike) did not lose WW2 according to Charlotte Iserbyt - 'Skull & Bones'? see Movie 'Skull ...

 www.RadioHolger.dk   www.Medie1.dk    www.RadioDua.dk   www.DenKorteAvis.dk

ENGANG SAMARBEJDEDE NAZISTER OG
MUSLIMSKE RELIGIØSE LEDERE =Vi ser her Hajj Amin al-Husseini - stormufti af Jerusalem og tidligere præsident for Palæstinas Øverste Islamisle Råd i samtale med Hitler. Havde de aftalt at udskifte Danmarks og Europas oprindelige befolkninger ??? Er forsættelsen og overkommandoen af denne  Nazistiske arbejdsopgave = bare blevet overtaget af = EU ???

Indvandringen af muslimer til ( Danmark og Europa ) er forsat = lige siden 1945.

 

Jim Marrs: Hidden History Part 2 - YouTube

www.youtube.com/watch?v=n7eWzPn3xbA
07/02/2012 - Uploadet af EPICVOYAGERS
Jim Marrs continues his explanation concerning how secret societies have and continue to manipulate ...

 Flere videoer for jim marrs hidden history »


 

 JESSE VENTURA SAY = THINK and THINK AGAIN = ( TÆNKE-PAUSE ) 

 Jesse Ventura = har sagt dette = tænk igen = og det er et godt råd.

Jesus = Guds søn = har sagt dette om fremtiden = for cirka 2000 år siden.

Citat

(5) Jesus sagde: "Kend det, som er foran dit ansigt, og det, som er skjult for dig, skal blive åbenbaret for dig. For der er intet skjult. som ikke skal blive tydeliggjort"

Citat slut.

Et af 114 Vers fra = Thomas Evangeliet = fundet i 1945 = netop som anden Verdenskrig i Europa var slut. Måske en tilfældighed ???  Måske en opfordring til mennesker ( ovenfra ) om at tænke sig godt om  ???  Det håber jeg menige medlemmer i Overnationale Institutioner og i Folketinget vil begynde at gøre.  

Det jeg tror.

Satan ønsker = at gøre alle mennesker til sine slaver = og frihed til = at være ond = over for alle mennesker. Satan eller Lucifer = har ikke fysisk adgang til jordkloden lige nu = her i 2013. Derfor sker al ondskab på denne jord ( Pr. stedfortræder ) især gennem de = mennesker = der tilbeder Satan eller Lucifers ondskab = i hemmelige organisationer = og i hemmelige fri-murer-loger = og derfor har mulighed for = at organisere ondskaben = ved at beherske disse 7 områder rent fysisk = med magten over disse 7 områder =

Politik - Religion - Militært - Økonomisk - Juraen - Kultur - Medie-kontrol

og derefter kombinere brugen af midler =  fra disse 7 områder - til at fremme mest mulig ondskab for mennesker = her på jordkloden.

Soldater marcherer i takt = og slår hvem som helst ihjel = hvis de får en ordre - til at gøre det = for det er de uddannet til.  Og hvem står for = meget diciplinerede opdragelses-metoder ??? Det gør de onde kræfter = der behersker de onde ideologier = der fremmer onde kræfters magt = ved at beherske disse 7 områder.

IDEER  UDVIKLER SIG TIL = IDEOLOGIER. HVILKEN IDEOLOGI KOM FØRST ???

Hvor kommer de ideer fra - der udvikler sig til ideologier ??? Her tænker jeg på =

Nazismen
Islam
Socialismen
Humanismen

Nihilismen
Multikulturalismen
Kommunismen
Demokratiet

The Talmud

Hvilket år er disse ideologier og Facader til ideologier og religioner indført første gang ???

Det som jeg finder, er interessante spørgsmål, desangående, er = hvor kommer disse ideer - der udvikler sig til = ideologier oprindeligt fra ???  Var det Kommunismen der kom først ???

Er Kommunismen en = enheds-ideologi ???  Kan et demokrati = styres som om = det var en enhedsideologi = under demokratiets hegelske facade = ved hjælp af det ( Metodologiske System ) Kan disse forskellige ide-facader = stamme fra den samme kilde ???

Kan flere af disse ideer = der udvikler sig til ideologier = være plantet forskudt i samme tidsperiode - med det formål - at skaffe indre splid - i jordklodens forskellige Nationalstater - for at destabilisere disse Nationalstater - således at Nationalstaternes befolkninger ikke forsvarer deres egen kultur ???

ET FOLKS KULTUR = ER FOLKETS DAGLIGE VANER.       www.danskkultur.dk 

Udtalt af Socialdemokraten og filologen = Hartvig Frisch = Har skrevet flere bøger.


 

 EN LILLE  TEORETISK ANALYSE-PAUSE

Hvad kan vi konstatere = hvis de historiske forudsætninger ellers er korrekte. Vi kan konstatere = at jøden= Karl Marx = der skrev det = Kommunistiske Manifest = også kaldet ( Marxismen ) = blev opdraget af sin bedstefar = der var en jødisk Præst = en såkaldt Rabbiner. Jødernes Bibel kaldes ( The Talmud ) og gælder kun for jøder. Her er naturligt = at denne bedstefar til Karl Marx = denne Rabbiner = har opdraget = Karl Marx = efter den Religion som er Beskrevet i Jødernes Bibel = ( The Talmud ) Her finder jeg det interessant = hvad denne jøde har at sige om det = som forkyndes i jødernes Bibel = ( The Talmud )

 

Why I Left Judaism - YouTube       Brother Nathanael· 163 videos

 

Det kan betyde = at = Karl Marx = gennem sin bedstefar = er blevet præget af de religiøse budskaber = som står i Jødernes bibel ( The Talmud ) der igen har præget = Karl Marx = i hans opvækst = inden han skrev det Kommunistiske Manifest = sammen med Engels. Hvad man i Ungdommen nemmer = man ej i alderdommen glemmer. Det kan betyde = at det kommunistiske manifest = på en eller anden måde er inspireret af jødernes Bibel ( The Talmud ) ???  Derfor dette spørgsmål til danske Præster =

Står = ( Guds Lov = DE 10 BUD ) i jødernes Bibel ( The Talmud ) hvilket vil være nærliggende at antage = efter som det ifølge Bibelen = var en Jøde = Moses = der som det første menneske = der = her på jorden = der blev betroet vor = Kristne Guds LovSå er det et spørgsmål = som Danmarks fagkundskab på dette område = De Danske Præster = kan besvare ??? Det er jo muligt = at djævelens fristelster kan blive for stærke = selv for Danmarks Præster ??? Det er jo også muligt = at Præste-uddannelsen blev lagt om = medens Danmark var besat af Nazister fra cirka 1940 til 1945 = således at Danmarks Præster har fået en uddannelse = som er sammensat af = Vatikanets Jesuitter  = medens Danmark var besat = af = Nazister = der var meget venlige overfor = Paven og Vatkanstaten.

 Ove Sprogøe - Fandens oldemor - YouTube 

www.youtube.com/watch?v=mk1LIOyFpiw
02/03/2008 - Uploadet af DirchFan
CIGARETTER, WHISKEY OG NØGNE PIGER! Reply · 25 ... its about whiskey, naked girls and cigs ...
 

Lad mig også lige slå fast = at der er forskel på = Tyskere og Nazister. Nazismen er en ideologi. Tyskerne er et folk. 

Lad mig også lige slå fast = at ikke alle jøder = lever efter de = religiøse Budskaber = som der forkyndes efter i jødernes Synagoger = og som står i jødernes Bibel = ( The Talmud ) Desuden er det mit indtryk = at = Sandheder og ideologier = er to uforenelige størrelser. Men hvem er bedst til = at udtale sig om Jøder og Israel ??? Jeg finder ingen på internettet = der gør det bedre end = Minister = Louis Farrakhan=

 

 European Jews Are Not Semite = Proof - YouTube

 

www.youtube.com/watch?v=T7a9wj3wyJI
31/01/2009 - Uploadet af basketfloating
Something to think about before embarking upon supporting White Israel! White Jews = Anti- Semite? or Anti ...
 
Hørte jeg = Farrakhan = udtale dette = under dette interview = på Al Jarzeera  ???
 
Kan du ikke tåle at høreSandheden = hører du ikke hjemme på denne Planet.
 

 

 KRISTENDOMMEN er forkyndelse af SANDHEDEN

 Derfor = www.Lyttilgud.dk  www.endtime.net  www.Tagryggen.dk

Da Kristendommen er forkyndelse af Sandheder og dem er jeg på jagt efter = når det gælder om at finde ud af = hvor inspirationen til det = Kommunistiske Manifest = kommer fra. Det ser ud til = at ideologien = der skal afløse = Kristendommens budskaber= først skal være på Plads = inden den = diciplinerende opdragelse = kan finde sted = i skoler = og Universiteter = og i Frimurer-loger. Derfor er det naturligvis interessant = hvad det er = THE TALMUDs = Religiøse bøger = forkynder ???  Når  jøden = Karl Marx = tilsyneladende også har været Præst = i en = Satan-Kult = betyder det = at = Karl Marx = skrev det = Kommunistiske Manifest = for at opnå global magt = til en ( New World Order ) samt for at udrydde flest mulige Kristne. Kristendommen er altid hæmmende for ideologier og Religioner = der baserer deres budskaber på = Løgne = og derfor er det naturligt for ideologier og Religioner = der bruger ( Fysisk Magt ) til at opnå deres vilje = at de elimerer flest mulige = Kristne = for at opnå den Totale globale magt = og for at undgå = at stå ansigt til ansigt = med virkelighedens Sandheder.

Andet sted kan du høre = filosoffen Asger = under overskriften ( ASGERS TALE ) hvor de fleste Partiledere = glimrede ved deres fravær. Som det siges = Sandheden = er ilde hørt = i visse kredse. Så et Politisk kneb = tages i brug. Sandheden = ties ihjel = ved udeblivelse fra mødet.

LIDT OM HEGEL-SYSTEMET  

 Georg Wilhelm Friedrich Hegel - Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg ved ikke hvor meget = Hegel systemet = siger Bagerjomfruen i bagerbutikken = henne om hjørnet = men for dem der studerer = stratetisk krigskunst = efter = Krigskunsten af Sun Tzu = så er det elementær viden = at det første offer er = Sandheden = når det gælder de stratetiske manøvrer i denne form for krigsførelse.

Efter mit instinkt = så begyndte dette angreb på Kristendommen = og Kristendommens Civilisation = allerede omkring den 1. maj 1776 = ifølge et system = der benævnes som = "Zions Vises Protolkoller" som menes af mig = at være skrevet af = Adam Weishauph. Her er det muligt = at jeg tager fejl. Hvis Jesuitten = Adam Weishauph = havde angrebs-strategien færdig den 1. maj 1776 = så må det Hegelske system være tilsat angrebs-strategien senere = da Hegel så vidt vides = først er født i 1770.  Det er måske muligt = at anden halvdel af dette = ( Hegel System ) Nazismen er tilsat senere = som den anden halvdel af "Zions Vises Protokoller" ???

Nazismen var et elitært projekt | Information

HVOR KOM INSPIRATIONEN FRA  ??? 

Hvor kom inspirationen fra til = Karl Marx og Frederick Engels = til at skrive Das Kapital ???

 Hvem skrev i virkeligheden Hitlers Kampskrift = Mein Kampf  ???


Nazismen var et elitært projekt

Det er en fejl, når man antager, at glødende nationalisme er 'pøbelens ideologi'. Magten er aldrig 'folkets', men overklassens, siger den norske forfatter Kjartan Fløgstad, hvis seneste roman handler om, hvordan elitisme og høj kulturel dannelse = på ingen måder er et værn mod barbari. Tværtimod er det derfra, det udspringer.
 

Det som er svært at vide = for personer med en kort skolegang ( som mig ) = det er = at Kommunismen og Nazismen ( måske ) er to halvdele af det samme system = der er udtænkt med det formål = gennem krig = at udslette de overflødige mennesker ( der ikke gør nytte for overklassen ) og derfor bruger krige = til at reducere de overflødige mennesker = der bruger af overklassens globale resurser igennem krige = med dette skjulte formål = nemlig at reducere den del af menneskeheden = der ikke gør nytte til gavn for overklassen - og bare æder løs af jordens resourser = og som overklassen anser som deres private ejendom. Ud fra dette synspunkt = kan det være ligegyldigt hvem der vinder krigen = for begge systemer er Totalitære systemer = som den globale elite har under kontrol. Så her er et spørgsmål = hvem er den Globale Elite = Globalisterne  ???

 Walter Veith - (21) A New World Order / Total Onslaught - YouTube

 

www.youtube.com/watch?v=BomP-eZ5lYM
28/12/2011 - Uploadet af TheClosingOfTime
http://amazingdiscoveries.org/ This DVD explains the emergence of a new world order and its purpose, with ...
 
 

IS THERE A GOD? THE SECRET OF THE U.N VATICAN JAH BUL ...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

IS THERE A GOD? THE SECRET OF THE U.N VATICAN JAH BUL ...

 

 

 

 

 

 

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE