HVEM ER RACISTER
HVEM ER RACISTER www.sagenskerne.dk

forsvar ytringsfriheden besøg  www.durban2.dk
                                             

ÅRHUS STIFTIDENDE
                                                      5 - 7 - 2008

. juli 2008 07:08 |
PRINT | SEND TIL EN VEN

Forfulgt. Johanne Christiansen er vred over, at hun og andre grønlændere er blevet drevet ud af Gellerup af racistisk betonede angreb fra unge arabere og somaliere. Foto: Jens Thaysen

Grønlændere er udsatte
 • I 2002 udkom en hvidbog, »Grønlændere i Danmark. En overset minoritet«, skrevet af professor i sociologi ved Aarhus Universitet, Lise Togeby:

  »Mange grønlændere er velintegrerede i det danske samfund med ægtefælle, børn og et arbejde. Kendetegnende er dog, at grønlændernes uddannelsesmæssige og beskæftigelsesmæssige ressourcer er svagere end den øvrige danske befolknings. Når de ankommer til Danmark, mangler de sproglige, uddannelsesmæssige og sociale forudsætninger, som er nødvendige for at kunne klare sig i det danske samfund.«

 • plus ARTIKLER
  Du kan også sende en
  e-mail eller en SMS / MMS med ordet "tipos" efterfulgt af din besked til 1231. Det koster kun alm. SMS/MMS-takst

  Grønlændere fordrevet efter racistiske overfald


  Boligforening magtesløs over for voldelige unge arabere, der overfalder lejere.


  Det er blevet for meget for et større antal grønlændere i ­Gellerupparken. I flere år har de ­været udsat for racistisk betonet forfølgelse fra arabiske og somaliske beboere. Nu har en gruppe grønlændere måttet flygte.

  »Jeg kunne ikke længere klare at være skydeskive. Det var et psykisk pres. Men jeg er vred over, at det var os, der måtte ud. Det var jo dem, der angreb os,« siger Johanne Christiansen.

  »Det er frygtelig mangel på ­respekt.«

  Hun blev sammen med de andre akut hjulpet af kommunen til at flytte. Grønlændere i Gellerup bliver nemlig stenet, overfaldet og forhånet. Beboerne fra den nordligste del af Rigsfællesskabet trykker sig mestendels i deres lejligheder, fordi de er bange for at gå ud. De er fredløse og jaget vildt i området.

  Tidligere mødte de hinanden ved biblioteket eller foran Netto på Sigridsvej. Der var desuden en tradition for grønlænderfodbold om søndagen. Men de vedvarende angreb med sten har standset aktiviteterne.

  Også festligholdelsen af grønlændernes nationaldag 21. juni blev afbrudt af stenkast. Arrangementet fandt sted på festpladsen ved Gellerupbadet. De senere år har professionelle vagter måttet holde orden, for at fejringen kunne gennemføres.

  Men i år blev arrangementet på ­stedet for første gang helt droppet. Det er blevet for risikabelt.

  Overfald

  Johanne Christiansen fortæller, at de fleste grønlændere i Gellerup har været udsat for ubehageligheder. En ven blev overfaldet og bestjålet lige uden for hendes dør. En anden fik voldsomme skader i ansigtet efter angreb. En tredje blev sparket i ryggen af unge, der kørte forbi på knallert. En fjerde turde ikke være alene hjemme, fordi hun blev chikaneret af unge arabere, som overfaldt hende der og kastede sten mod hendes ruder.

  Råb på gaden som; »Fuck hjem til Grønland, det er vores Gellerup«, er helt almindelige, ligesom det er normalt, at arabiske unge skyder fyrværkeri efter dem.

  Johanne Christansens er ikke i tvivl om, at araberne i Gellerup udøver racisme mod grønlændere.

  »De går målrettet efter os som gruppe. Jeg har prøvet at fortælle, at vi er danskere og født til statsborgerskab. Det forstår de ikke,« siger 47-årige Johanne Christiansen, der er HK-uddannet og nåede at bo i Gellerup i 16 år.

  »Mit hjerte banker stadig vildt, når jeg møder unge arabere. Men her, hvor jeg bor nu, gør de mig ikke noget. Det skal jeg lige vænne mig til. Jeg er meget glad for mit nye sted og tager aldrig mere til Gellerup igen.«

  Direktør i Brabrand Boligforening, Torben Overgaard, fordømmer overfaldene på Grønlændere.

  »Det kan vi ikke leve med. Men vi har intet kunne gøre. For at forvalte boligloven må vi konkret kende overfaldsmændenes identitet. Og det gør vi ikke i disse sager, hvor henvendelserne ikke indeholder navn eller bopæl på gerningsmænd,« siger Torben Overgaard, der ser problemet sådan:

  »Hvis grønlændere, der drikker meget, bor et sted, hvor der primært bor muslimer, som ikke godtager alkohol, så vil der opstå konflikter.«

                                              DANSKE LOVE
                                                 GÆLDER DE ???
                                                    OG HVOR ???
                                                            HER.

  Vi Danskere kan naturligvis ikke forvente,at de seriøse Danske medier går i DYBDEN,af   (((bagatelsager)))   her i DANMARK.  Det er mit indtryk,at DANSKE LOVE ikke har mediernes dybdeborende interesse,når det gælder os,der lever i  ((( under-Danmark )))  ,i specielt udsatte områder.   Er det rigtigt ???

  Kære Justisminister Kære LENE ESPERSEN, det er mit intryk,at DANSK LOVGIVNING ikke gælder i GJELLERRUP-PARKEN.
  Er det korrekt ??? Findes der flere af den slags områder her i DANMARK,hvor DANSK LOVGIVNINGEN ikke er gældende ??? Som jeg har hørt BENDT BENDTSEN sige det på TV. LOV er LOV og LOV skal holdes.Det har fået mig til at tro,at det var det KONSERVATIVE PARTI, der var det stærkeste LOV og ORDEN PARTI her i DANMARK ??? Kan vi andre Danskere komme til at opleve,det samme som vores LAND-MANDS-INDE ((( JOHANNE CHRISTIANSEN )))  ???  Kan vi BLÅØJEDE Danskere forvente,at der bliver flere områder,hvor DANSK LOVGIVNING ikke efterleves ???

  Hvor er det dog hjertegribende at høre om AFAs (anti-fascistisk-aktion) og DEMOSs kamp mod racisme. Ikke en lejlighed bliver spildt, når det gælder forsvaret for ”anti-racistiske” muslimer. Koranen må siges at være dybt racistisk, så hvis der virkeligt findes muslimer, som helhjertet går imod Koranens racisme, ja så må de da sandelig støttes. (At de i så fald må betragtes som frafaldne, er en anden sag!) Vi bør bestemt være klar med støtte, hvis nogle muslimer går direkte imod noget så uhyggeligt som Koran og sharia. At alle ikke-muslimer og frafaldne fra islam ifølge Koranen skal straffes med indtil døden, kan vel nok siges at være racisme så det batter!

  Når vi nu har disse to anti-racistiske venstrefløjsgrupper, så kan vi vel være helt sikre på, at de også vil kæmpe grønlændernes sag. Igennem længere tid har racistiske, muslimske grupper udført truende og voldelige racistiske angreb mod vore grønlandske landsmænd i Gellerup v. Brabrand uden for Århus. Disse voldelige angreb har været så hårde og grumme, at grønlænderne ikke længere kan holde til at bo i området.

  Hjælpen fra AFA og DEMOS ventes med stor længsel, da alle gode grønlændere ligesom alle andre gode danskere naturligvis er imod racisme.

  Og hjælp til f.eks. demonstration mod de racistiske muslimer i Gellerup vil sikkert også være noget, sådanne anti-racistiske grupper går helhjertet ind for.

  Jo, vi har brug for alle, som vil bevare friheden i Danmark, - vil bevare Danmarks Riges Grundlov og kæmpe mod alt, hvad der måtte true et frit og demokratisk Danmark.

  HELDIGVIS

  HAR VI DANSKERE DE POLITIKERE SOM VI HAR FORTJENT,FORDI ((( VI SELV ))) HAR VALGT DEM.


  oplysning

  Vi Danskere er nu gennem   
  www.siad.dk   blevet OPLYST om,hvordan Grønlændere gennem flere år,har været jaget vildt i Gjellerup-parken af muslimer,og så kunne det jo være interesant og høre om,hvordan det står til,med det muslimske naboskab andre steder i Danmark,hvor muslimer har grupperet sig.Det ville jo være beroligende,hvis der kunne komme meldinger fra følgende områder om,at det går godt med naboskabet i de efterfølgende nævnte områder.

  UANSET OM DU TILHØRER VENSTREFLØJEN ELLER HØJREFLØJEN,SÅ ER ( VIRKELIGHEDEN )  STADIG DEN SAMME. JEG HÅBER DER ER NOGLE PÅ (( DR )) OG JOURNALISTER FRA ((ANDRE AVISER)) DER VIL FORSØGE AT FÅ ET OVERBLIK OVER ( VIRKELIGHEDEN )PÅ FØLGENDE STEDER HER I DANMARK, OG KOMME MED ET ÅRLIGT OVERBLIK , OVER UDVIKLINGEN I DISSE OMRÅDER ??? HER TÆNKER JEG BÅDE PÅ,OM DER ER VOLDELIG UDVIKLING,MEN OGSÅ  PÅ DEN DEMOGRAFISKE UDVIKLING.  HER ER DE OMRÅDER JEG TÆNKER PÅ. JEG HÅBER IKKE AT IDEOLOGISK ØNSKETÆNKNING SLØRER FOR ERKENDELSEN AF VIRKELIGHEDEN,OG VILJEN TIL,AT OPSØGE VIRKELIGHEDENS KENDSGERNINGER.

  ALBERTSLUNDS BOLIGSOCIALE CENTER
  ALBERTSLUND SYD
  ALBERTSLUND HEDEMARKEN
  ALLERØD  ØRNEVANG OG UGLEBJERGVEJ
  BALLERUP ESKEBJERG / MÅLØVVANG
  BORNHOLM  HØJVANGSPARKEN
  BRØNDBY  BRØNDBY STRAND
  ESBJERG  STENSGÅRDS KRAGLUND ØSTERBRO
  ESBJERG  THULEV  BLÅGÅRDSBJERGPARKEN
  FAXE  FRØGÅRDEN

  FREDENSBORG  EGEDALSVÆNGE
  FREDENSBORG NIVÅHØJ OG ISLANDSPARKEN
  FREDENSBORG  ENEBÆRHAVEN HUMLEBÆK
  FREDENSBORG  NIVERØD III   OG  IV
  FURESØ  FARUM MIDTPUNKT
  FREDERIKSBERG SOLBJERG HAVE OG FINANSHAVEKVARTERET
  FREDERIKSBERG SOLBJERG HAVE OG SØNDERMARKEN
  GLADSAXE  MØRKHØJ VÆNGE
  GLADSAXE  HØJE GLADSAXE
  GLOSTRUP  HVISSINGE

  GREVE  ASKERØD
  GREVE  GERSAGERPARKEN
  GULDBORGSUND  LINDHOLM
  HADERDERSLEV HJORTEBROPARKEN
  HELSINGØR  NØJSOMVEJ
  HELSINGØR  VAPNAGÅRD
  HJØRRING  HJØRNING VESTBY
  HILLERØD  KONGEVÆNGET 1 - 2
  HVIDOVRE   AVEØRE STADITIONSBY
  HVIDOVRE  EGEVOLDEN II

  HOLBÆK HAVEVANG/AGERVANG OG AGERVANG ENGE
  HOLBÆK LADEGÅRDSPARKEN
  HOLBÆK  BJERGPARKEN
  HORSENS  SUNDPARKEN
  HORSENS BERINGSVÆNGET
  HORSENS  ALEXBORG SØNDERBRO
  HØJE TÅSTRUP CHARLOTTEKVARTERET
  HØJE TÅSTRUP GADEHAVEGÅRD
  HØJE TÅSTRUP TÅSTRUPGÅRD 
  ISHØJ  GADEKÆRET
  KOLDING  SKOVPARKEN

  KØBENHAVN  AKACIAPARKEN
  KØBENHAVN  TELEMARKSGADEKVARTERET
  KØBENHAVN  LUNDTOFTEGADEKVARTERET
  KØBENHAVN  HOLMBLADSGADEKVARTERET
  KØBENHAVN INDRE NØRREBRO ( OG BISPEBJERG)
  KØBENHAVN  MIMERSGADEKVARTERET
  KØBENHAVN  TINGBJERG - UTTERSLEVHUSE
  KØBENHAVN  SJÆLØR BOULEVARD
  KØBENHAVN  GYLDENRISPARKEN
  KØBENHAVN  SUNDHOLMSKVARTERET 
  KØBENHAVN  URBANPLANEN

  KØBENHAVN  BISPEBJERG
  KØBENHAVN  FRITIDSJOBKONSULENTERNE
  KØBENHAVN  AFDELING 60 og 61 DIALOG VESTERBRO
  KØBENHAVN  KONGENS ENGHAVE
  KØBENHAVN  JAGTVEJSKVARTERET
  KØBENHAVN  LØNSTRUPGÅRD og HVIDBJERGVEJ
  KØBENHAVN  FOLEHAVEN
  KØBENHAVN  ABKs ÆLDREBOLIG - AFDELINGER
  KØBENHAVN  LIVORNOPARKEN OG GRØNDAL
  KØBENHAVNs  SAMVIRKENDE BOLIGSELSKABS ÆLDREBOLIG - AFDELINGER

  LOLLAND  SOGNEFOGEDVÆNGET  SYDHOLMPARKEN og KONGELEDDET
  LOLLAND  RIDDERBORGSPARKEN OG NØRREVÆNGET
  MIDDELFART  MELFARPARKEN
  ODENSE  VOLLSMOSE
  ODENSE ST - KLEMENTSPARKEN
  ODENSE  HØJSTRUPHAVE OG UFFESVEJ
  RANDERS  RANDERS NORDBY
  RINGKØBING  SKJERN  DAMTOFTEN
  ROSKILDE Bs SJÆLLAND AFDELINGER I ROSKILDE
  RØDOVRE  KÆRENE OG BYBJERGET
  RINGSTED  OPSØGENDE BOLIGSOCIAL MEDARBEJDER

  SLAGELSE  PARKVEJ
  SLAGELSE  RINGPARKEN
  SLAGELSE  MOTALAVEJ - KVARTERET 
  SVENDBORG  BYPARKEN OG SKOVPARKEN
  SØNDERBORG AFDELING 22 24 30 33 OG 35
  VARDE  BOULEVARDBEBYGGELSERNE 
  VEJLE BOLIG VEJLE ( ISÆR FINLANDSPARKEN OG LØGET )
  VIBORG  HOULKÆR
  ÅBENRÅ  HØJE KOLSTRUP
  ÅLBORG  ÅLBORG ØST

  ÅRHUS  GELLERUPPARKEN
  ÅRHUS  HØJSKOLEPROJEKTET I GELLERUP
  ÅRHUS  BISPEHAVEN
  ÅRHUS  HERREDSVANG
  ÅRHUS  FRYDENLUND
  ÅRHUS  TRIGEPARKEN
  ÅRHUS  RUNDHØJ
  ÅRHUS  MØLLEVANGEN
  ÅRHUS  HOLMSTRUP - ODINSGÅRD - THORSBJERG
  ÅRHUS  SKOVGÅRDSPARKEN
  ÅRHUS  KALMARGADE

  Jeg er jo ligesom mange andre,der har læst bogen (( MOD MØRKET )) udgivet af TRYKKEFRIHEDSELSKABET af den overbevisning,at DANMARK er under angreb af stærke kræfter i islam internt,her i DANMARK. Derfor er det jo logisk,at følge med i udviklingen her i DANMARK,og lytte til,hvilke meldinger om VIRKELIGHEDEN,som journalisterne i DANMARK præsenterer os Danskere for. Er der NABO-PROBLEMER med muslimer andre steder end i Gjellerup-parken  ??? - - -  ??? 

  Var det i 1799,at den Franske revolution inspirerede til,at Danmark indførte TRYKKEFRIHEDSLOVEN ???  Er det vores nuværende nuværende journalister,der har friheden til,at fortælle os Danskere om virkeligheden.Var det Jacob Jacobsen Stampe,der i 1820 blev isolations-fængslet I 20 år for at bruge YTRINGSFRIHEDEN ???

  Efter ytringsfriheden kommer selvcensuren.Er den allerede på vej ???

  Besøg også disse 123hjemmesider ved lejlighed.

  www.pokerpartiet.dk 
  www.oplysningspartiet.dk 
  www.fornyelsespartiet.dk 
  www.forsvarspartiet.dk 
  www.advarselspartiet.dk

  Hej!
  Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
  ANNONCE