FORTIELSEN og EU
FORTIELSEN og EU www.sagenskerne.dk

FORTIELSEN og EU - POLITIKERE  2. Juni  2009

Euromed. konference i folketinget

Indland - Politik

Vellykket SIOE konference d. 26. maj om det euromediterranske projekt

Uhyggelige perspektiver åbnede sig

Mødet startede for de fleste med at stå i kø ved folketingts sikkerhedscheck der fungerede fuldstændigt som i en lufthavn. Håndtasker, bagage og overtøj blev kørt igennem en scanner og folk gik igennem en metaldetektor og navne og tilmeldingsliste blev afpasset. Helt igennem en betryggende seance.

Men inden da var deltagerne blevet stoppet af en flok radikale inklusiv shansen, (Margrethe Monika S. Hansen) - en berygtet radikal der går ind for civil ulydighed og har stået sammen med autonome der har kastet flasker efter politiet.
De var utilfredse med at SIOE holdt konference i folketinget hvilket gik imod deres forståelse af demokrati. De mener ikke at alle holdninger skal høres. De mener heller ikke at tilbageholdte oplysninger om euromediterranien skal for en dag, men det undrer jo ingen, da man må sige at de radikale idag hører til global-fascisterne.
Før 1940 prøvede de radikale at gøre deres til at Danmark stod åben for tysk magtovertagelse og idag prøver de at gøre deres til at nedbryde Danmark så vi står åben overfor en islamisk magtovertagelse. Så ingen var vel overraskede over det radikale sammenrend.

Talerne til konferencen var Anders Bruun Laursen, Asger Engberg og Bill Warner, amerikansk islamekspert.


Anders Bruun Laursen fremlagde dokumentation udelukkende fra EUs egne hjemmesider på at det euromediterranske samarbejde ender med et nyt Stor-EU, hvis grænser kommer til at ligne det forgangne romerske imperiums. Altså at Middelhavet bliver en indsø i det nye Stor-EU.
Allerede nu kalder de det en union og der bliver et delt præsidentskab mellem nord og syd. For øjeblikket er det præsident Sarkozy fra Frankrig og Mubarrak fra Egypten der har denne ære. Og allerede fra næste år og frem til 2012 bliver der mulighed for at mennesker og varer frit kan passere i den nye union.

Der blev vist et hav af links til EUs egne hjemmesider der beviser dette, at Europa skal islamiseres. Demokrati, kristendom, europæisk kultur og europæerne skal fordrives fra Europa. 50 millioner nordafrikanere fra muslimske lande skal slæbes ind i EU. Og stik imod befolkningens ønsker, deltager Danmark. Daily Express var også kommet undervejrs med noget af sandheden, da de skriver følgende artikel

Det var chokerende at høre om planerne og så samtidig vide, at danske politikere og en fej dansk presse, der ellers nok bryster sig af at være kritisk, intet har fortalt den danske befolkning om dette projekt der starter allerede til januar næste år. Det gav sig også udslag i konferencen. Få politikere og ingen medier. Politikerne der var til stede, havde ikke hørt om det euromediterranske projekt.

Efter Anders Bruuns foredrag var der mange spørgsmål, forståeligt nok da det kom som et chok for de fleste inklusiv folketingspolitikerne.

Derfor vil vi opfordre alle til at deltage i valgmøder op til EU-valget og stille de opstillede spørgsmål om det euromediterranske projekt og hvad deres holdninger er til dette, da man selvfølgelig ikke kan stemme på nogen, der bevidst fortier noget for befolkningen.


Derefter var det Asger Engberg der holdt et filosofisk foredrag om demokratiets forfald i det gamle Grækenland kontra hvad der sker i EU lige nu. Fem-i-tolv vil senere udgive Asgers foredrag i en artikel om emnet.


Dernæst var det Bill Warner der holdt et foredrag om islams mulighed for at være medspiller i et projekt som det euromediterranske. Et fantastisk foredrag der ved hjælp af videnskabelige statistikker beviste at islam aldrig kan indordne sig, men altid skal dominere. Derfor vil det euromediterranske union ende med at blive islamisk domineret og derefter vil det for evigt være farvel til det Europa vi kender.

Derfor er tiden nu inde til at handle. Skriv eller mail til dine folketingspolitikere og stil dem spørgsmål om det euromediterranske projekt. Skriv, mail og ring til avisernes redaktører og spørg om hvorfor de forholder dig sandheden og hvorfor de intet har skrevet om det euromediterranske projekt. Men projektet har måske ingen nyhedsværdi?

Normalt plejer vores modstandere at have alenlange forklaringer på hvordan vi tager fejl, men hvorfor er de tavse netop i denne sag?

Oplysningsmæssigt en fantastisk god konference, men sandelig ikke en konference der efterlod én i godt humør, når man for det første kan se den manipulation der foregår fra politikere og danske medier og for det andet kan se de uhyggelige perspektiver der tegner sig for Europa i nær fremtid.

Referater af foredragene vil komme i løbet af de næste par dage.

FORTIELSENS KUNST

Hvor lang tid, fortielsen om Euromediterranienaftalen har varet vides ikke. Det jeg, Poul Leo Nielsen konstaterer det er, at, ( Barcalona - erklæringen ) fra 1995 er blevet vekslet til ( Euromediterranienaftalen ) i 2008, uden der har været en politisk debat om betydningen af denne aftale, for journalisters børn og børnebørns fremtid ??? 

Qgså  andre Danskeres og Europæeres fremtid, og deres efterkommeres fremtid,står på spil. og vil være forandret de næste 1000 år og måske mere. ???  De journalister,der i over 11 år ikke har evnet at skabe en offentlig debat om ( Barcalona - erklæringens ) forvandling til ( Euromediterranienaftalen ) de vil sandsynligvis få dette spørgsmål fra deres børn og børnebørn. Hvad tænkte i journalister på, fra 1995 og frem til 2008 ??? Har i bare dyrket FORTIELSENS KUNST,fordi i ønsker, at åbne Europas grænser for islams sharia-love ???

Ja hvad tænker i journalister på i dag, den 2. juni 2009 ??? 

Hvad ved de Politikere der er på valg til EU, den 7 juni 2009 i grunden om Euromediterranienaftalen og dens betydning for Europas fremtid  ???


Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE