ET INTERVIEW
ET INTERVIEW www.sagenskerne.dk

 

ET INTERVIEW  29 - 11 - 08

lørdag 29. november 2008


Lars Hedegaard interviewet til Sveriges Radio

I den svenske presse er islamkritikere normalt personer man taler om - ikke til, og det var derfor overraskende at Lars Hedegaard tidligere på ugen blev interviewet til SRs Människor och Tro, foranlediget af udgivelsen af hans Kurt Westergaard-illustrerede Groft Sagt-bog. Snaphanen bringer en afskrift af interviewet i fuld længde, og man må sige Hedegaard kommer vidt omkring.

Indslaget der blev sendt igår, blev på små ti minutter, og den er godt skåret til. Hedegaards islamkritik leveres mestendel refererende, og Abdul Wahid Pedersen får lov til at slutte indslaget. Manden der går ind for stening af utro kvinder, får således det sidste ord, og det bruger han til det, imamer overalt i Vesten mestrer til perfektion - den dialogsøgende trussel: “Der findes altså folk i Danmark som mener vi skal spille hasard med Danmarks sikkerhed”.

En nærmere optælling viser at indslaget omhandlende Hedegaards bog, giver forfatteren 70 sekunders taletid fordelt på seks korte sekvenser. Abdul Wahid Pedersen får 110 sekunder til islamistisk kritik, fordelt på fire sekvenser der i gennemsnit er dobbelt så lange.

  • 28/11-08 Människor och Tro, SR P1 - Multireligiöst klimatmöte.

    28/11-08 Snaphanen - Sveriges Radio interviewer Lars Hedegaard.

  • Hej!
    Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
    ANNONCE