ISLAM og POLITIKERE
ISLAM og POLITIKERE

                                                                    
FORSKELLEN PÅ PÆDAGOGER OG POLITIKERE ER EFTER MIN MENING SOM VÆLGER,AT POLITIKERNE HAR PLIGT TIL,AT ((( VIDE MERE ))) END PÆDAGOGER. JEG ER IKKE I TVIVL OM,AT VORE PÆDAGOGER HAR HJERTET MED I DERES ARBEJDE,OG GØR ET FORMIDABELT STYKKE ARBEJDE,FOR AT INTEGRERE MUSLIMER I VORES SAMFUND.

MISTANKEN

DET ER TIL GENGÆLD MIN OPFATTELSE,AT FLERE AF VORE POLITIKERE IKKE HAR NOK VIDEN OM ISLAM,OG DERFOR IKKE HAR DEN FORNØDNE VIDEN TIL,AT GIVE PÆDAGOGERNE DEN RETTE OPBAKNING I DERES ARBEJDE FOR, AT INTEGRERE MUSLIMERNE I VORES SAMFUND.

TILGÆNGELIG  VIDEN

JEG VIL MEDGIVE VORE POLITIKERE I, AT DET KAN VÆRE SVÆRT AT FINDE TILGÆNGELIG VIDEN OM ISLAM,HVIS MAN INTET VED OM ISLAM I FORVEJEN. SELV MED EN VIS BASIS-VIDEN OM ISLAM,KAN DET VÆRE SVÆRT,AT FÅ DET STORE OVERBLIK OVER ISLAM, OG DENS UDBREDELSE HER PÅ JORDKLODEN.  JEG VIL DERFOR HJÆLPE DE POLITIKERE DER IKKE VED SÅ MEGET OM ISLAM,MED NEDEN-STÅENDE OPLYSNINGER OM ISLAM..

                                            

Det islamiske kvindesyn

 

     Islam bekriger alle kvinder i hele verden og regner dem i store træk for

 

                         mandens ejendom,

                         væsener, der skal afrettes ,

                         nogen, man kan voldtage efter behag

 

   Da kvinderne helst skal bortgiftes så tidligt som muligt, helt ned til 9 års alderen, (som er den seksuelle lavalder for piger), og da kvinderne ikke ejer deres egen krop, idet de står til rådighed for deres mænd i et legalt voldtægtsforhold, så er det tilsyneladende kun muslimske piger under 9 år, der kan være nogenlunde sikre mod voldtægt. Danske kvinder, som er utilslørede, regnes for ludere og kan derfor lovligt (lovligt efter islamisk skik) voldtages, som det behager.

(Se nedenfor)

    Kvinden ejer ikke sine børn, som er mandens ejendom lige som hun selv, og kvinden er i almindelighed ikke et selvstændigt væsen. Hun bærer familiens ære i kraft af sine kønsdele, som skal være uberørte, indtil hun bortgiftes med eller uden sin vilje. I tilfælde af, at hun bringer skam over familien ved evt. at tale med en dreng, eller ved at en mand er kommet til at se hende uden slør, kan hun kasseres og smides ud af livet. I  de mest konservative familier kan hun i bedste fald få en slave tilværelse i familien, og så står hun til disposition til hvad som helst. Kvinder kan når som helst forstødes fra et ægteskab, og så er hun vanæret, og ingen regner hende for noget. Hun kan også selv søge skilsmisse, men så degraderes hun på samme måde, og hun bringer skam over familien.       

   Manden er afhængig af hendes ære. Det er hendes ære, der giver familien og dens overhoved anseelse. Hvis kvinden overskrider ærens krav, er hun vanæret, og vanæren går ud over hele familien. Derfor vogter de over kvindernes vandel med tommeskuerne i bund

    Æren består i at være manden, familien og samfundet lydig og leve op til ærens krav: ingen seksuelle signaler, tildækket krop, ingen kontakter til det andet køn, som ikke tilhører familien samt tilbageholdenhed.

.

   Det er naturligvis forskelligt fra familie til familie, i hvor høj grad æren holdes i hævd, men eftersom enhver muslimsk familie ligger under for hele samfundets fordømmelse, dersom en af døtrene menes at have overtrådt ærens begrænsninger (og den blotte mistanke er i mange tilfælde  nok), så vil langt de fleste familier gøre alt for at oprette æren igen, om det så skal koste en datter livet. På den måde kan man sige, at hele det muslimske samfund afhænger af kvinders ære, dybest set hendes kønsdele og seksualitet.

   Der er tonsvis af islamisk litteratur, der bekræfter det islamiske kvindesyn, som hører til islamiske traditioner. Her skal blot fremhæves nogle få eksempler.

 

Eksempler på det islamiske kvindesyn

 

Citat fra

The Veil of Human Rights:

 

Af Soraya Shahabi,

(Den internationale Kampagne for kvinders rettigheder i Iran)

     Mange mennesker protesterer, når vi siger,

 

at Islam ikke  tror på menneskerettighederne

og ikke anerkender den individuelle frihed.

 

    Også når vi påstår, at de krige, som Muhammed først førte var offensive krige for at sprede islam med magt, for  at bemægtige sig de forskellige landes ejendomme og indfange kvinder og børn, så mødes vi af en mængde af mennesker, som udtrykker deres forbavselse og misbilligelse.   

Hun siger om forholdene i Iran:

   Kærlighed er strengt forbudt. Straffen for et frit forhold er stening til døde. Under den islamiske republiks herredømme er tusinder af kvinder blevet myrdet på middelalderlig og bestialsk vis.

 

Voldtægt af  9-årige piger er lovligt .

 

 Ifølge loven er det ikke strafbart at prygle og dræbe gifte kvinder. I Iran hersker den totale kønsracisme.

 

Kurdistany Azad siger :

De kurdere, som i sin tid blev tvangsomvendte til islam, skulle efterhånden få den opfattelse, at det er en synd mod de religiøse pligter at beholde deres unge datter hjemme. Islam siger nemlig, at

 

udsættelse af ægteskab  i de muslimske familier er at regne for en synd .

 

 Pigerne regnes derfor nu for giftefærdige ved den første menstruation

 

   Det er stadig sådan i Iran, at militærfolk har lov til at voldtage de kurdiske kvinder i fængslet dagen inden, de bliver dræbt. Ifølge det  tyranniske system i Iran  er  det

 

syndigt at dræbe piger og så undlade at voldtage dem.

 

 De kunne ikke drømme om at afstå fra det, da det er en religiøs pligt, som har rod i Koranen. De opfylder derfor Koranens bud ved at voldtage kvinderne, inden de myrder dem.

 

Ayann Hirsi Ali siger:

   I teorien er Islam en vidunderlig tolerant religion. Problemet er bare, at denne vidunderlige religion går bøjet under arabisk kulturimperialisme.

 

Den foreskriver, at kvinderne skal forsage deres individualitet

for familiens æres skyld,

og det udvirker, at de bliver kollektiv ejendom.

 

En voldtaget kvinde, som får 100 piskeslag, eftersom hun har haft sex før ægteskab!!! Det må vi se at komme væk fra......

..... En muslimsk mand har ingen grund til at lære sig selvbeherskelse. Det behøver han ikke. Muslimske mænd får ingen seksuel opdragelse.

 

 

   I år 2001 konstaterede vi en fed propaganda  i medieverdenen. Propagandaen gik ud på at bilde danskere ind, at organiseret bandevoldtægt havde været almindelig i Danmark i de sidste halvtreds år. Vi fik samtlige rapporter, som vedrørte emnet voldtægt og fandt ikke noget bevis.

 Tværtimod stiger voldtægtskurven, som ligger jævnt i bund i 1960´erne, kraftigt i takt med indvandringen.

 

 

Læs

Kurdistany Azad og Åse Clausen Bjerg ”Kvinder i Fatamorganas Verden”

Åse Clausen Bjerg, ”En lærke letted´” 

                                     VIRKELIGHEDEN

KÆRE  POLITIKERE,DER FINDES JO NOGET DER HEDDER VIRKELIGHEDEN OG JEG FORMODER,AT POLITIKERE TRÆFFER POLITISKE AFGØRELSER PÅ GRUNDLAG AF VIDEN,OG IKKE PÅ GRUNDLAG AF ØNSKETÆNKNING.

                                          MERE  VIDEN

FOR DE POLITIKERE DER ØNSKER MERE VIDEN OM ISLAM,OG FOR DE MANGE FLITTIGE VÆLGERE,DER HAR BEGRÆNSET TID,FORDI I PASSER JERES ARBEJDE,SÅ KAN JEG FORTÆLLE JER,AT I KAN FINDE MERE VIDEN OM ISLAM PÅ
www.kvinderfordanmark.dk og desuden på www.islam-info.dk og på www.sappho.dk

PÅ DISSE INTERNETSIDER FINDES DER TILGÆNGELIG VIDEN OM ISLAM,SOM ER PÅ DANSK,SÅ ALLE HAR MULIGHEDEN FOR,AT BLIVE LIDT KLOGERE PÅ ISLAMS SANDE NATUR.

MÅSKE ((( DR ))) VIL FØLGE OP,MED NOGLE SUPLERENDE UDSENDELSER OM ISLAM ??? VI DANSKERE VED JO,AT ((( DR ))) ER YTRINGSFRIHEDENS FYRTÅRN ( OG IKKE ) SELVCENSURENS  HØJBORG. JEG KAN GODT FORESTILLE MIG,AT MANGE AF ((( DRs ))) LICENSBETALERE IKKE HAR TID TIL,AT STUDERE ISLAM NØJERE,SÅ KUNNE JEG JO GODT FORMODE,AT ((( DR ))) HAR ET STORT ØNSKE OM,AT OPLYSE OS DANSKERE OM,HVORDAN ISLAM FUNGERER I DE 57 MUSLIMSKE LANDE DER ER MEDLEM AF ((( OIC ))) Organization of the Islamic Conference, OG HVAD DENNE ORGANISATION HAR FORETAGET SIG I ((( FN ))) SIDEN 1969.Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE