CHURCHILL CITATER
CHURCHILL CITATER www.sagenskerne.dk
                                                       
FRIHEDENS PRIS

55 MILIONER MENNESKER MISTEDE LIVET UNDER DEN 2.VERDENSKRIG.

25 MILLIONER SOLDATER OG 30 MILLIONER CIVILE

Ud af de civile tab var cirka 6 millioner jøder,som nazisterne henrettede eller tvang til,at arbejde sig ihjel

4 millioner af de 30 millioner dræbte var tyskere,japanere og italienere.Altså under 15 procent af det samlede dødstal - og kun 65 procent af det antal jøder,som tyskerne myrdede.

5 millioner af de 25 millioner dræbte soldater var tyskere,japanere og italienere.Altså kun 20 % af alle dræbte soldater.

Den er vurderet til,at have kostet 125.000 milliarder kroner i 1999 kursen på kroner.

Tyskland og japan,er aldrig blevet forelagt noget krav om krigserstatning.

Det var  WINSTON CHURCHILL  der stod i spidsen for EUROPAS FRIHEDSKAMP fra  1939 til 1945. Efter krigen talte WINSTON CHURCHILL om (( ET FORENET EUROPA ))  Dette kan udføres på mange måder,i virkelighedens verden. Det er min opfattelse,at det skulle være et DEMOKRATISK EUROPA som  WINSTON CHURCHILL ønskede. Hvordan har EUROPAS POLITIKERE så klaret denne opgave ??? - - - ??? Er ((( EU ))) så Demokratisk,at vi vælgere kan gennemskue,om  EU-POLITIKERNE går bag vores ryg  ???  FØLER EU-POLITIKERNE ,at de FORSVARER den FRIHED som kostede 55 millioner mennesker livet,mellem 1939 og 1945 ??? 

                                        CITAT - UDPLUK
                                            JULI - 2008

WINSTON CHURCHILL  SAGDE FØLGENDE.

Vi må konstant sigte mod,at bygge et stærkt samlet Europa,måske kaldet (( Europas Forenede Stater )) Det første vi må bygge er en organisation,på hvilken freden hviler.
Allerede før anden verdenskrig udtalte WINSTON CHURCHILL 
i avisen (( News of the World ))  temaet = hvorfor ikke skabe et EUROPA baseret på de lande,som har ((tradition)) FOR FRIHED ???  Jeg Saxo-Poul anser ikke de 57 muslimske lande,der er medlem af OIC, som lande,der har TRADITION for FRIHED. Har vore EU-POLITIKERE samme HOLDNING  ???

Chamberlain fik valget mellem skammen eller krigen.Han valgte skammen og fik krigen.

Nederlag er een ting, nedværdigelse en anden

Der er kun eet svar på nederlag,og det er sejr.

Jeg ville intet have udrettet ,hvis jeg ikke havde lavet fejl.

((( Det gælder også for vore EU-POLITIKERE her i 2008 ,at FEJL kan rettes,efterhånden som ny viden og erfaringen udvikler sig )))

Mine meninger er produktet af en stadig uafbrudt,fremadskridende tankeproces,som bestemmes af tilværelsens stadige omskiftelser.

Man kan ikke udholde de alvorligste ting i denne verden ,med mindre man forstår de mest underholdende.

Den største lærdom i livet, er at vide, at selv fjolser kan have ret engang i mellem.

Champagne er den eneste sundhedskur,jeg kan anbefale.

Jeg er kun bange for folk,der ikke kan tænke,

Vi skaber vore huse,herefter skaber de os.

En sand diplomat er en person,der tænker sig om to gange,før personen intet siger.

Nogle skifter parti for deres pricippers skyld.
Andre skifter principper for deres partis skyld.

Jeg har fået mere ud af alkohol,end den har fået ud af mig.

God Cognac er som en kvinde.Fornærm den ikke.Kæl for den og varm den med hænderne,før du nipper til den.

Churchill kom til et selskab til at sidde ved siden af en muslimsk Ambassadør,og i glemsomhed foreslog Churchill,at de skulle nyde en whisky sammen,men han fik naturligvis et ( nej tak) Hvad drikker  De,drikker de ikke ; drikker De ikke ? Min gode Gud,øh,jeg mener ved Allah.

En minister må kunne sige, hvad der skal gøres. Og bagefter må han forklare,hvorfor det ikke blev gjort.

Før i tiden kunne soldater gå til slaget.Nu skal de køre i lastvogne.Jeg formoder,at når lastvognene når frem til fronten,så stiger der en butler ud af førerhuset og siger :" Her er så slagmarken,Deres herskaber.

Hvad end denne dejlige verden  har at tilbyde,er jeg villig til,at tage imod det.

Et ældre medlem af en klub,som Churchill var medlem af,spildte konstant mad ud over sit tøj.Han blev vurderet så senil,at man overvejede,at starte en underskriftsindsamling for at få ham ud af klubben.
Absolut ikke. Hans mad klæ`r ham." sagde Churchill.

Rusland er en gåde indhyllet i et mysterium.

Vi skal slå tyskerne oven i hovedet med ølflasker,om nødvendigt,Det er så godt som alt hvad vi har af våben.

En gruppe socialister sagde,at brintbomben skulle testes og ikke bruges før England eventuelt selv blev angrebet.
Det svarer jo til,at en mand bærer en pistol  i selvforsvar,men forsikrer om,at han ikke bruger den før han selv er blevet skudt.

Hvis de var min mand,ville jeg komme gift i kaffen.Hvorefter Churchill svarede. Og hvis de var min kone, ville jeg drikke den.

En fanatiker er en person,som ikke kan ændre sin mening,og som ikke vil ændre emnet.

Der er ikke nogen finere investeringer for en kommune,end at hælde mælk i babyer.

Et land som glemmer sin fortid, har ingen fremtid.

Stol aldrig på en statistik,som du ikke selv har forfalsket.

De Forenede Nationer blev ikke skabt for at få os i himlen,men for at undgå,at vi kom i helvede.

En nation uden samvittighed er en nation uden sjæl. En nation uden sjæl,er en nation der ikke kan leve.

Hvor der er talefrihed,vil der også være en vis mængde tågetale.

                                           MINE
                                     VURDERINGER
                                       JULI   2008

CHURCHILL TIL HANDELSMINISTEREN  1. AUGUST 1943

Tak for deres memorandum om spillekort.Hvad er der sket med de 1.950.000 spil kort ,som blev produceret sidste år,ud over de 1.300.000,der er blevet udleveret  i mellemtiden ?
M.h.t. det kommende år, synes behovet at ligge betydelig under 2.000.000 og over for dette behov påtænker De en produktion på, 2.250.000 spil.Jeg  er så absolut villig til at bistå Dem med at få de 20 arbejdere og de 100 tons papir ekstra,som er nødvendige til fremstillingen af yderlige kort,men først må jeg vide,hvad der er blevet af de resterende 650.000 fra sidste års produktion,og hvad det er for en reserve,De ønsker at have i behold" for alle tilfældes skyld".Det,det drejer sig om er,at kortene er til rådighed uden besvær,når det der er brug for dem,og selv om soldater bør have fortrinsstilling,trænger civile arbejdere også til dem.

Det alle burde vide om   WINSTON CHURCHILL  det er,at han både RØG og DRAK,under hele krigen,og han spillede på heste.Han tolererede og respekterede tilsyneladende sit folks behov,for at RYGE og DRIKKE og SPILLE KORT i KONKRET HANDLING også i KRIGSTID.

                                    POLITISK  KORREKT

Mens flere og flere,af de POLITISKE KORREKTE herhjemme i Danmark er optaget af,at genere sit eget folk når de ryger,så synes jeg hernede fra bunden af samfundet,at de burde blive mere optaget af ,at læse bøger om islam,og vurdere om Danmark og Europa er under angreb af islamiske kræfter ??? Er vi det ??? Jeg vil anbefale bogen (( MOD MØRKET )) udgivet af TRYKKEFRIHEDSSELSKABET som en begyndelse.Hvis de POLITISK KORREKTE opfatter denne bog, lige som de fleste af DANSK FOLKEPARTIS medlemmer,så er  DANMARK og EUROPA  under angreb,af STÆRKE KRÆFTER i ISLAM. Hvad med at undersøge denne mulighed med samme ILDHU,som i bruger på at genere DANSKE RYGERE ???

                                                EN
                                        KONSTATERING

WINSTON CHURCHILL var i en periode medlem af det RADIKALE PARTI,men skiftede tilbage til de KONSERVATIVE. DANMARK og EUROPA har brug for alle GODE KRÆFTER,der kæmper for YTRINGSFRIHEDEN og FRIHEDEN og for DEMOKRATIETS  BEVARELSE. Jeg er sikker på,at det Danske RADIKALE PARTI, rummer en BETYDELIG  INTELLIGENS - RESERVE som DANMARK og EUROPA får brug for,hvis vi igen skal blive ((( HERRE I EGET HUS ))) 
Der findes mange bøger på DANSK,af mange glimrende ISLAM-FORSKERE,og andre bøger,som MØDOM på MODE,der fortæller om en kultur,der er under udvikling her i DANMARK og  i EUROPA. Kære RADIKALE,der findes bøger om ISLAM. LÆS DEM,og tænk jer så godt om,og bedøm udviklingen af islam på globalt plan. Er det den KULTUR i ønsker indført i Danmark ???


                                           VI  DANSKERE

Vi Danskere bør sammen ((( erkende virkeligheden ))) og derefter stå sammen om,at forsvare vores DEMOKRATISKE FRIHED , som WINSTON CHURCHILL leverede til os i 1945 Hvis disse DEMOKRATISKE FRIHEDSRETTIGHEDER ikke er værd,at KÆMPE FOR,hvad er det da,vi bør KÆMPE FOR ??? KVINDER i DANMARK fik først STEMMERET i DANMARK i 1915. Det er hvad vi SPECIELT bør kæmpe FOR. FRIHED for KVINDER er ingen selvfølge.Det viser over 1000 års historie.Efter min opfattelse er kampen for FRIHED en ((( EVIG KAMP )))  FRED er efter min opfattelse,andre betingelser for den EVIGE FRIHEDSKAMP. Her fra bunden af samfundet forventer jeg,at det er vore POLITIKERE på CHRISTIANSBORG,der organiserer DET DANSKE FOLK  og STÅR SAMMEN om,at blive HERRE i EGET HUS, og påvirker EUROPA´S  POLITIKERE til,at gøre DET SAMME. 

                                        
OPBAKNING

Jeg vil personligt vise min opbakning til de POLITIKERE i FOLKETINGET,der kæmper for at bevare DANMARKS DEMOKRATI og DANMARKS individuelle FRIHEDS-RETTIGHEDER,((( "dem der er TILBAGE" ))),ved den FØRSTE SØNDAG hver måned,efter endt KIRKE-TID,at ryge en CERUT eller en CIGAR,ude i det OFFENTLIGE RUM.

                                  WINSTON CHURCHILL

Jeg vil på denne måde også mindes SIR WINSTON CHURCHILL og CHARLES DE GAULLE og andre,der KÆMPEDE for EUROPAS FRIHED under ANDEN VERDENSKRIG under forskellige og meget vanskelige vilkår.Er der andre end mig,der en gang om måneden,her i EUROPA,der vil mindes
WINSTON CHURCHILL,så er de også meget velkommen til,at vise deres OPBAKNING til FRIHED ,ved den første søndag i hver måned,at ryge en  CERUT eller en CIGAR samt GEN-OP-FRISKE det gamle V-TEGN efter endt KIRKETID.

"Altså, hvis vi ikke vil kæmpe for retten, når vi let kan vinde uden blods-udgydelser; hvis vi ikke vil kæmpe, når vor sejr er sikker og ikke så dyrekøbt -
så kan vi nå til det øjeblik, hvor vi er nødt til at kæmpe med alle odds imod os og kun have en yderst spinkel chance for at overleve.
Men der kan gives et endnu værre tilfælde: At vi er nødt til at kæmpe, når der ingen chance er for at sejre, fordi det er bedre at gå til grunde end at leve som slaver."

Winston Churchill

WINSTON CHURCHILL havde efter egen mening dette livssyn,hvis han skulle udtrykke sig kort.

I krig  BESLUTSOMHED
I nederlag  TRODS
I sejr  STORSIND
I fred  GUDS VILJE                                                                            
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE