PENGEMAGT
PENGEMAGT

                                                           PENGEMAGT 
                                                           6 JULI 2008

Forsiden
Leder
Redaktion
Hotline

SIAD
Hvem er vi ?
Vores mission
Bliv medlem
Kontakt

Debat
Læserbreve
Kroniken
Blog'en

Diverse
Links
WebLogs
Adresser
Materiale

Admin
LogIn
 

Jiziyah - korandikteret beskyttelsespengeskat  - nu i Danmark

Først fik vi sharia-banking i Danmark introduceret af Hobro Sparekasse, Vendsyssel Sparekasse, Farsø Sparekasse og Den Jyske Sparekasse. Nu kommer den næste sharialovsbestemmelse: Jiziyah

Jiziyah er en korandikteret skat pålagt ikke-muslimer

Jiziyah er en slags beskyttelsespenge med andre ord en ren gangsterskat for ikke at blive røvet og slået ihjel af muslimerne.

Det er selvfølgelig ikke mærkeligt at den dukker op et af de steder hvor der er flest muslimer i Danmark, nemlig Gellerupparken. Der har unge muslimske jihadkrigere igennnem et godt stykke tid røvet og udsat kirken for hærværk, kastet sten efter kirkegængerne og ødelagt og plyndret deres biler. Efter aftale med kirken passer muslimer nu på Gellerup Kirke så den ikke blev røvet og udsat for hærværk. Indtil videre modtager muslimerne endnu ikke penge for deres beskyttelse såvidt redaktionen er orienteret. Det venter man som regel med til folk ikke længere tør andet og ser sig nødsaget til at betale sig fra ikke at blive udsat for hærværk og røverier. Men det er selvfølgelig kun et spørgsmål om tid før vagterne modtager ægte jiziyah-penge fra Gellerup Kirke.

En af de to vagter mener forøvrigt ikke at det var Gellerups unge der havde ansvaret for det hærværk, kirken havde været udsat for, men tværtimod narkomaner fra byen. Kort forinden var de blevet spurgt om det ikke var mærkeligt som muslimer at beskytte kristne kirker. Men det forlød at de var vant til fra deres hjemlande at passe på kristne kirker. Journalisten burde da have spurgt, om der ikke var lidt langt imellem danske narkomaner der stjal fra kirker i de arabiske lande...!? Og hun kunne have fortsat spørgsmålet om det var danske narkomaner der ødelagde bilerne udeforan kirken og skød sten efter kirkegængerne?

Læs artikel fra det kristne blad Udfordringen

Hvordan kan vi danskere finde os i at skulle betale beskyttelsespenge i vores eget land??  Hvonår gør danskerne oprør? Hvad ville der ske, hvis en masse moskéer blev udsat for hærværk og danskerne begyndte at opkræve jiziyah af muslimerne for at lade dem være i fred??

Har du også fået nok, så meld dig ind i frihedskæmper-bevægelsen SIAD !


Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE