USA og DANMARK
USA og DANMARK www.sagenskerne.dk

Præsenteret her 26. december 2010  www.Google.dkUSA og DANMARK og FÆLLES ERFARINGER

Jeg er født, den 9. maj 1945 netop den dag, da anden verdenskrig i Europa var slut, og Europa blev erklæret befriet. Det var jo et godt tidspunkt at blive født på. Som et frit menneske i et frit land. At England kæmpede er forståeligt, for de blev angrebet. Det som jeg kan kostatere, det er at USA gik ind i krigen, og ofrede millioner af soldater på, at befri Europa. Det har jeg så længe jeg kan huske tilbage, følt en dyb taknemmelighed til USA for. TAK USA.

HISTORIENS GANG    www.Google.dk

Hvorfor udvikler historien sig, som den gør ??? Dette spørgsmål er naturligvis svært at besvare, men skal jeg forstå udtalelsen fra en af USAs præsidenter der hed - Roosevelt - så sker der intet i historiens udvikling der er tilfældigt. Der ligger en årsag bag ved, som jeg ikke kan gennemskue.  Det, som jeg mener at kunne iagttage - det er - at da Danmark og Europa blev befriet igennem Englands og USAs fælles indsats,  med opbakning fra allierede soldater fra forskellige lande og forskellige folkslag. Ifølge min opfattelse, så var det kristne lande, der blev befriet i 1945. Måske var Frankrig og andre lande undtagelser. Med mine beskedne 7 års skolegang, så er min historiske indsigt i, hvilke Europæiske lande der var kristne i 1945 vildt begrænset. Hvilke Europæiske Nationalstater der i 1945, der var  forfatningsmæssigt kristne Nationalstater, det er jeg således uvidende om.. En kristen Nation - nemlig USA - kom Europa til hjælp og befriede Europa, fra en Totalitær Ideologi, nemlig Nazismen.

NYE TANKER I EUROPA
 

EU-kommissionens afkristningsprojekt


Der er befolkningeri Europa, der er træt af krig, og Politikere i Europa der ville oprette et specielt specielt fællesskab i Europa, hvor krig ville blive umulig mellem National-staterne i Europa. De politikere, der havde afgørende indflydelse valgte så, at fravælge religioner i denne EU-Traktat, hvilket betød, at også kristendommen blev fravalgt som en del af Fundamentet i denne EU-Traktat. Et spørgsmål om denne traktat som grundlag for Europas Fremtid - måske  var specielt opbygget - for specielt at udrydde Kristendommen i Europa. Mine vurderinger kan naturligvis være forkerte ???
 
ER USAs FUNDAMENT - KRISTENDOMMEN

Hviler USAs Forfatning på Kristendommen ??? Jeg ved det ikke, men så vidt jeg er orienteret, så kalder amerikanerne Amerikanerne USA - for Guds eget land - hvilket måske er en evig udfordring for hedninger og forskellige ugudelige sekter. Det kan jo også være en udfordring for kristne, der på grund af svag karakter, har givet efter for en eller flere af de 7 dødssynder.

USAs og DANMARKs fælles erfaringer efter 1945

Begge samfund har oplevet, at de multinationale selskaber har - flyttet arbejdspladser - ud af deres Nationalstater - uden at tage specielt hensyn til Nationalstaternes befolkningers mulighed for at kunne forsørge sig selv og deres familie. Formålet med banker var engang, at de skulle tjene den nationale stat. Udviklingen i USA har vist, at bankerne ikke mere er nationalstatens tjenere - men måske er bankerne blevet Nationalstaternes herrer i samarbejde med de multinationale selskaber ??? Det er naturligvis noget fremtidens historikere må forske i. Hvor mange arbejdspladser har - multinationationale selskaber - fjernet fra Danmark og USA fra 1945 og frem til 2011.  Hvilke andre lande i EU - har oplevet, at derres fælles nationale værdier og  arbejdspladser  - er blevet opkøbt af - multinationale selskaber - og flyttet til andre lande ???

EU - UDEN DET KRISTNE FUNDAMENT

Hvordan har Europa så udviklet sig efter 1945 ??? Hvordan har EU udviklet sig siden sin oprettelse, hvor kristendommen er udelukket som fundament i - EUs - FORFATNINGSTRAKTAT. Det kan læses i ovenstående bog. Hvornår den bliver oversat til Engelsk - det ved jeg ikke. Jeg opfatter at - EU - på grund af det manglende kristne fundament, har valgt at gøre plads til en anden religion - nemlig islam - og endda kæmper ernergisk for, at fremme størst mulig indvandring af muslimer til Danmark og Europa. Jo vejen er religiøst banet for denne af - EUs - planlagte indvandring af muslimer til Europa.

I POLITIK SKER DER INTET TILFÆLDIGT

Som USAs Præsident Roosevelt har sagt - ( hvem af dem ved jeg ikke ) - 
( I POLITIK SKER INTET TILFÆLDIGT ) og hvis denne Politiske læresætning af - USAs tidligere Præsident ROOSEVELT - har sin gyldighed, så er denne udeladelse af religion i - EU-TRAKTATEN -måske - EUs HEMMELIGE DAGSORDEN - at udskifte Europas kristne befolkninger med en ny religion.  Jeg håber at - USA - er opmærksom på denne afvikling af kristendommen i EU. Det er jo en fordel, hvis allierede soldater kæmper for de (samme værdier ) når - USAs og EUs - soldater kæmper sammen - rundt om på jordkloden. Som dansker håber jeg det bedste = for vore danske soldater. Når danske soldater kæmper for - EU - sammen med - USA - kæmper de så for de samme fælles værdier ???

DANMARKS KRISTNE KULTURARV


                       

Danmark har et Kristent værdigrundlag, der er udgangspunkt for ( vores ) danske daglige vaner, og dermed for vores danske kultur. Derfor passer Danmark ikke ind i - EUs - hedenske - FORFATNINGS-TRAKTAT - der måske er kustrueret for at gøre plads til en anden religion. Jeg finder det mærkværdigt, at - EU - så massivt kæmper for at få muslimer fra en anden religion til Danmark - hvor denne religion ikke anerkender meneskabte love - så som Danmarks grundlov - og hvor- EUs - Politikere - burde vide, at muslimer kun anerkender islams Patallel-lovgivning. Det giver nogle andre daglige vaner i hverdagen, som er direkte i modstrid med Danmarks måde at fungere på - som samfund. Hvem kan så bedst analysere den kulturforskel - mellem Danmarks Kultur og islams kultur ( de daglige normale vaner ) ??? Det ved jeg ikke - men her er et godt bud ???

http://video.google.com/videoplay?docid=4964287996415079727

KAI SØRLANDER  har skrevet bogen 
FORSVAR FOR RATIONALITETEN
filosoffens bog er udkommet på INFORMATIONS FORLAG
isbn 978-87-7514-1890 - udkom 2008


                                                     
ER DET HVAD VORE DANSKE SOLDATER KÆMPER FOR -
NÅR DE ER UDE I VERDEN OG KÆMPER FOR VORE FÆLLES VÆRDIER ???

HVAD HAR VI HER ??? EN LILLE FORGLEMMESE ??? ELLER EN LILLE PLANLAGT FORTIELSE af EUs POLITIKERE ???

EU og PÆDOFILI
Hvordan ser en moderat Europæisk udgave af islam ud ???
Journalister har jo mulighed for,at spørge herboende imamer.

Vil EU frede pædofile  ???

 

Hr. Niels Erik Søndergård har bemærket at Lissabon-traktaten (EU traktaten af 2007) indeholder de samme forbud som  EU-traktaten af 2004 mod forskelsbehandling på grund af "seksuel orientering eller ethvert andet forhold...". Dog, der er èn meget væsentlig undtagelse; traktaten af 2004 indeholder en "protokol", der undtager pædofile fra forbudet mod forskelsbehandling. (NJS 16 AUG). Det gør den nye traktat ikke. Den blev som bekendt alligevel godkendt af bl.a. det danske Folketing, men forkastet ved den irske folkeafstemning.

Kort sagt, de fleste EU-lande, herunder Danmark, vil afkriminalisere pædofili.

Er det blot en forglemmelse? Næppe! Det danske Folketing har måske - sin vane tro - sovet i timen. Men traktatens forfattere har utvivlsomt studeret tidligere traktater grundigt for at forvisse sig om at alt, hvad der var ønskeligt, kommer med over i den nye traktat, mens alt, hvad man vil af med, udelades.  Embedsmændene har altså i al stilhed, men helt bevidst, valgt at frede den ækle forbrydelse,som pædofili er - i alt fald i vores kultur. Hvorfor?

Forklaringen er simpel: man gerne vil tækkes araberne. Selve den hellige profet var jo glad for småpiger, og selve hans stedfortræder Irans ayatollah Khomenei skrev i sin bog Tahrirolvasyleh fra 1990:

"En mand kan have seksuel glæde af et barn, fra det er baby. Men han bør ikke gennembryde hendes mødom. Anden form for seksuel brug af barnet er i orden...."

Dette lyder vanvittigt i danske øren. Men faktisk har Europa, med Frankrig i spidsen, arbejdet ihærdigt for en kulturel,  politisk og økonomisk alliance/ entente ("Eurabia") med de arabiske lande, ganske særlig siden oliekrisen i 1973.  Og dette "samarbejde" indbefatter naturligvis accept af muslimske kulturtræk - herunder pædofili - på europæisk jord  

Citat slut   www.Google.dk

Niels Erik Søndergårds Blog - TV 2 Blog       

KRISTEN - FORFØLGELSER I VERDEN
er samlet og redigeret af
NIELS ERIK SØNDERGAARD
udgivet af forskningsforlaget RAFAEL 
ISBN 978-87-91107-28-3

 • Han kæmper for de glemte ofre - fyens.dk - Ugeavisen Odense


 • VORES DANSKE PRESSE = HVAD VED DE ???

  Hvordan foregår disse kristen - forfølgelser i disse lande ???
  Overvejer vores danske presse - at oplyse den danske befolkning nærmere om hvordan kristne og muslimer lever sammen i disse lande ???

    
  Afghanistan Albanien Algeriet Aserbajdsjan Bahrain Bangladesh Benin Brunei Darussalam Burkina Faso Cameroun Comorerne Djibouti Egypten Elfenbenskysten Forenede Arabiske Emirater Gabon Gambia Guinea Guinea-Bissau Guyana Indonesien Irak Iran Jordan Kasakhstan Kirgisistan Kuwait Libanon Libyen Malaysia Maldiverne Mali Marokko Mauretanien Mozambique Niger Nigeria Oman Pakistan Palæstina Qatar Saudi-Arabien Senegal Sierra Leone Somalia Sudan Surinam Syrien Tadsjikistan Tchad Togo Tunesien Turkmenistan Tyrkiet Uganda Usbekistan Yemen

  Hvad ved UNGE KVINDELIGE JOURNALISTER om denne udvikling ???  Allahs tilbedere breder sig på jordkloden- også i Danmark =  Act! for America - Home

  Hvem oversætter bogen til dansk ???  ER VESTENS KRISTNE SJÆL TIL SALG ???
  Sharia finans = jihad
  HVAD ER DIN VURDERING ???  1400 ÅRS GLOBAL TRADITION FORSÆTTER.

  http://ekstrabladet.dk/112/article1476763.ece
   
  Ekstra Bladet
   
  38 kristne dræbt i angreb i Nigeria
   
  Juleangreb mod kristne i det nordlige og centrale Nigeria har kostet i alt 38 mennesker livet

  17:29, 25. dec 2010 | Ritzau /112

  Kristne flere steder i Nigeria kom under angreb juleaften. I alt meldes 38 mennesker dræbt, oplyser nigeriansk politi og militær.

  Syv eksplosioner på to forskellige steder i byen Jos kostede 32 mennesker livet og sårede 74 andre, oplyser politiet i byen, der tidligere har oplevet spændinger og blodsudgydelser mellem kristne og muslimske grupper.

  I Maiduguri det nordlige Nigeria blev seks mennesker dræbt og en af kirkerne brændt ned juleaften, siger en talsmand for militæret.

  - I et angreb mod en baptistkirke i Alamderi-området blev fem troende, heriblandt en præst, dræbt af bevæbnede mænd, der menes at være medlemmer af Boko Haram, siger talsmanden.

  Kirken og præsteboligen blev brændt ned ved angrebet.

  I et andet område af byen blev en sikkerhedsvagt dræbt, da formodede medlemmer af den yderliggående islamistiske gruppe Boko Haram angreb en anden kirke.

  Det lykkedes sikkerhedsstyrker at stoppe et tredje angreb mod en kirke i byen.

  Boko Haram er en relativt ny, militant islamistisk gruppe, der tidligere har stået bag angreb på blandt andet kirker, politistationer og fængsler.  1400 års krigen - Trykkefrihedsselskabets Bibliotek 

   Besøg eventuelt  www.Sappho.dk   ER DU DANSKER = HVORDAN VED DU DET  ???

    www.DenDanskeForening.dk     lidskjalv blot laug  Opskrift på - digterøl og Berserker-Mjød.

  Dan jeres egne laug- på ugentlige møder - og bryg digterøl m. m.

  Skjaldesang.dk  for ungmøer og bassangere

  Skjaldesang II

  - 3 min. - 3. dec 2008 - Uploadet af Redstomp

  Nyt album ude nu! Køb eller læs mere på www.skjaldesang.dk
  www

  3.535
  Denne funktion er ikke tilgængelig lige nu. Prøv igen senere.
  Log ind, eller tilmeld dig nu!
  Redstomp|3. dec 2008 | synes godt om, 1 synes ikke godt om

  Nyt album ude nu! Køb eller læs mere på www.skjaldesang.dk

  Redstomp|3. dec 2008 | synes godt om, 1 synes ikke godt om

  Nyt album ude nu! Køb eller læs mere på www.skjaldesang.dk

  Link til denne kommentar:
  Del med:
  se alle

  Alle kommentarer (2)

  Log ind, eller Tilmeld dig nu for at kommentere!
  Indlæser ...

  Hej!
  Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
  ANNONCE