HVEM VOGTER VOGTEREN
HVEM VOGTER VOGTEREN www.sagenskerne

SKINGRENDE  SKØRT

Når jeg i dag kan se på DR,at en eller anden seniorforsker,ved institut for mennesterettigheder ved navn KIM U . KJÆR udtaler,at Danmark kan blive dømt for,at lave love i eget land,så er det SKINGRENDE SKØRT, at være med i denne menneskerettighedsdomstol.Er der ikke snart nogle POLITIKERE der undersøger hvordan vi kan komme ud af denne menneskerettighedsdomstol,i stedet for,at virke som forpjuskede høns,hver gang der kommer en trussel fra denne åh så retfærdige domstol.

HVEM VOGTER VOGTEREN

Nu er DANMARK og de øvrige 26 EU-LANDE jo kuppet ovenfra af den multikulturelle kult,der sidder dernede,og har overskredet budgettet for fjortende år i træk.Hvad får en såden Seniorforsker ved institut for menneskerettigheder til, at komme med trusler mod et lands regering,hver gang de forsøger at komme med et fornuftigt lovforslag i en af de 27 Nstionalstater.

JOURNALISTER eller KYLLINGER

Der var nogle fantastisk modige journalister der kørte vores Finansminister Hr LARS LØKKE RASMUSSEN gennem den store mølle med regninger og regnskaber.Hvad får en sådan seniorforsker for at komme med trusler i tide og utide om retsager.Det må snart være på tide,at der er en regering der siger,vi må have en retsag.Den største lykke der kan ske for Danmark er jo,at blive smidt ud af EU, så Danmark igen kan blive herre i eget hus,og det må meget gerne ske før end EUROMEDITERRANIEN-AFTALEN i 2010 træder i kraft,hvor der bliver fri indrejse af muslimer fra 9 afrikanske lande og Tyrkiet.

LISSABONTRAKTATEN

Kom aldrig til afstemning her i Danmark. DEMOKRATIET er stjålet fra os Danskere.
EUROMEDITERRANIEN-AFTALEN der giver muslimer fri indrejse til EU-landene fra 2010 kom aldrig til afstemning.
WINSTON CHURCHILL SAGDE
STOL ALTID PÅ FOLKET.
Nu hvor magten er stjålet fra folket i EU,så er det slut med demokratiet,og hvor er nu de OVERIVRIGE JOURNALISTER, der interesserer sig for alle decimaler på LARS LØKKE RASMUSSENS Hotelregninger,hvor er de nu ???

FORTIELSENS KUNST

Er det FORTIELSENS KUNST vi vælgere ser udfolde sig med LARMENDE TAVSHED.
Kære journalister,har i nu været inde og bedømme,om det ikke bare er juridiske tomme trusler,ham der seniorforskeren, BULDRER LØS MED,MEDENS BENOVEDE JOURNALISTER REAGERER SOM OM,DET VAR EN UFEJLBARLIG GUD,DER HAVDE UDTALT SIG.

Hver eneste gang,at et Dansk ministerium forsøger sig med et lovforslag,der virker fornuftigt for offeret,så kommer der en trussel fra det der menneskeretsinstitut.Jeg siger,og  hvad så. Det må være dette institut der lægger sag an,og så kan vi vælgere måske få noget
GENNEMSKUELIGT at forholde os til. Nu er der jo ikke nogen der respekterer os vælgere længere,for vi får jo ikke lov til at stemme mere.Det er jo heller ikke sikkert vi får en ny chance,for at komme til stemmeurnerne.Vi har jo set,hvad der sker med biler og børnehaver,når den islamiske kultur breder sig.

NÆSTE VALG.

Ved næste valg,hvis vi får chancen,så er der kun et at gøre,og det er at stemme på en politisk kandidat,der er under 40 år,for de politikere der sidder i folketinget her i 2008,de er blevet for gamle og sløve,og orker ikke,at kæmpe for fornuftige lovforslag,fordi,hver gang det sker,så kommer der disse korrektheds-trusler fra en eller anden seniorforsker fra det menneske-undertrykkende institut i Strasbourg.

DET ER FANEME UHYGGELIGT DET HER.

EUs næsten 500 millioner mennesker er taget som gidsler af en multikulturel kult,der kræver millimeter-retfærdighed,af de folkeslag,som de har stjålet demokratiet fra.Så har de holdt en aftale hemmelig i 10 år mindst, om fri indvandring af muslimer fra 2010. Vestens fjender igennem over 1000 år. Denne erobringskultur,har på næsten 1400 år erobret cirka 57 lande,som i dag kaldes O.I.C. og som godt kan samarbejde om,at bringe ytringsfriheden til tavshed.Er der ikke snart en
RØD LAMPE DER LYSER ET STED,oppe i hovederne på POLITIKERNE ???

NÆSTE GENERATION

Hvis der skulle være en journalist eller to,der tænker lidt frem i tiden,hvad vil der ske,når muslimerne bliver mange nok ??? Mit gæt er,at de indfører sharialoven her i    Danmark,og de øvrige EU-LANDE. Hvem har de dårligste vilkår i muslimske lande ??? Det har kvinderne og de ( intellektuelle ).Det er min bedømmelse ifølge den viden ,jeg har om muslimske lande.

MAGTOVERTAGELSEN

Islams erobringskultur har mange strenge at spille på,og det kan jo være,at islam vælger IRAN - STRATEGIEN Hvis de bliver lidt utålmodige.Jeg er ikke i tvivl om,at de MULTIKULTURELLE ønsker og kæmper for en bedre verden,men de er åbenbart gået i alliance med en TOTALITÆR IDEOLOGI,som erobrer alt hvad den kommer i nærheden af,når lejlighed gives.Selv muslimerne er fanger af denne kultur,og kan ikke frigøre sig,selv om de forsøger.De fleste muslimer mangler det fulde overblik over deres egen kultur.

INTELLEKTUEL DOVENSKAB

Da islam er en ret kompliceret ideologi at studere,så har alle både politikere og journalister undladt at studere islam,og frugterne af denne  kultur.Her i Danmark har undskylningen for denne dovenskab været,at sige at Pia Kjærsgaard var dum.
Uanset om Pia Kjærsgaard er dum eller ikke dum,så er islam stadig den samme,og har samme målsætning som for 1400 år siden,nemlig,at erobre hele verden.Min bedømmelse af EUs politik er,at den er
RABLENDE VANVITTIG.
 Vi insvisterer i vores egen UDSLETTELSE.

JURIDISK MAKVÆRK

Det er ikke Dansk lovgivning,der er noget JURIDISK MAKVÆRK. Det er EU-KONSTRUKTIONEN,OG DET POLITISKE MANDAT,SOM EU HVILER PÅ. DET ER MAKVÆRK.

HVEM HAR MANDAT TIL,AT NEDLÆGGE DETTE INSTITUT.

Regeringens eget Institut for Menneskerettigheder kritiserer i skarpe vendinger de planlagte skærpelser i loven om tålt ophold. Det får Socialdemokraterne til true med at stemme imod lovforslaget.
Læs også:
Rønn i tvivl om tålt ophold for uskyldigt fængslet tuneser
Liberal Alliance: Udskyd lov om tålt ophold
K og DF til Fogh: Kom hjem og sæt Rønn på plads
Regeringspartier vil gennemføre stramninger trods Rønns betænkeligheder
 
Institut for Menneskerettigheder kritiserer i et høringssvar det lovforslag, som også Liberal Alliance har udtrykt betænkeligheder ved. Det fortæller dr.dk og Ritzau.

Forslaget er "i sjældent set omfang [...] behæftet med indholdsmæssige uklarheder og mangler" og "foranstaltningerne indebærer et indgreb i konventionsbeskyttede rettigheder," lyder det i høringssvaret. Instituttet advarer derfor, at VK-regeringen risikerer at overtræde både grundloven og internationale menneskerettighedskonventioner med loven.

Integrationsminister Birthe Rønn Hornbech, der tidligere såede tvivl om sin egen støtte til loven, har ellers forsikret, at lovforslaget, der indebærer daglig meldepligt hos politiet og skærpet kontrol med udlændinge på tålt ophold, ikke ville være i direkte konflikt med grundloven og internationale konventioner.

S truer med at stemme imod
Kritikken har fået Socialdemokraterne til overveje at stemme imod.

"Høringssvarene er meget, meget skarpe i forhold til lovforslaget, og integrationsministeren må give et tilfredsstillende svar. Ellers må vi lytte til disse høringssvar. Hvis Birthe Rønn Hornbech kan dokumentere, at det her ikke strider mod konventionerne - og at vi i det hele taget har brug for den her lov - så stemmer vi gerne for. Men den dokumentation har vi endnu ikke fået," siger Socialdemokraternes integrationsordfører, Henrik Dam Kristensen, til Ritzau

MIN VÆLGERBEDØMMELSE AF SOCIALDEMOKRATIET.

De er mere bange for institut for menneskerettigheder end for vælgerne. Personlig er jeg med mine 7 års skolegang meget taknemmelig for socialdemokratiets opbygning af velfærds-samfundet,men hvorfor bagefter forærede denne succes til en TOTALITÆR IDEOLOGI som islam,ved at invitere dem indenfor i EU. Man kan jo ikke bebrejde Vestens fjender gennem over 1000 år,at de udnytter Vestens svage politikere til,at udslette vesten,når nu lejlighed gives.

VESTENS BEDSTE CHANCE

Da menneskerettigheder og konventioner forhindrer forsvaret af Vesten,så er EUs bedste chance at lære af indianerne,og lære at leve i reservater.Derfor vil det være klogt allerede nu,at kikke passende arealer ud,og besætte dem.

Tænk at EU lukker en arvefjende gennem over 1000 år ind i landet.Jeg vil nødig være kvinde i Danmark om bare to generationer.DET BEDSTE HÅB,det er ved næste valg,kun at stemme personligt,og kun på politikere under 40 år.På den måde,kan vi vælgere måske slippe af med den generation af politiker,der er så retfærdige,at de har svært ved at kende forskel på sig selv og så gud. ???

BESØG www.durban2.dk   og  www.islam-info.dk  og læs,hvad der står på dette net-LEKSIKON om KOLONIALISME.

EN MODIG POLITIKER

KAREN ELLEMANN siger,at VENSTRE ( STÅR FAST PÅ TUNESERLOV ) det er modigt gjort.Der skal mod til,at gå imod den politiske mainstream. Uanset om udfaldet bliver et ja eller et nej,så er det dog befriende at se,at der TRODS ALT, er ( EEN POLITIKER ) i det Danske Folketing,der forsøger på,at være ( HERRE I EGET HUS ) Det er det stof Politiske PARTILEDERE ER GJORT AF.

Er Danmark sat under 100 procent EU-administration,eller er der ( EN LILLE FLIG ) af mulighed for ( SELVBESTEMMELSE ) her i Danmark,for vores ( DANSKE FOLKETING ) ???

"Altså, hvis vi ikke vil kæmpe for retten, når vi let kan vinde uden blods-udgydelser; hvis vi ikke vil kæmpe, når vor sejr er sikker og ikke så dyrekøbt -
så kan vi nå til det øjeblik, hvor vi er nødt til at kæmpe med alle odds imod os og kun have en yderst spinkel chance for at overleve.
Men der kan gives et endnu værre tilfælde: At vi er nødt til at kæmpe, når der ingen chance er for at sejre, fordi det er bedre at gå til grunde end at leve som slaver."

Winston Churchill


Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE