HISTORISKE FAKTA
HISTORISKE FAKTA www.sagenskerne.dk

22 - 11 - 08  HVOR FINDES DE HISTORISKE FAKTA OM ISLAM ???

Jeg må medgive,at det kan være meget svært finde historisk fakta om islam på Dansk,og hvis man ønsker ønsker at forstå islam og islams natur,og hvordan islam har kunnet brede sig til 57 lande gennem 1400 år,således at det er islams religiøse love der gælder i disse 57 lande.Hvordan kan det ske ???

Når alle med en kort skolegang som mig,der også kun kender et sprog nemlig Dansk,så er der en masse kilder på udenlandske sprog som ikke er tilgængelige,og så er det godt,at vi har Danmarks radio,vores alle sammens DR ,som kan vejlede os om,hvor vi licensbetalere kan finde viden om islam,for de seere altså, der er nysgerrige ??? Det er jo naturligt,at søge størst mulig ,viden om, et emne i et videns-samfund.

HVERDAGEN

Nu er der jo mennesker,der har travlt med at passe deres arbejde,og passe deres børn,og måske har en hobby eller to ved siden af,og de har jo meget travlt i deres hverdag.Derfor er det også dejligt her til aften på Deadline at se,at DR ,nu går i dybden af dette emne.I morgen 23 -11 - 08 klokken 19:00,tror jeg det var,så sender DR så den første af 3 udsendelser om islam. Det er efter min opfattelse velgørende,at et medie i Danmark tager emnet op,fra en seriøs indfaldsvinkel.TAK FOR DET.

KRIGSKUNSTEN af SUN TZU   bogen fra før kristi fødsel.

Som det fremgår af denne bog,så hviler AL KRIGSKUNST PÅ BEDRAG. Kan ses øverst  på ( side 23 ). Derfor kan rigtigheden af de oplysninger der sendes på DR ,betyde forskellen på,om en lille Nation som Danmark overlever som en selvstændig nation,eller bliver ET KRIGSBYTTE ,for en TOTALITÆR IDEOLOGI. Med skoleafbrændinger og bilafbrændinger er det velgørende med disse konkrete fakta om islam,ude fra virkelighedens verden.Analysen er påkrævet.

POLITIKERNES OPGAVE

Hvis Danmarks KULTUR-INSTITUTION nr.1 nemlig DR leverer de konkrete oplysninger og den nødvendige information om islam,både fra Politiske indfaldsvinkler,og religiøse indfaldsvinkler,så er det naturligvis POLITIKERNES OPGAVE, nøje at ANALYSERE disse informationer,og derefter træffe de nødvendige politiske beslutninger igennem LOVGIVNING,til at sikre DANMARK som en FRI og SELVSTÆNDIG NATION. Er det hvad vore danske vælgere forventer ???

MEDIESTRØMMEN og HVERDAGEN

Nu kan det være svært for en børnefamilie,at holde sig dybt orienteret om forskellige emner,for i mediestrømmen kommer der nyheder hver dag, der skal tages stilling til,samt bunkevis af reklamer,der også kræver sin opmærksomhed,oven i alle de andre af hverdagens pligter.Derfor er bøger et godt holdepunkt for ny viden om et interessant emne,fordi denne viden bøgerne bringer,er revet ud af mediestrømmens rasende malstrøm af nyheder og begivenheder.Her har dybt seriøse,og hårdt arbejdende forfattere hevet virkelighedens fakta,ud af hverdagens mediestrøm,og har sat disse fakta ind i et tidsløst rum.til dybere analyse,også for mere jævne mennesker som mig. TAK FOR DET.

MIN MULIGHED

Det har givet en person som mig,der er smidt ud af skolen efter kun 7 års skolegang,at kunne søge viden om islam,og vores Danske samfunds reaktioner på islams tilstedeværelse her i Danmark.Oversatte bøger fra andre sprog,har kunnet give mig stor viden om islams historiske udvikling uden for Danmark. Derfor ( også ) en KÆMPE STOR TAK til alle dem,der har oversat bøger fra Engelsk og andre sprog til Dansk. TAK.

LÆSTE BØGER

Forfatteres store arbejdsindsats har givet mig mulighed for,at læse følgende bøger.Da islams love og troen er en helhed i islam,så er islam også politik.Derfor har jeg også læst bøger af eller om politikere,for at forstå islams sande natur.Jeg vil her nævne de fleste af de bøger jeg har læst for,at forstå islam og islams måde at fungere på.

SAMFUNDETS MODSTANDSKRAFT

Samfundets modstandskraft over for en ny tro og en ny lovgivning,har naturligvis betydning for,om samfundets kan modstå og bevare sine egen kultur,hvilket i høj grad er et folks daglige vaner. Så som

1   Retten til at bevare vores danske jul
2   Retten til kvinders stemmeret og ligestilling med manden
3   Retten til,at forny love og gøre dem tids-svarende
4   Retten til forsat at synge kristne salmer i kirkerne
5   Retten til,at danne foreninger om fælles interesser.
6   Retten til at kæmpe for bevarelsen af vore kolonihaver.
7   Retten til at bevare vores korsang
8   Retten til at vore korsangere også må synge salmer.
9   Retten til at bevare påske og pinse o.s.v.
10 Retten til at spise svinekød,også ved en pølsevogn

Disse er nogle af vore danske sædvaner,og en væsentlig del,af vores Danske Kultur.Var et Dansk folk så klar til,at kæmpe for at bevare sin idenditet som et folk,da en ny kultur,med egen religiøs lovgivning kom til landet.  ???

FOLKETS PARATHED fra 1986 og frem.

For at forstå dette,så har jeg læst følgende  bøger.

Det nationale gennembrud af  PETER NERUP BUHL
Kampen mod grænserne    af  PETER NERUP BUHL

På det seneste er der udkommet to bøger,der belyser baggrunden for Danskeres parathed til modtagelse af en ny TOTALITÆR IDEOLOGI .

Det er bogen FEMTE KOLONNE  af GERTRUD GALSTER der handler om 14 års nedbrydning af Dansk kultur.

Det er bogen ET DELT FOLK af MORTEN UHRSKOV JENSEN udgivet fra forlaget LYSIAS der følger Dansk Lovgivning fra 1983 til 2008.

Disse to bøger,kan forhåbentligt til sammen give vore Danske POLITIKERE et nyt historisk overblik over,hvorfor det Danske folk var og stadig er ET DELT FOLK.

Jeg vil medgive vore Danske POLITIKERE,at i skal kende en Politisk opgave,eller et Politisk problem for,at kunne løse opgaven eller problemet.Hvornår en Politisk opgave bliver et Politisk problem,er naturligvis en vurderingssag,set i forhold til ønsket med den førte integrationspolitik.Kære POLITIKERE,jeg håber ny viden,fra disse bøger får jer til,at vurdere integrations-politikken på ny.

DANSK POLITISK LOV-INSPIRATION den kan findes på denne internet-hjemmeside under overskriften DANSK RYGRAD SAVNES.Østrigske Akademikere stiller nu konkrete krav til muslimer.Østrigske intellektuelle stiller nu konkrete krav til muslimer i Østrig. Findes der Danske intellektuelle Akademikere,der overvejer lignende initiativer her i Danmaek ???

ANDRE BØGER

For at forstå islam og islams natur bedre,så har jeg læst bøger af cand.mag-er og bøger af islamforskere,som har været så venlige,at skrive deres bøger på Dansk,således at  en dårlig skolet person som mig,også kan få udbytte af at læse bøger fra disse FYRTÅRNE BLANDT FORSKERE. Jeg har læst følgende bøger

EN LÆRKE LETTED af cand. mag  ÅSE CLAUSEN BJERG.

På side 47 kan vore kvindelige politikere,under overskriften læse om HÆVNEN OVER KVINDER og læse hvad koranen skriver om kvinder i islam i ( sura 4.15 ) hvis det skulle have de Damers interesse ??? Alle andre nysgerrige kvinder i dette land,har naturligvis også mulighed for,at skaffe sig denne bog.

MASKERET TVANG er af Hovedredaktør læge VIBEKE MANNICHE

På side 40 skrives der om ( kvindebevægelsens store svigt ) og på side 120 om tørklæder og hårtab. En bog med flere kvindelige forfattere,så som Helle Merete Brix,Jette Plesner Dali,Karen West, Lene Kattrup,Britta Mogensen,Andra Pachai og Nina H Bjarason,der skriver om forskellige emner.

I KRIGENS HUS er skrevet af HELLE MERETE BRIX og TORBEN HANSEN og LARS HEDEGAARD oo er udkommet på forlaget HOVEDLAND.

Den er en bog,der efter min opfattelse er dybt seriøs,og giver ret stor forståelig og tilgængelig viden om islam,efter min vurdering. En næsten uundværlig bog,for den der ønsker seriøs viden om islam.Her er leveret et meget seriøst og flot stykke arbejde,af de tre forfattere.

MOD MØRKET er forfattet af HELLE MERETE BRIX og kan bestilles på www.bibliotek.trykkefrihed.dk  og er den store øjenåbner for ( det muslimske broderselskabs ) politiske aktiviteter i Europa. En bog som vore dybt ansvarlige politikere bør læse,hvis de føler ansvar for Danmarks forsatte beståen som en selvstændig Nation. Har vore politikere en helt anden politisk dagsorden ??? Kære vælger. Køb bogen og læs den. Derefter kan du bedømme vore POLITIKERES politiske dømmekraft. VI HAR DE POLITIKERE SOM VI HAR FORTJENT,FOR VI HAR SELV VALGT DEM.

VEJEN TIL DAMASKUS af den unge fremad-stormende islam-forsker KIM MØLLER.

Den må være specielt interessant for POLITIKERE,der mener,at de er for DÅRLIGT IMFORMERET om islam.Denne bog,som jeg også har læst,har jeg lånt ud,og har ikke fået den tilbage,hvilket tyder på,at det er en god bog.Den kan bestilles på www.uriasposten.net

SOV SØDT EUROPA er forfattet af BRUCE BAWER der er født i New York,og derfor er det udefra kommende øjne,der bedømmer Europas nuværende sitivation.Forordet er af tyske journalist og forfatter HENRYK BRODER. Bogen kan købes på www.bibliotek.trykkefrihed.dk Jeg vil lige komme med et kort citat fra bogen.

SOVER VORE POLITIKERE BARE VIDERE ???

Citat: Den 29 marts 2002 smadrede en flok maskerede ,unge mænd to stjålne biler ind gennem dørene i en synagoge i Lyon og satte ild til bilerne.Samme weekend blev synagoger i Strasbourg og Maesielle brændt ned.Kort efter blev der kastet molotovcoctails mod adskillige andre franske synagoger .I marts 2003 skar tre maskerede mænd en jødestjerne ind i armen på en Jødisk pige i Aix-en-Provence.  Citat slut fra side 198 i bogen. Kan købes på www.bibliotek.trykkefrihed.dk

HVAD ER EUs REAKTION,PÅ DENNE VIRKELIGHED I EUROPA ??? SPØRG VORE POLITIKERE OM EUROMIDETERRANIEN-AFTALEN,HVIS DU VIL VIDE,HVAD DENNE AFTALE GAVNER DENNE USTABILE SITIVATION, HER I EUROPA.

MØDOM på MODE af forfatterne KRISTINE AAMAND og ASIF UDDIN og er udkommet på forlaget GYLDENDAL.

Denne bog handler om en kæmpeforskel på islams kvindesyn og på Danmarks kvindesyn,hvor kvinder opdrages til,at være ligeværdige med mænd,og hvor kvinder i retsamfundet har samme ret til at nå samfundets øverste topstillinger som mænd

MEDIESTRØMMEN OG VIDEN OM VIRKELIGHEDEN

Hvis du ønsker viden om historiske fakta,og ønsker at forstå denne viden i en historisk sammenhæng,så er det ganske enkelt nødvendig,at læse bøger.Det er fordi mediestrømmen er som en bred flod og reklamestrømmen også er enorm.De faste gøremål tager både tid og enegi,så tiden til,at se sammenhængen er lille,og oplysningerne til,at forstå det hele i en logisk historisk sammen hæng bliver forsvindende lille.

POLITIK og ISLAM

Jeg forsøger derfor,på mine hjemmesider,kun at beskæftige mig med politik,således,at du som vælger kan vende tilbage til oplysninger om politik og islam,når du har tid.Når der er noget du vil tænke dybere over.Det er ikke forsvundet ud i det store intet,i den store flydende mediestrøm. Jeg giver her oplysninger om de bøger,som jeg har læst om politik og islam,således,at du personligt kan læse bøgerne,og selv bedømme virkeligheden, og om de passer med fakta, om den politiske udvikling i Danmark eller EU, eller globalt.

EN NØDVENDIG BOG

MUHAMMEDS LIV
skrevet af Ibn Ishaq og oversat af HENRIK RÆDER CLAUSEN  og udgivet på forlaget RAFAEL.

Menneskets historie ligger gemt i fortidens tåger.Islams historie starter med Muhammed. Da denne bog omhandler Muhammeds liv fra omkring 622 til 632 efter kristi fødsel,så er der uhyre vigtig viden her,som er nødvendig for at forstå islam. Hvorfor nu det ??? Det er fordi,at alle de svar der ikke findes i KORANEN, bliver et fortolknings-spørgsmål om.hvad ville Mohammed have gjort,hvis han havde levet.

KORANEN SIGER

KORANEN siger  ( sura 33.21 )

I har i Muhammed et skønt forbillede.

Derfor må det være en ret interessant bog at læse,for dem der ønsker at forstå islam,og islams påvirkning i et nyt samfund.Bogen er på 63 sider alt i alt,og er derfor rimelig overkommelig at læse,også for dem,der har valgt en håndens karriere frem for en karriere startende med en studentereksamen. Kan varmt anbefalesfor den, der vil vide mere.

FRI  TALE

Denne bog er skrevet af følgende forfattere,der har bidraget med hver deres lille historie - fortælling.

Ole Hyldtoft
Erik Clausen
Peter Legård Nielsen
Kåre Bluitgen
Inge Eriksen
Faeshad Kholghi
Kim Larsen
Jette Drewsen
Helle Merete Brix
Janne Teller
Mogens Rukov
Marco Goli
Uwe Max Jensen

Denne bog er udkommet på Forlaget GYLDENDAL.

KOSOVO - frontlinjen mellem kristendom og islam
Denne bog er udgivet af FORSKNINGSFORLAGET RAFAEL.

Da Danmark er en del af NATO,så finder jeg denne bog dybt interessant,og for en uvidende person som mig også utroligt oplysende.Vi har hørt om ONDSKABENS AKSE, af den Amerikanske Præsident George W Bush.Efter at have læst denne bog,føler jeg,at jeg er en del af ONDSKABENS AKSE, fordi Danmark er medlem af NATO.Der har også listet sig en mistanke ind i mit sind. Et det i virkeligheden SAUDI - ARABIEN der styrer NATOs aktiviteter ??? Læs bogen,og bedøm det selv.

Denne bog er forfattet af MONICA PAPAZY, der har udgivet fem bøger på dansk,samt essays om literære ,idehistoriske og teologiske emner i danske,franske,amerikanske og spanske tidsskrifter.Har en omfattende foredragsvirksomhed i Danmark.MONICA PAPAZU er magister fra Bukarests Universitet.

VI ER FOR MANGE

denne DEBATBOG er udkommet på Forlaget PRUDENTIA og efter min opfattelse,Sponseret af  DEMOGRAFISK RÅD og SELSKAB,og giver spørgsmålet eller svaret  -    BEFOLKNINGSKONTROL eller KAOS  -  læs bogen,og find selv svaret. Er spørgsmålet også svaret,og hvis det er tilfældet,hvordan er befolkningskontrol mulig ???

Islam igen.
Da muslimer altid har en stor fødselsrate,både i de 57 O.I.C. lande,men overalt i lande, hvor der er bor muslimer,så er fremtidens udvikling her på jordkloden kun et spørgsmål om tid for, hvornår jordklodens resurser ikke kan skaffe mad nok til alle jordklodens mennesker.Det stiller dette spørgsmål,om muslimske lande kan styre børnefødslerne ??? POLITIKERE  kan jo godt overveje dette spørgsmål,selv om journalister ikke skriver meget om dette globale spørgsmål.

FORSVAR FOR RATIONALITETEN er forfattet af den danske filisof KAI SØRLANDER.
 
Denne filosofiske bedømmelse af religioner set udefra i forhold også til den seneste politiske og religiøse udvikling i Danmark,er usædvanlig klar i mælet,og giver et krystalklart overblik over tidens nuværende politiske og religiøse tendenser og,hvordan de bør bedømmes.
Det har været en velgørende lise for sjælen,at læse denne bog.

FORSVAR FOR RATIONALITETEN er udgivet af INFORMATIONSS FORLAG .

Da islam er en såkaldt lovreligion,så har jeg forsøgt at forstå islam fra en politisk indfaldsvinkel.Derfor har jeg læst en bog om Hartvig Frisch. Den var meget givende.

Jeg har læst bøger om anden verdenskrigs 2 helte.

Charles De Gaulle  og  Winston Churchill

Disse 2 bøger var også meget givende,og gav stor indsigt i hvilke idealer der blev kæmpet for.I dag har vi det så godt,at der ikke er mere at kæmpe for,måske ???. Det giver et nyt spørgsmæl. Er der noget, der er værd at forsvare ??? Hvad og eventuelt mod hvem ???

Jeg håber læserne af mine 6 hjemmesider erkender,at mine synspunkter om islam er baseret på flere forskellige videns-kilder,og som det kan ses af de links jeg henviser til,så har jeg også skaffet viden om islam fra disse Links.

Hvordan denne viden passer med islams udvikling i Danmark og flere af de andre  EU-LANDE,det må læseren af disse mine 6 net-sider så selv bedømme personligt.Held og lykke med det. Med VENLIG  hilsen  Saxo-Poul

FORTIELSENS KUNST

Jeg håber,at det fremgår af ovenstående,og mine andre hjemmesider,at det ikke er mig,der er en af de mange, der dyrker FORTIELSENS KUNST.Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE