ET TØRKLÆDE
ET TØRKLÆDE www.sagenskerne.dk

ET GLOBALT MULTIKULTURELT SAMFUND.

Jeg må i dag den 25 maj 2005 konstatere, at DET RADIKALE VENSTRE, mener, at muslimer kan være en del, af et globalt politisk drømme - projekt, efter at have besøgt Politiken. Er det de
RADIKALES GLOBALE POLITISKE DRØMME-PROJEK ???
Har jeg forstået dette budskab korrekt ??? Hele verden er jo mere end Danmark. Set isoleret i Danmark, så er det jo rigtig nok, at det er demokratisk tilladt at bære tørklæde.
Når muslimer bærer tørklæde i Danmark, så ser jeg det som et udtryk for, at de muslimer der bor i Danmark insisterer på, at de vil, beholde deres egen islamiske kultur.

DET UHELDIGE

Det uheldige er, at at islam og islams lovgivning ikke kan adskilles, fordi Koranen siger, at islams religiøse lovgivning, står over menneske-skabte love, så tørklædets budskab er også, at Danmarks Grundlov skal afløses af islams religiøse love. Da der ikke er flyttet et komma i Koranen i de sidste 1000 år, så er det nok ikke Koranen der bliver skrevet om. Hvad er din bedømmelse ???
GLOBALT SET

Globalt set, hvis vi iagttager de 57 muslimske lande, der er medlem af OIC, så betragter jeg tørklædet som et tørklæde-fængsel i disse 57 lande. Globalt set, så støtter Elsebeth Gerner Nielsen dette kvindeundertrykkels - symbol, som tørklædet er i disse 57 muslimske OIC - lande. Et Politisk parti i Danmark, der støtter den globale muktikulturelle udvikling burde kunne forstå, at denne  tørklæde-demonstration bliver opfattet fra en global indfalds-vinkel.

TAKNEMMELIGHED

Historisk set, så har tørklædet, blevet brugt som et kvinde-undertrykkende symbol, i disse 57 muslimske lande. Desuden har islams imamer og andre religiøse personer, til opgave at udføre Allahs ordre, om at gøre hele jordkloden muslimsk. Lige siden Muhammed døde i år 632, så har muslimske lande forsøgt, at erobre deres nabo-lande. Det sker i Darfur, og det sker i Europa. Nabolande forsøges erobret af islam. Erobrings.strategien er forskellig i Darfur og i Europa. Jeg kan kun, som en Dansk ligegyldig vælger være taknemmelig for denne klare RADIKALE POLITISKE udmelding. Nu ved vi vælgere,  hvad det RADIKALE VENSTRE står for.

Besøg dette internet - leksikon om, hvad Koranen selv siger om tørklædet og tørklæder. www.islam-info.dk


Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE